Tepelcorrectie: Prijzen - Tarieven - Kosten

Wat kost een tepelcorrectie?

Deze tepelcorrectie prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een tepelcorrectie bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland: corrigeren van te grote tepels (tepelverkleining), ingetrokken tepels (ingeklapte tepels) of uitpuilende tepels

Onze garantie:

  • All-in prijs: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, tepelcorrectie / tepelverkleining, de verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • EN 15224 gecertificeerde kwaliteit van zorg

Consult

Consult advies 50 EUR
Consultatie Online geboekt 25 EUR

Tepelcorrectie

Tepelverkleining 1495 EUR
Behandeling ingetrokken tepels 1695 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - privť kliniek bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.