• Haartransplantatie vanaf 2000 EUR

  Haartransplantatie met natuurlijk ogend en blijvend resultaat.
  Deze prijs is inclusief BTW.

Haarimplantatie met microchirurgie - haartransplantatie

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Kampt u met kaalheid of wenst u uw haarlijn te herstellen of te verlagen? Een haarimplantatie met eigen haar / herverdelen eigen haar kan dan een mogelijkheid zijn. Eigen haar inplanten kan zowel bij mannen als bij vrouwen. 

Wat is de beste haartransplantatiemethode? Hoe kiest u de beste haarkliniek? Wanneer moet u best een behandeling tegen haarverlies beginnen? Is het resultaat van haarimplantatie blijvend? Is 1 behandeling voldoende?

Het is belangrijk dat u zich goed informeert over de mogelijke haarbehandelingen, de kosten, de kwaliteit garantie, de risico's en bijwerkingen en het te verwachten resultaat. Lees hiervoor ook meer over de verschillende haartransplantatie methodes.

Overzicht behandelingen tegen kaalheid

Voor wie met haarverlies te kampen heeft, zijn er nu meer oplossingen beschikbaar dan ooit:

 • Galeatomie: voorkomt verder haarverlies en kan helpen bij de handhaving van een gezonde haargroei.
 • Haarimplantatie: een nieuwe haardos met blijvend resultaat.
 • Crèmes, lotions, sprays en poeders:  aangebracht op de kalende hoofdhuid helpen ze haarverlies te camoufleren zolang er nog wat haar over is. Het probleem zelf, de haaruitval, wordt hiermee niet verholpen.
 • Medicijnen: beschikbaar in pilvorm (finasteride) en in vloeibare vorm voor uitwendig gebruik (minoxidil). Om effectief te zijn moeten deze medicijnen levenslang worden gebruikt.
 • Haarstukjes: een niet-chirurgische oplossing waarbij de kale gedeelte van de scalp wordt bedekt. De meest gebruikte technieken om haarstukjes te bevestigen zijn speciale soorten lijm, invlechtingen en klemmen.
Haarimplantatie met eigen haar - voor Haarimplantatie met eigen haar - na

Haarimplantatie met eigen haar

Haarimplantatie met eigen haar geeft een mooi, natuurlijk ogend, en blijvend resultaat.

Herverdelen van eigen haar met de microchirurgie haarimplantatie methode: de haarimplantatenwerden werden geoogst op het achterhoofd van de patiënt.

Haarimplantatie door herverdelen eigen haar?

Het goede nieuws is dat iedereen die te maken heeft met blijvend haarverlies in aanmerking voor haarimplantatie van het eigen haar. 

 • Mannen en vrouwen met gedeeltelijke kaalheid.
 • Mannen en vrouwen die de vorm van hun haarlijn willen verlagen of herstellen.
 • Mensen die hun wenkbrauwen, wimpers of baard willen herstellen of voller willen maken.
 • Mannen en vrouwen die haargroei wensen op een plaats waar weinig of geen haar groeit.
 • Mensen met littekens, door verwondingen of huidziekten.
 • Na een medische behandeling of een operatie.

Wanneer kan ik best met de behandeling tegen haarverlies beginnen?

Wij raden u aan een behandeling tegen haarverlies te beginnen zodra u het probleem opmerkt. Haarimplantatie kan vanaf de leeftijd van ongeveer 20 jaar. 

Galeatomie en medicijnen bij haaruitval

Bij haartransplantatie raden wij meestal ook een galeatomie aan. Een galeatomie stopt haaruitval. Het heeft namelijk erg weinig zin om een haarimplantatie te ondergaan als de omliggende haren blijven uitvallen. Een galeatomie vertraagt en voorkomt haaruitval.

In enkele gevallen raden we een medische behandeling met finasteride of minoxidil aan. Bij mannen kan deze medicatie helpen het haar achterop de kruin en bovenop het hoofd te behouden of het kalingsproces gedeeltelijk tegen te gaan.

Een galeatomie en medicatie kunnen worden gebruikt om aanwezig haar te behouden en zo het langetermijnresultaat van een haartransplantatie mogelijk te verbeteren. Lees meer over galeatomiebehandeling.

Haarlijn verlagen

Haartransplantatie kan worden gebruikt om de voorste haarlijn aan te vullen en de haardos op het voorste gedeelte van de scalp voller te maken. Chirurgische scalpextensie geeft het beste resultaat bij haarverlies op de kruin en achterop het hoofd.

Kom ik in aanmerking voor het implanteren van mijn eigen haren?

Tijdens het consult bepaalt dee haarchirurg of u in aanmerking komt voor haartransplantatie.

Dat gebeurt aan de hand van een aantal criteria, oa:

 • Uw algemene gezondheidstoestand; de haarstructuur: fijn of dik
 • Het contrast tussen de kleur van uw haar en huidskleur
 • De dichtheid van de beharing
 • Het aantal haarzakjes per vierkante cm en de oppervlakte van het gebied waaruit 'geoogst' wordt
 • De oppervlakte van het gebied dat met haar bedekt gaat worden
 • Hebt u in het verleden al een haartransplantatie gehad
 • Uw verwachtingen

Voor een accurate diagnose en het juiste behandelplan is onderzoek door een ervaren haarchirurg nodig (niet door een commercieel medewerker). Een open gesprek tussen de patiënt en de arts is van het grootste belang.

Het is erg belangrijk om te weten dat met haarchirurgie de bestaande haarzakjes worden herverdeeld en dat er geen nieuwe follikels kunnen worden gecreëerd.

In de Wellness Kliniek geven we u altijd oprecht en eerlijk advies. Er wordt een realistische schatting van de totale kosten van de geplande behandeling(en) gemaakt en u krijgt uitgebreide informatie over het te verwachten resultaat van haarimplantatie.

Is het resultaat van haarimplantatie definitief?

Het resultaat van haarimplantatie is blijvend. De haarchirurg transplanteert haar van een plaats waar het goed groeit naar de kalende plek. De levensduur en de kwaliteit van de getransplanteerde haren blijft identiek aan die van het donorgebied.

Heb ik aan 1 haarimplantatie sessie voldoende?

Doorgaans slaat 90% van de overgeënte haren aan. Met micro-enten kunnen er in één 1 sessie maximaal 1500 grafts (ongeveer 4500 haren) getransplanteerd worden. Naargelang de kaalheid kan de dichtheid doorgaans nog onvoldoende zijn. In een tweede sessie kunnen dan opnieuw haarfollikels worden geoogst en getransplanteerd voor verdere verdichting van de haardos.

Chirurgen en haarexperts over de hele wereld zijn het erover eens dat het zo goed als onmogelijk is om meer dan 1500 grafts (4500 haren)  in één sessie te transplanteren.
 

Maak vanuit Nederland een afspraak met onze haarexperts voor haarimplantatie

De haarspecialisten van de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland, stellen samen met u een persoonlijk plan op dat aan uw specifieke wensen beantwoordt. Zo verkrijgt u het mooiste en meest blijvende resultaat.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor langeafstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en haarimplantatie op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor langeafstandspatiënten.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Haarimplantatie - Haartransplantatie met microchirurgie: info, foto's, prijzenHaartransplantatie en haarimplantatie tegen de beste prijzen in België. Vergelijk haartransplantatie en haarimplantatie in België en Nederland. Wij geven info over de beste en modernste techniek voor haar transplantatie (haarimplantatie met microchirurgie) en hoe u kaalheid of haarverlies kan stoppen (Galeotomie). Kosten haarimplantatie vindt u op de prijslijst. Onze prijzen zijn all-in. De Wellness Haarkliniek voor haartransplantatie en haarimplantatie in Genk (Limburg, België) heeft meer dan 10 jaar ervaring met transplanteren of implanten van haar. Aarzel niet om online advies te vragen of maak een afspraak voor een consult bij onze gespecialiseerde artsen. Haartransplantatie kan uiteraard bij mannen én vrouwen.