Ervaringen van onze patiŽnten

Uw feedback is belangrijk

Indien u tevreden bent over uw behandeling bij de Wellness Kliniek, willen wij dat graag van u horen. Wij doen ons uiterste best om de beste zorg te verlenen en uw feedback wordt heel erg gewaardeerd. Uw reactie is een grote en gewaardeerde stimulans voor ons!

Volgens de Belgische wet is het verboden om als kliniek ervaringen van patiënten te publiceren, ook al geeft u daarvoor toestemming. Nederlandstalige patiënten kunnen hun ervaringen delen via een onafhankelijke website zoals www.kliniekervaringen.nl.

Uw mening telt

U weet dat u altijd welkom bent voor een gratis nacontrole en indien nodig, een gratis correctie.

Het kan gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent, en u en uw arts samen geen oplossing vinden. Het is belangrijk voor u om te weten dat u uw klacht kan uiten op kwaliteit@wellnesskliniek.com. Uw klacht zal correct worden behandeld en beantwoord in overeenstemming ons kwaliteitssysteem

Sinds onze oprichting staat kwaliteit van zorg centraal bij ons en wij garanderen u topkwaliteit zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem.

WhatClinic Customer Awards voor de Wellness Kliniek

Groot nieuws! De prestigieuze WhatClinic Customer Awards voor de beste klinieken van Europa zijn weer uitgereikt! Wij zijn trots om er ook dit jaar weer bij te horen!

Wij komen onze beloftes na

Om een optimale veiligheid en kwaliteit te garanderen is de Wellness Kliniek kwaliteit gecertificeerd. Wij hechten een groot belang aan kwaliteit. Onze zorgt wordt regemlatig geëvalueerd door onze patiënten door middel van patiëntentevredenheidsonderzoek. Wij streven naar 100% tevredenheid!

Al onze medewerkers doen hun best om optimale zorgen en informatie te bieden. Toch kan het zijn dat u opmerkingen of suggesties ter verbetering hebt. Wij appreciëren het ten zeerste dat u deze met ons deelt. Uw commentaar wordt altijd op een strikt vertrouwelijke manier behandeld.

Elke Jehaes
Stephanie Lebrun

U kan ons rechtstreeks bellen of e-mailen:
Tel: 0032 (0)89 329509
E-mail: kwaliteit@wellnesskliniek.com

Elke Jehaes, manager kwaliteit
Stephanie Lebrun, manager kwaliteit

Algemene tevredenheid:

Lees alle reviews op whatclinic.com >

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Geef on s.v.p. al uw eventuele klachten, positieve of negatieve ervaringen met plastische chirurgie bij de Wellness Kliniek (Genk) door. Uw tevredenheid is voor ons van essentieel belang.