Scalpextensie: Haartransplantatie Kliniek

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Hebt u een kalende kruin of achterhoofd? Een haartransplantatie in combinatie met een scalpextensie kan dan een oplossing zijn voor een optimaal resultaat.

Bij een scalptextensie wordt overtollige kale hoofdhuid weggenomen en goede hoofdhuid met haren wordt ter vervanging uitgerokken. Een scalpextensie geeft een mooier, natuurlijker resultaat en een vollere haardos voor haartransplantatie op kruin en achterhoofd.

De Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland, heeft meer dan 10 jaar ervaring in alle facetten van haartransplantatiemethoden, plastisch chirurgische technieken voor haarreconstructie, galeatomie tegen haarverlies en micro-ent haarchirurgie: herverdelen eigen haar, microtransplanten, microchirurgie-enten en greffes, scalpreductie, haarreconstructie. 

Haartransplantatie - voor Haartransplantatie - na

Haartransplantatie

Herverdelen eigen haar: de nieuwe microchirurgische haartransplantatiemethode geeft het mooiste resultaat.

  • Verouderde haarimplantatietechnieken zoals FUE, FUT en laserhaartransplantatiemethoden worden in de Wellness Kliniek niet meer uitgevoerd.
Scalpextensie - voor Scalpextensie - na

Scalpextensie

Plastische chirurgie: wegname van overtollige kale hoofdhuid.

  • Scapextensie: kalende huid op de kruin wordt weggenomen.

Moderne haartransplantatie en scalpextensie

Een combinatie van technieken voor een vollere haardos

Soms is een combinatie van 2 plastisch-chirurgische technieken nodig voor een mooi, natuurlijk ogend resultaat.

  • Haartransplantatiemicrochirurgie voor het herverdelen van eigen haar: voor haarlijn en slapen.
  • Scalpextensie: voor de kalende kruin en achterhoofd.

De scalpextensiemethode wordt in de Wellness Kliniek toegepast op het achterste 2/3 van de kale scalp omwille van het superieure eindresultaat. De voorste haarlijn wordt aangevuld met de microchirurgische haartransplantatiemethode.

Het beschikbare donorhaar wordt gebruikt  op het kleinere gebied van de voorste haarlijn en slapen. Het achterste 2/3 van de kruin wordt volledig opgevuld door de scalpextensiemethode (Frechet methode).

Haartransplantatiekliniek BelgiŽ: gespecialiseerde haartransplantatietechnieken

Er zijn drie belangrijke haartransplantatie- en haarreconstructiemethoden. Elk van deze technieken vraagt een gespecialiseerde chirurgische aanpak:

Wellness Kliniek België is er trots op om het volledige spectrum van haartransplantatiemethodes te kunnen aanbieden. Dit dankzij ons expertteam van haarchirurgen en transplantatiedeskundigen.

Scalpextensie voor kruin en achterhoofd

Een vollere haardos voor haartransplantatie op kruin en achterhoofd

Een scalpextensie geeft het mooiste resultaat voor het opvullen van een kalend achterhoofd en kalende kruin.

Micro-enting is de beste methode voor transplantatie op het voorste 1/3 de van de behaarde hoofdhuid. Tot kort geleden was het herverdelen van eigen haar de enige transplantatiemethode. Nochtans is deze methode beperkt.

Met de maximaal 2000 haartjes kan in het geval van uitgebreide kaalheid onmogelijk voldoende dichtheid bereikt worden. Na transplantatie bij sterke kaalheid blijft toch een fors doorkijkeffect bestaan. Verschillende transplantatieprocedures zullen nodig zijn om tot een natuurlijk resultaat te komen.

Hoe gebeurt een scalpextensie?

Door een inwendig elastisch uitreksysteem kan de behaarde hoofdhuid geleidelijk uitrekken zonder dat dit uitwendig zichtbaar is.

  • Eerste fase: het elastisch uitreksysteem (extender) wordt chirurgisch onzichtbaar onder de hoofdhuid geplaatst. Overtollige huid wordt ook al weggenomen.
  • Tweede fase: de chirurg verwijdert de opgerekte kalende huid na 1 maand om het defect op te vullen. Indien nodig plaatst de chirurg weer een nieuw extender voor een verdere behandelfase.
  • Derde fase: na 1 maand worden de behaarde huidlappen naar de kalende plaats gelift en zorgen ze voor een meer natuurlijke haardos

Het transplanteren van micro-enten voor het vullen van de voorste haarlijn en slapen kan tegelijk gebeuren met de procedures van de scalpextensie. Dit betekent dat het volledig haarchirurgisch herstel meestal kan gevat worden in 3 fasen.

Verdoving bij een scalpextensie

Scalpextensie kan onder slaapverdoving. Narcose is zeker niet nodig. Het grote voordeel van plaatselijke verdoving en slaapverdoving is dat u enkele uren na de ingreep weer fit bent en gespaard bent gebleven van de vervelende neveneffecten van een narcose. U kan enkele uren na de behandeling weer naar huis of uw hotel.

Herstel na een scalpextensie

Het extenderimplantaat wordt tijdelijk onder de huid geïmplanteerd en is nauwelijks zichtbaar. De huid wordt in een fijn lijntje gehecht en kan de eerste dagen wat korstvorming vertonen. Gedurende enkele dagen kan het voorhoofd wat gezwollen zijn. De meeste mensen gaan de tweede dag na de ingreep weer aan het werk. Sociaal en werkverlet zijn dus minimaal.

Voorkom verdere haaruitval met een galeatomie

De meeste haartransplantaties worden best gecombineerd met een galeatomie.

Een galeatomie is een chirurgische ingreep om verder haarverlies te voorkomen. Het heeft namelijk weinig zin om een haartransplantatie te ondergaan wanneer uw omgevende haar blijft uitvallen!

Maak vanuit Nederland een afspraak met onze haarexperts voor een scalpextensie en haartransplantatie

De haarspecialisten van de Wellness Kliniek stellen samen met u een persoonlijk plan op dat aan uw specifieke wensen beantwoordt. Zo verkrijgt u het mooiste en meest blijvende resultaat.

Komt u vanuit Nederland en moet u nogal ver reizen, dan kan u gebruik maken van onze speciale Next-Day-Surgery service.

Indien u haartransplantatie / haarimplantatiechirurgie overweegt, is het belangrijk dat u een goede haarkliniek en arts kiest.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Meestal kan u binnen de 6 weken bij ons terecht. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Klinieken: Haartransplantatie: Kliniek plastische chirurgie: Haartransplantatie: gespecialiseerde haartransplantatie Kliniek in Belgie: Info & Foto's & Prijzen, kosten, kostprijs haartransplantatie - haarimplantatie Belgie. De beste klinieken voor haartransplantatie? Wellness Kliniek Belgie: gespecialiseerde kliniek voor haartransplantatie en haarchirurgie. Haarkliniek in Begie: zoeke beste klinieken voor haartransplantatie en haarimplantatie in Belgie en Nederland: vergelijk prijzen, kosten, prijs, kostprijs. Veel voor en na foto's haartransplantatie - haarimplantatie: implanteren van eigen haren.