Prijzen borstverkleining mannen / gynaecomastie
Prijzen borstkas / borstspieren vergroten

Overzicht van de prijzen voor borstcorrectie bij mannen:

Onze garantie:

  • All-in prijs: in onze prijzen / tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de (eventuele) borstimplantaten of liposuctie, roesverdoving en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op lekkage borstimplantaten.
  • EN 15224 gecertificeerde kwaliteit van zorg: lees meer

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 31/01/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
Toon prijzen in 

Consult

50 EUR
Consult advies
25 EUR
Consultatie Online geboekt

Borstverkleining mannen

999 EUR
Borstverkleining mannen: Liposculptuur
1890 EUR
Borstverkleining: Gynaecomastie (klier + vet verwijdering)
3400 EUR
Borstverkleining: Gynaecomastie met huidreductie

Borstkasvergroting - Pectorale implantaten

5500 EUR
Borstkasvergrotende ingreep, inclusief beide pectorale prothesen
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Overzicht van de prijzen voor plastische chirurgie bij mannen aan de borst. Borstcorrectie: vergroten of verkleinen van de borst / borstkas. Vergroten gebeurt met pectorale implantaten, dit zijn speciale borstimplantaten voor mannen. Verkleinen van de borsten (mannenborsten) gebeurt met liposculptuur / liposuctie aan de borst of via een gynaecomastie operatie. In de prijzen zijn alle kosten inbegrepen. Plastische chirurgie bij de Wellness Kliniek, gelegen aan de Belgisch-Nederlandse grens (te Genk) is veilig en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Genk is makkelijk te bereiken vanuit Nederland. Vergelijk de prijzen tussen Nederlandse privéklinieken en de Wellness Kliniek.