• PRP Behandeling bij haarverlies voor 1200 EUR

  Beginnende kaalheid tegengaan zonder operatie.
  Deze prijs is inclusief BTW.

PRP-behandeling bij haarverlies

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Hebt u last van haarverlies, dunner wordend haar of beginnende kaalheid? Een behandeling met PlaatjesRijk Plasma (PRP-therapie) is een goede behandeling om de haargroei te stimuleren en kan zowel bij mannen als vrouwen.

Het eindresultaat bij PRP-haarbehandeling is mooi en ziet er vooral bijzonder natuurlijk uit.

Hieronder leest u meer over de voordelen van een PRP-therapie tegen haaruitval en hoe de PRP-therapie in zijn werk gaat. Het is een niet-chirurgische ingreep (=geen operatie) met zeer snel herstel.

PRP-behandeling voor haar is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met haarverlies.

De voordelen van PRP-haarbehandeling

Beginnende kaalheid tegengaan zonder operatie

 • Eenvoudige, niet-chirurgische ingreep
 • Veilig, en betrouwbare resultaten
 • Korte procedure: duurt ongeveer 60 minuten
 • Zeer snel herstel

Bekijk voor-en-na-foto's van resultaten die behaald kunnen worden met een PRP-behandeling tegen haaruitval bij mannen en vrouwen.

Behandeling met PlaatjesRijk Plasma: PRP-therapie

PRP behandeling haaruitval: natuurlijk uitziende resultaten bij haarherstel

Ons bloedplasma (PRP) bevat actieve groeifactoren die de haargroei kunnen stimuleren. Het eindresultaat is een vollere, gezonder uitziende haardos. En dat kan veel doen voor uw zelfvertrouwen.

PRP-haarbehandeling is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische medische behandeling voor het tegengaan van haaruitval, kaalheid en dunner wordend haar.

Deze geheel natuurlijke alternatieve injectable-behandeling maakt gebruik uwt eigen bloed. Met een dunne naald wordt plaatjesrijk plasma (PRP) ingespoten in de hoofdhuid. De groeifactoren in uw bloedcellen doen hun werk en stimuleren op natuurlijke wijze de haargroei.

De kosten van een PRP-behandeling kunnen aardig oplopen. Er kunnen namelijk meerdere sessies nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. PRP wordt ook gebruikt in combinatie met sommige haartransplantaties. Hoewel er op dit moment nog geen klinisch bewijs is dat het werkt, zijn de resultaten veelbelovend.

Veel gestelde vragen over PRP behandeling haar

 • Doet een PRP-haarbehandeling pijn?
  PRP-behandelingen tegen haarverlies zijn in het verleden door patiënten weleens als oncomfortabel en pijnlijk ervaren als ze uitgevoerd werden onder plaatselijke verdoving. Als u dat wilt, kan bij de ingreep ook intraveneuze sedatie of algehele narcose toegepast worden. Dan bent u in een diepe slaap en merkt u niets van de injecties.
 • Nieuw! Grensverleggende technologie?
  Ja. De Wellness Kliniek gebruikt alleen de nieuwste leidende en gepatenteerde PRP-technologie. Deze technologie wordt gecombineerd met het gebruik van de eigen cellen van de patiënt, waardoor de haargroei op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd.
 • Wat zijn de risico's?
  Er bestaat geen risico op een allergische reactie bij PRP-therapie, omdat het verrijkte plasma gemaakt wordt van het eigen bloed van de patiënt. Het PRP bevat onder andere geconcentreerde witte bloedcellen, de natuurlijke verdedigers tegen infecties in het lichaam. Infecties komen dan ook maar zeer zelden voor.
 • Krijg ik deze behandeling in de spreekkamer van de dokter?
  Nee. Een veilige omgeving is van cruciaal belang. De dokter voert uw haarherstellende behandeling met PRP in de operatiekamer uit. Zo zijn de beste omstandigheden gegarandeerd: deze ruimte is steriel en er is hartbewaking.
 • Hoelang duurt een PRP-behandeling?
  De behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.
 • Moet ik deze behandeling laten herhalen?
  PRP-behandelingen kunnen herhaald worden tot het gewenste resultaat bereikt is, afhankelijk van het persoonlijke behandelplan en van wat een individuele patiënt nodig heeft. Uit onze ervaring blijkt dat regelmatige behandeling met PRP, om de 3 tot 6 maanden, erg goed kan werken.

De PRP-behandeling haaruitval in detail

Hoe werkt de PRP-therapie? Hoe wordt de haargroei bevorderd?

Er wordt een beetje bloed bij u afgenomen dat daarna wordt gecentrifugeerd. Zo blijven enkel de verrijkte cellen of bloedplaatjes (PRP) over.

Het hooggeconcentreerd plaatjesrijk plasma (PRP) bevat essentiële groei-eiwitten en wordt in de hoofdhuid of in de te behandelen gebieden met een speciale micronaald geïnjecteerd .

Een PRP-behandeling tegen haarverlies bevordert de groei van het haar en kan eventueel gecombineerd worden met haartransplantatie of haarherstellende chirurgie.

Behandeling tegen haarverlies met PRP therapie

Het injecteren van PRP tegen haarverlies is een heel natuurlijke, innovatieve behandeling en de aangewezen methode voor haarherstel van hoge kwaliteit.

Maak vanuit Nederland een afspraak met onze haarexperts voor een PRP behandeling / haarherstel

De Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland, biedt heel wat mogelijkheden en technieken voor haarherstel aan. Een PRP-haarbehandeling is een behandeling op maat. Tijdens het consult bespreekt de arts alle aspecten van een PRP-behandeling: wat is de beste methode voor u, welk resultaat kan u verwachten, wat zijn de risico's en hoe verloopt de nazorg?

Eén telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak te maken!

Meestal kan u binnen de 6 weken bij ons terecht voor PRP-behandeling haar. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Next-Day-Surgery-Service: speciale service voor langeafstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt, is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor langeafstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en PRP-haarbehandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor langeafstandspatiënten.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat is PRP therapie? Het is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische medische behandeling voor het tegengaan van haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar. Haarherstel met PRP is geschikt voor mannen en vrouwen. Bij deze geheel natuurlijke alternatieve injectable-behandeling wordt gebruik gemaakt van het eigen bloed van de patiënt. Op onze pagina's geven we meer uitleg over de werking van PRP tegen haaruitval. Bekijk de all-in kosten voor een PRP therapie op onze prijslijst voor haarchirurgie. De Wellness Kliniek Haarkliniek is gespecialiseerd in alle vormen van haarbehandeling/ kaalheid, haar uitval, haartransplantatie, etc.