• Borstvergroting nu 2600 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 12/07/2020

Plan het resultaat van uw borstvergroting: cupmaat, decolletť, profiel en vorm

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

In 4 stappen naar een mooie boezem

Voordat u naar de Wellness Kliniek Genk, net aan de grens met Nederland, komt voor het intake consult met de chirurg, is het belangrijk om goed na te denken over uw wensen. Welke borsten vindt u mooi? Hoe wil u dat uw borsten eruit gaan zien na de behandeling?

Borstvergroting is tegenwoordig veel meer een borstverfraaiing, waarbij de chirurg aandachtig luistert naar uw wensen. Het gaat namelijk niet enkel om het vergroten van het volume van uw borsten. Ook uw decolleté, de stand en vorm van uw borsten en de verhouding met de rest van uw lichaam zijn belangrijk. 

De vragen van de chirurg zullen onder andere. betrekking hebben op:

 1. volume 
 2. decolleté (cleavage)
 3. profiel / projectie 
 4. vorm

1. Volume van de borsten: de gewenste cupmaat

Klein, gemiddeld of groot volume?

Een belangrijke eerste stap om het gewenste esthetisch resultaat te bereiken is de keuze van de grootte van het implantaat.. In overleg met uw chirurg kiest u het juiste volume. Het volume wordt uitgedrukt in cc. (300cc bijvoorbeeld, is 300cl ofwel 3dl ofwel 0.3 liter)

 • Op het intake consult krijgt u een pasprothese. Zo krijgt u een idee over het volume.
 • Doorgaans kiest men voor 1 tot 2 cupmaten meer.

De meeste dames wensen een volume dat een mooi, natuurlijk resultaat geeft. In de praktijk komt dit overeen met een extra volume tussen de 260 en 370 cc. De grootte van het implantaat kan per 20-30 cc toenemen. Als u liever een grote volumevergroting wenst, kan u beter een implantaat tussen 370 en 500 cc kiezen. Ook nog grotere volumes zijn mogelijk.

     Klein volume

 

     Gemiddeld volume

 

     Groot volume

2. Decolletť (cleavage)

Bescheiden, merkbaar of uitgesproken decolletť

De decolleté wordt ook wel de inkijk genoemd. De anatomische aanduiding voor de ruimte tussen de borsten is sulcus intermammarius. Uit het engels is de term cleavage bekend.

In de Westerse cultuur worden hals, nek en borsten beschouwd als een belangrijk aspect van vrouwelijkheid. Sommige dames wensen een subtiel decolleté, andere etaleren graag een deel van de boezem om hun lichamelijke aantrekkelijkheid te vergroten en zo het gevoel van vrouwelijkheid te versterken.

Een gesprek met uw chirurg over het type decolleté dat u wenst, is een belangrijke factor en verdient de nodige aandacht om de look te creëren die u met uw borstvergroting wenst te bereiken.

 

     Bescheiden decolleté

 

     Merkbaar decolleté

 

     Uitgesproken decolleté

3. Profiel/Projectie

Laag, hoog, extra-hoog

Profiel of projectie verwijst naar de volheid in de bovenste helft van de borst en hoe u wil dat uw borsten in bepaalde soorten kleding of badkleding tot hun recht komen.

Binnen éénzelfde volume hebt u de keuze uit verschillende profielen. U kan kiezen tussen laag, hoog of extra-hoog profiel.

 1. Laag profiel implantaten zijn breder en platter en geven een zeer minimale projectie.
 2. Een hoog profiel implantaat is smaller aan de basis en iets hoger in projectie. Daardoor geeft het de borst wat meer volheid. Dit profiel is uitermate geschikt voor dames met een smalle borstkas.
 3. De extra-hoog profiel prothesen zijn wat meer bolvormig. Ze zorgen voor meer uitvulling bovenaan en accentueren de ronde look.

 

     Laag Profiel

 

     Hoog Profiel

 

     Extra Hoog Profiel

4. De vorm van de implantaten

Vorm van het implantaat: rond of druppelvormig (anatomisch)?

Met ronde implantaten kan de chirurg natuurlijke, mooi geproportioneerde borsten creëren. Het uitgebreide gamma aan diverse maten, diameters en graden van projectie biedt grote flexibiliteit om u het borstimplantaat te geven dat perfect bij u past.

Er bestaan ook anatomische implantaten, de zogenaamde druppelvormige prothesen. Deze worden vaak gebruikt bij reconstructieve borstvergroting, zoals na borstkanker bijvoorbeeld. Voor een esthetische borstvergroting gaat de voorkeur van onze chirurgen over het algemeen uit naar ronde implantaten.

Lees meer over de nadelen van druppelvormige implantaten.

Uw chirurg helpt u uiteraard u bij het maken van de juiste keuze, om het mooiste esthetisch resultaat te bereiken, volgens uw wensen.

 • Uw chirurg zal eerst uw huidige borstgrootte en omtrek meten. Hij/zij bekijkt ook de symmetrie van uw borsten en de stand van de tepels. Dit is het uitgangspunt van elke beslissing. 
 • De chirurg houdt ook rekening met andere factoren zoals lichaamsbouw, breedte van uw borstkas en elasticiteit van uw huid bij het kiezen van het passende implantaat.

Ervaringen van onze patiŽnten met borstvergroting

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Lees verder, vraag gratis online advies of maak een afspraak

Lees verder: info over de verschillende soorten borstimplantaten »

Vraag gratis online persoonlijk advies  of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze gespecialiseerde chirurgen. Lees meer info over borstvergroting bij Wellness Kliniek België.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Verschillende borstimplantaten geven verschillende resultaten. Bij de keuze van het borstimplantaat houdt de chirurg rekening met uw wensen om het gewenste resultaat qua volume, decolleté, profiel en vorm te bereiken. De borstvergroting prijs is afhankelijk van de gekozen borstimplantaten. Borstimplantaten bestaan in verschillende vormen en soorten zoals siliconen borstimplantaten, hydrogel of gevuld met zoutwater en groottes (bv. 200cc tot 500cc) voor één of meerdere cupmaten meer. Er bestaan ronde borstimplantaten en druppelvormige borstimplantaten. Afhankelijk van uw wensen kan de arts de voorkeur hebben voor het gebruiken van een bepaald type borstimplantaat. Zo kan het beste resultaat voor een grotere boezem en voller decolleté bereikt worden.