• Borstvergroting nu 2600 EUR

    Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
    Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 12/07/2020

Borstimplantaten: 10 jaar garantie

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Alle Europese fabrikanten van borstimplantaten met CE-keuring geven een garantie van 10 jaar op de prothesen - als de implantaten zonder oorzaak van buitenaf kapot gaan.

Deze garantie verzekert uw prothesen tegen schade aan de wand die tot een scheurtje zou kunnen leiden, waardoor een bijkomende chirurgische ingreep nodig is. Als dit zich voordoet, stelt de fabrikant gratis twee vervangende prothesen in de zelfde maat en profiel als uw originele prothesen ter beschikking.

Kiest u voor Monobloc SoftOne® siliconen-implantaten, dan garandeert de Wellness Kliniek daarnaast ook dat de vervangende operatie ( her-ingreep) van deze implantaten gedurende deze termijn van 3 jaar gratis wordt uitgevoerd.

Voor Mentor, Sebbin, Motiva implantaten garandeert de fabrikant de prothesen gedurende 10 jaar op ruptuur. De Wellness Kliniek garandeert de kosten van een eventuele heringreep gedurende 1 jaar.

Twijfelt u eraan of uw borstimplantaten nog intact zijn? Een MRI (Magnetic Resonance Imaging) kan uitsluiting geven. Breng de MRI samen met het radiologisch rapport mee naar de Wellness Kliniek, zodat wij een her-ingreep kunnen plannen aan de garantievoorwaarden. Het MRI rapport wordt naar de fabrikant gestuurd in ruil voor nieuwe prothesen.

Complicaties, zoals afstoting van het implantaat, ontsteking of overmatige kapselvorming, vallen niet onder de garantie van de fabrikant. Is het binnen het jaar toch nodig dat de implantaten vervangen worden, dan verzorgt de chirurg de ingreep gratis. U betaalt enkel de kosten van de vervangende implantaten.

Ervaringen van onze patiŽnten

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Lees verder, vraag gratis online advies of maak een afspraak

Lees verder: info over de verdoving bij borstvergroting »

Aarzel niet om gratis online persoonlijk advies te vragen of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze gespecialiseerde chirurgen. Lees meer info over borstvergroting bij Wellness Kliniek België, net aan de grens met Nederland.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.