• Borstverkleining door liposculptuur voor 1250 EUR

    Behandeling van gyneacomastie.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020

Prijzen borstverkleining mannen / gynaecomastie
Prijzen borstkas / borstspieren vergroten

Overzicht van de prijzen voor borstcorrectie bij mannen:

Onze garantie:

  • All-in prijs: in onze prijzen / tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, liposuctie, roesverdoving en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn inclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op lekkage borstimplantaten.
  • Gecertificeerde kwaliteit van zorg: lees meer

Consult

Consult advies 50 EUR
Consultatie Online geboekt 25 EUR

Borstverkleining mannen

Borstverkleining Liposuctie Gynaecomastie| vet verwijderen 1250 EUR
Borstverkleining: Gynaecomastie (klier verwijdering) 1100 EUR
Huidreductie 1850 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Overzicht van de prijzen voor plastische chirurgie bij mannen aan de borst. Borstcorrectie: vergroten of verkleinen van de borst / borstkas. Vergroten gebeurt met pectorale implantaten, dit zijn speciale borstimplantaten voor mannen. Verkleinen van de borsten (mannenborsten) gebeurt met liposculptuur / liposuctie aan de borst of via een gynaecomastie operatie. In de prijzen zijn alle kosten inbegrepen. Plastische chirurgie bij de Wellness Kliniek, gelegen aan de Belgisch-Nederlandse grens (te Genk) is veilig en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Genk is makkelijk te bereiken vanuit Nederland. Vergelijk de prijzen tussen Nederlandse privéklinieken en de Wellness Kliniek.