• Dijlift vanaf 3600 EUR

  Een dijlift verwijdert overtollige huid.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Dijlift - Dijbeenlift - Dijbeenplastiek: verwijderen overtollige huid dijen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Hebt u last van overtollige huid of slappe huid aan de bovenbenen door gewichtsverlies, ouderdom of gewoon het ouder worden? Dan kan een dijbeencorrectie / dijlift / dijbeenlift (ook wel gekend als dijbeenplastiek) een uitweg bieden.

Wanneer u overtollige huid aan de benen hebt, kan dit zowel esthetische als functionele hinder veroorzaken. De huid tussen de bovenbenen kan last geven bij het lopen en aanleiding geven tot huidirritatie.

Een dijlift of dijbeenlift verwijdert alleen het overschot aan huid en onderhuidsweefsel. Met liposuctie / liposculptuur kunnen we eventueel overtollig vet verwijderen. Beide ingrepen gebeuren tijdens dezelfde operatieve sessie.

Hebt u ook overtollige huid aan de buik, heupen en billen dan is een bodylift of torsoplastie aangewezen.

Mogelijke behandelingen voor de dijen:

 • Dijlift mediaal: liften binnenkant + liften voorkant dijen
 • Dijlift lateraal: liften buitenkant + liften voorkant dijen.
 • Dijlift mediaal + lateraal: liften buitenkant + binnenkant + voorkant van de dijen.
 • Dijbeenlift: liften dijen + huid over de lengte van de bovenbenen.
Dijlift - dijbeenlift - voor Dijlift - dijbeenlift - na

Dijlift - dijbeenlift

 

 • Dijlift mediaal: huid verwijderen binnenkant dijen.
 • Liposculptuur heupen + buitenkant dijen

Dijlift Mediaal

Liften binnenkant dijen - Liften bovenbenen: huidreductie binnenkant dij - bovenbenen

Een dijlift binnenzijde bovenbenen (mediale dijlift) is een erg populaire behandeling in de Wellness Kliniek. Vele dames krijgen op die plaats te maken met slappe huid. Bij een mediale dijlift zijn de littekens meestal verborgen in de plooi van de huid (binnen de bikinilijn) en zullen weinig opvallen.

De chirurg maakt een insnede ter hoogte van de liesplooi tot aan de billen. De huid en het onderhuids weefsel aan de binnen- en voorkant van de dij wordt losgemaakt en weggenomen.

Een mediale dijlift duurt 1 tot 2 uur.

Huidreductie binnenkant dij - bovenbenen - voor Huidreductie binnenkant dij - bovenbenen - na

Huidreductie binnenkant dij - bovenbenen

 

 • Ellipsvormige insnede voor verwijderen huid.
 • Herstel: 3 tot 6 weken.
 • Na 6 weken kan u alle activiteiten, ook sporten, weer aanvatten.
Huidreductie binnenkant dij - bovenbenen resultaat - voor Huidreductie binnenkant dij - bovenbenen resultaat - na

Huidreductie binnenkant dij - bovenbenen resultaat

 

 • Resultaat na wegnemen huid binnenkant dijen.

Dijlift Lateraal

Liften buitenkant dijen - bovenbenen: huidreductie buitenkant dij - bovenbenen

Zowel ouder worden als de zwaartekracht kunnen ervoor zorgen dat de huid aan de buitenkant van het bovenbeen haar stevigheid verliest. Hierdoor kan de huid verzakken, onregelmaltig worden of gaan rimpelen. Wanneer u vermagert wordt dit effect nog versterkt. Een laterale dijlift kan oplossing bieden om de huid van de buitenkant van de dijen weer strakker te maken.

Huidreductie buitenkant dij - bovenbenenDe chirurg maakt een insnede in de lies richting bilnaad. De huid en het onderhuids weefsel aan de buitenkant van de dijen wordt losgemaakt. De huid wordt gelift en overtollig vel wordt weggenomen.

Een laterale dijlift duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur.

Dijbeenplastiek

Huidreductie binnenkant + buitenkant bovenbenen + lengte bovenbeen

U verliest erg veel gewicht en daar bent u terecht erg trots op. Helaas lijkt het alsof uw huid te groot is en als een lege zak om uw lichaam is gaan hangen. Het verwijderen van overtollige huid is de laatste fase naar een mooie lichaamscontour die bij u past. Deze operatie wordt vaak uitgevoerd na maagverkleining.

Huidreductie binnenkant + buitenkant bovenbenen + lengte bovenbeenDe chirurg maakt een insnede in de lies, richting bilnaad + binnenkant bovenbenen. Het litteken op het been loopt verticaal, aan de binnenzijde van het been. De overtollige huid en onderhuids weefsel wordt losgemaakt en weggenomen. Het litteken loopt over de gehele lengte, aan de binnenzijde, van het bovenbeen.

Dijbeenplastiek duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Dijlift - Dijbeenlift - Dijbeenplastiek

Veilige chirurgie

Dijlift en dijbeenlift behandelingen kunnen onder slaapverdoving: een nieuwe opertiemethode maakt dijlift chirurgie een stuk veiliger. Lees meer over de nieuwe operatietechniek.

Opname

Een mediale dijlift of laterale dijlift kan als dagopname. Dit betekent dat u de avond na de ingreep weer naar huis of uw hotel kan. Na een dijbeenplastiek wordt u meestal 1 nacht opgenomen.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor een consult voor een dijlift / dijbeenlift / dijbeenplastiek

Uw beslissing om een dijlift, dijbeenlift of dijbeenplastie te ondergaan moet goed gemotiveerd gebeuren. De exacte plaats van het litteken en de details van het postoperatieve herstel worden met u van tevoren uitgebreid besproken.

De chirurg bekijkt alle mogelijkheden en stelt de beste behandeling aan u voor, voor het mooiste resultaat.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Komt u vanuit Nederland en moet u redelijk ver reizen, dan kan u natuurlijk ook gebruik maken van onze speciale Next-Day- Surgery Service.

Meestal kan u binnen de 6 weken bij ons terecht voor een dijlift - dijbeenlift - dijbeenplastiek. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Dijbeenlift voor slappe huid aan de benen, bv. na gewichtsverlies of door het ouder worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om overtollige huid aan debenen te verwijderen. Een dijbeenlift wordt toegepast bij een teveel aan huid aan de bovenbenen. Met liposuctie kunnen we vet aan de binnenkant van de bovenbenen verwijderen.