Vagina: versmallen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Chirurgie voor het kleiner, strakker maken van de vagina: Vernauwing van de vagina. Vaginale verslapping kan tal van problemen veroorzaken. Het smaller maken van de vagina - vernauwen van de vagina door plastische chirurgie kan dan oplossing bieden.

Vagina versmalling

Vaginale ontspanning / verslapping kan een ongewenst resultaat zijn van een geboorte, overgewicht, constipatie, veroudering of spier deconditionering.

De spieren zijn verslapt en hebben weinig spanning, sterkte, en hebben geen controle. De interne en externe diameters van de vagina zijn verwijd. Ook zijn de spieren van het perineum slap en slecht ondersteund. Onder deze omstandigheden, is de vagina niet langer in zijn fysiologisch optimale staat. Dit kan resulteren in een vermindering van seksueel genot.

Volgens het wetenschappelijke medisch artikel van Masters and Johnson, is het seksuele genot verwant aan wrijvende krachten tijdens de geslachtsgemeenschap. Het is echter niet een oplossing voor seksuele dysfunctie, verlies aan interesse of opwinding, of anorgasmie. Naast verminderde seksuele wrijving klagen patiënten ook van vaginale winderigheid dat, tezamen met de esthetische aspecten, het seksueel zelfvertrouwen aanzienlijk kan benadelen.

Strakker maken van de vagina

We zijn in staat om de vagina te verjongen, om hierdoor de wrijving tijdens vaginale geslachtsgemeenschap te verhogen. Vaginale verjonging is een 1 à 2 uur durende dagbehandeling die naast de esthetische verfraaiing ook de seksuele bevrediging kan verbeteren.

Het verjongen van de vagina

Vernauwing van de vagina zal uiteindelijk de vaginale spierspanning verhogen en ook de controle.

Het zal zowel de interne als de externe vaginale diameters verminderen (vernauwing van de vagina) alsook de bekkenbodem aanspannen.

Enkele ingrepen zijn bedoeld om het seksuele genot van vrouw te verhogen, waarbij voor welke reden ook, de eigenschappen van de oorspronkelijke jonge architectuur van de vagina missen. Een zorgvuldige vaststelling van signalen en symptomen en een grondig klinisch onderzoek zal voorgaan aan de beslissing van de chirurg. Een bestaande vaginale ziekte of infectie zal uitgesloten worden of, waar nodig, behandeld worden alvorens over te gaan tot chirurgie.

Er moet ook rekening gehouden met alternatieven zoals de Kegel oefening, medische behandelingen en psychologische therapie. Bijkomstige klachten van urine incontinentie kunnen door een Blaaslift worden verholpen.

Vagina versmallen: het resultaat

De meeste patiënten zijn erg blij na een vagina verjonging - het strakker maken van de schede van de vagina. De dames claimen dat ze de behandeling veel eerder hadden moeten laten doen. De verkregen vaginale spierspanning verbetert beduidend de levenskwaliteit van de vrouw.

Vagina versmallen: uw afspraak voor een consult

Genitale chirurgie - het strakker, smaller maken van de schede van de vagina - kan erg individueel variëren. Een uitgebreid vooronderzoek is daarom essentieel.

Tijdens het consult met één van onze artsen kan u al uw wensen en vragen bespreken. In overleg met de chirurg zal duidelijk worden voor welke behandelingsmethode u in aanmerking komt en wat u precies kan verwachten.

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Vagina: versmallen: Vagina chirurgie, vernauwen van de vagina. PRIJZEN vaginale chirurgie: vernauwing van de vaginale wand, strakker maken van de vagina. Aanspannen spieren vagina, nauwere vagina, designer vagina, correctie vaginale spieren, spieren aanspannen, spier vagina, correcties vagina’s. Vergelijk plastische cosmetische chirurgie België, Nederland. Vagina Chirurgie, Vagina verjonging, operatie om de vagina strakker te maken. , Wellness Kliniek voor Plastische en Genitale chirurgie, correctie van de vagina kan seksueel genot verhogen, medische specialisten: chirurgen: Vaginale operaties, Vagina’s: behandelingen: PRIJS LIJST Klinieken voor Plastische Esthetische en Genitale chirurgie, correctie van de vagina kan seksueel genot verhogen, medische specialisten: plastische chirurgen: BESTE medische site voor Vaginale Chirurgie in EUROPA: Award winning
Website: WellnessKliniek.com: PRIJSLIJST.De Designer vagina Gynaecologische chirurgie: INFO & KOSTEN. Vergroting van de Vagina: aanspannen van de vergrootte vagina. Vagina te groot: reconstructieve chirurgie: KOSTEN Gynaecologische chirurgie FOTO’s & TARIEVEN Gynaecologische chirurgie: Gynaecologie: gespecialiseerde Gynaecologen: alles over uw Gynaecoloog. Vagina Chirurgie: Vergelijk KOSTEN België / Nederland: Vagina verjonging, operatie om de vagina strakker te maken, Wellness V-Kliniek voor Plastische en Genitale chirurgie. Vergelijk PRIJZEN Belgie / Nederland..