Pubislift - Liften van de schaamstreek

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Drukt uw onderbuik uw schaamstreek naar beneden? Is uw pubis verzakt? Is uw onderbuik uitgezakt? Dan kan u een pubis lift of een buikcorrectie overwegen. Een buikcorrectie (buikwandplastiek) zal ook uw pubis liften.

Plastische cosmetische chirurgie om uw onderbuik weer een mooi contour te geven is een veel gevraagde behandeling. De ingreep komt vooral voor bij vrouwen, maar ook mannen kunnen in aanmerking komen voor het liften van de schaamstreek.

Pubis lift & buikcorrectie bij vrouwen

Verzakking van de schaamstreek, de Venusheuvel, is een veel voorkomend probleem bij volwassen vrouwen. Het liften van de schaamstreek vergroot de esthetische aspecten van het gebied.

Pubis lift: de procedure

Verzakking of ptosis van de schaamstreek wordt veroorzaakt door weefselzwakte in het gebied van het bekken. Dit komt vaak voor bij patiënten die veel gewicht hebben verloren, na zwangerschap of door veroudering.

Afzakkend pubis weefsel kan gecorrigeerd worden door een insnijding in de overtollige huid boven het gebied van de schaamstreek.

  • Wegnemen van de overtollige huid
  • Aanspannen van de huid van de schaamstreek
  • Hechten van het litteken in een fijn lijntje

Deze procedure wordt vaak gecombineerd met een mini-buikcorrectie of totale-buikcorrectie om het silhouet van de buik te verbeteren.

Het is mogelijk om een en pubis lift te combineren met andere ingrepen aan het lichaam of gezicht. Een pubis lift kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met ooglidcorrectie en bleaching.

De voordelen van gecombineerde ingrepen zijn duidelijk. Er is mear een enkele verdoving nodig en de totale herstelperiode is aanzienlijk korter. Het is natuurlijk ook goedkoper.

Pubis lift: uw afspraak voor een consult

De cosmetische behandeling om de pubis, onderbuik te liften kan erg individueel variëren. Soms heeft u een buikcorrectie of buikwandplastiek nodig om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Een uitgebreid vooronderzoek is daarom essentieel om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. Tijdens het consult met één van onze artsen kan u al uw wensen en vragen bespreken. In overleg met de chirurg zal duidelijk worden voor welke behandelingsmethode u in aanmerking komt en wat u precies kan verwachten.

Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Voor een afspraak voor een pubislift kan u meestal wel terecht binnen de 4 weken.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Pubis: lift en buikcorrectie: correctie van de onderbuik. Is uw pubis verzakt? Dan hebt u een pubis lift of een buikcorrectie nodig. Een buikwandplastiek zal ook uw pubis liften: Gynaecologie: Gynaecologie: WellnessKliniek esthetische plastische chirurgie & gespecialiseerde gynaecologie: Info & PRIJZEN genitale correcties voor vrouwen: Prijs, Pubis lift: liposuctie pubis: blaas verzakking, incontinentie, stress incontinentie dames. PRIJS LIJST & WACHTLIJST Plastische chirurgie & gespecialiseerde Gynaecologie in België. Incontinentiechirurgie: stress incontinentie, blaasverzak, blaasverzakking, uitzakken van de blaas, verzakking van de blaas, urine incontinentie, urineverlies, stressincontinentie, reparatie blaas verzakking voor urine verlies: Wachtlijsten & Prijzen België. Wachtlijst Gynaecologie Belgie. Vergelijk Wachtlijst Nederland / Belgie. Nederlandse artsen in België: kortere wachtlijsten is betere zorg. Wachtlijst België / Nederland Gynaecologie. Gynaecologie: PRIJSLIJST gynecologie. Gespecialiseerde Nederlandse en Belgische gynecologen, gynaecologen: gynaecoloog: chirurgie voor vrouwen: Klinieken België. TARIEVEN Pubis, lift, liposuctie, correctie schaamlippen, blaas verzakking, incontinentie, herstel stress incontinentie, urine verlies: chirurgie dames.