Borstvergroting nu 2395 EUR

Borstvergroting kost nu tijdelijk 2395 euro excl. BTW. Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 31/01/2018

Borstvergroting: Prijzen - Tarieven - Kosten

Wat kost een borstvergroting? Wat is de prijs van een borstvergroting in België?

Deze borstvergroting prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een borstvergroting bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland.

De keuze van het soort borstimplantaat bepaalt de kosten van uw borstvergroting:

De kosten van een borstvergroting zijn afhankelijk van het type borstimplantaat / borstprothese dat u - in overleg met uw plastisch chirurg - kiest. Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen voor een borstvergroting met Monobloc® siliconen borstimplantaten vanaf 200cc tot 500cc en meer, borstvergroting met watergevulde borstimplantaten en borstvergroting met Hydrogel-borstprothesen. 

Een borstvergroting met eigen vet via liposculptuur - ook wel natuurlijke borstvergroting genoemd - is ook mogelijk.

Lees meer over borstvergroting in onze persoonlijke gids voor borstvergroting (pdf) of op onze informatiepagina's borstvergroting

Onze garantie:

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 31/01/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
Toon prijzen in 

Consultatie voor borstvergroting

50 EUR
Consult
25 EUR
Consultatie Online geboekt

Borstvergroting

2395 EUR
Borstvergroting met borstimplantaten
maten van 200 cc tot 500 cc
2395 EUR
Implantaatwissel
van 200 cc tot 500 cc
2395 EUR
Transgender Borstvergroting met implantaten
vanaf 200 cc tot 500 cc
3099 EUR
Borstvergroting met hydrogel borstimplantaten
Monobloc Hydrogel
3099 EUR
Borstvergroting met anatomische borstimplantaten
Silicone Soft One: maten van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR
Borstvergroting met borstimplantaten met zoutwatervulling
tot 350 cc
4200 EUR
Borstvergroting met borstimplantaten groter dan 500 cc - Vanaf
Silicone Soft One
3099 EUR
Borstvergroting met eigen vet - lipofilling
Natuurlijke borstvergroting - onder slaapverdoving
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat kost een borstvergroting in België? Is een borstvergroting duur? Hoeveel kosten borstimplantaten? Zijn er goedkope borstimplantaten? Met deze prijslijst voor borstvergrotingen bij de Wellness Kliniek België, proberen we u zo goed mogelijk te informeren over de kostprijs voor borstvergrotingen met borstimplantaten (siliconen borstimplantaten, Hydrogel borstimplantaten of zoutwater borstimplantaten) of met eigen vet (de natuurlijke borstvergroting). Ook het vervangen van borstimplantaten (wissel van borstimplantaten) komt aan bod. Onze prijzen zijn alles-inclusief: vanaf de intake tot en met de nazorg. Geen extra kosten en een tweede intake consult is altijd gratis. Kleine borstvergroting? Of grote borstvergroting? De prijs van de borstvergroting is afhankelijk van het type borstimplantaat dat u kiest: prijs borstvergroting 500 cc / prijs borstvergroting 200 cc / kleiner of groter dan 200 cc . Onze ervaren chirurgen (jaarlijks worden er bij de Wellness Kliniek meer dan 3000 borstvergrotingen uitgevoerd), begeleiden u naar de meest optimale keuze voor uw lichaam en situatie. Alle ingrepen worden uitgevoerd in onze eigen moderne infrastructuur in Genk. Aarzel niet om contact op te nemen voor gratis online advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Onze prijzen voor borstvergrotingen zijn voordelig aangezien er jaarlijks duizenden ingrepen in onze gespecialiseerde privékliniek plaatsvinden.