BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Plastische chirurgie voor mannen: resultaten van borstcorrecties / borstkascorrectie bij mannen. Ook een man kan borstimplantaten laten plaatsen om de borstspieren te accentueren. Deze behandeling wordt vaak in combinatie met een tepelcorrectie en/of liposuctie aan de buik uitgevoerd. De zogenaamde pectorale implantaten om de borstspieren te vergroten of om de borstkas evenwichtiger te maken worden door een gespecialiseerd plastisch chirurg bij de Wellness Kliniek Genk geplaatst. De Wellness Kliniek is makkelijk te bereiken vanuit Nederland vanwege haar ligging net over de Nederlands-Belgische grens, in Genk.