• Borstverkleining vanaf 2550 EUR

    Verkleinen van te zware borsten.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW.

Borstverkleining: Prijzen - Tarieven - Kosten

Wat kost een borstverkleining?

Deze borstverkleining prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een borstverkleinende ingreep bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland: klierverwijdering, huid- en klierverwijdering met verplaatsen van het tepelhof, remmen van de groei van borsten (groei van borstklier remmen) of verwijderen van een borstimplantaat / borstprothese.

Onze garantie:

  • All-in prijs: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de borstimplantaten, roesverdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op lekkage borstimplantaten.
  • EN 15224 gecertificeerde kwaliteit van zorg

Consultatie borstverkleining

50 EUR
Consult
25 EUR
Consultatie Online geboekt

Borstverkleining

2550 EUR
Borstverkleining: Partiele subcutane mastectomie
alleen klierverwijdering
3895 EUR
Borstverkleining met huid-en klierverwijdering met verplaatsen tepelhof

Verwijderen borstimplantaat

650 EUR
Per borst
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.