• Rimpels verwijderen met Botuline Toxine

  Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes verminderen kan vanaf 120 EUR incl BTW

 • Rimpels opvullen met fillers

  Opvullen van rimpels, traangootjes, donkere kringen onder de ogen, rimpeltjes van de bovenlippen,... vanaf 300 EUR incl BTW

 • Vollere lippen vanaf 300 EUR

  Wil je graag mooie, vollere lippen? Het opvullen van de lippen met injecties kan al vanaf 300 EUR incl. BTW.

Huid: behandelingen en injecties

 • Welkom in de Wellness Kliniek Welkom in de Wellness KliniekHet Wellness Kliniek team bestaat uit deskundige en ervaren artsen en medewerkers. Wij voeren meer dan 5000 medische behandelingen per jaar uit.
 • Uw consultatie voor een behandeling met injecties of fillers Uw consultatie voor een behandeling met injecties of fillersTijdens de consultatie bespreekt u met de arts alles wat met uw behandeling te maken heeft.
 • Een mooi resultaat Een mooi resultaatSamen met de arts bespreekt u uw wensen en verwachtingen. Een mooi resultaat kan vaak al met een kleine ingreep bekomen worden.
 • Een voorhoofd zonder rimpels door botuline toxine injecties Een voorhoofd zonder rimpels door botuline toxine injectiesInjecties zorgen ervoor dat expressie rimpels verdwijnen.
 • Vollere lippen met injecties Vollere lippen met injectiesMet enkele injecties kan u weer vollere lippen krijgen.
 • Een stralend gezicht Een stralend gezichtU ziet er weer stralend uit na een liquid facelift. Dit is een facelift met injecties, geschikt voor iedereen die geen echte facelift wenst, maar er toch jong en vitaal wil uitzien.
 • Een gladde huid Een gladde huidDe Wellness Kliniek heeft een volledig gamma behandelingen voor het verbeteren van uw huidkwaliteit.
 • In veilige handen In veilige handenOnze kliniek bestaat uit deskundige artsen en een moderne infrastructuur. De hoogste normen voor veiligheid en steriliteit worden altijd gehanteerd.
 • Integrale kwaliteitszorg: EN 15224 kwaliteitcertificaat KwaliteitsgarantieDe Wellness Kliniek heeft het EN 15224 Kwaliteit Certificaat voor gezondheidszorg.
  Wij beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Korte wachtlijsten voor een injectie- of fillerbehandeling Korte wachtlijsten voor een injectie- of fillerbehandelingWij proberen onze wachtlijsten altijd zo kort mogelijk te houden. Vaak kan u al terecht voor een huidbehandeling binnen 3 tot 6 weken.
 • All-in prijzen voor een behandeling met injecties of fillers All-in prijzen voor een behandeling met injecties of fillersOnze prijzen zijn steeds all-inclusief: ingreep, opname, honorarium van de artsen, verdoving en nazorg.
 • Zorgvuldige nazorg Zorgvuldige nazorgOnze artsen zijn altijd 24u op 24 bereikbaar en dat 365 dagen per jaar voor nazorg.
 • Aantrekkelijke prijzen Aantrekkelijke prijzenDoor ons groot aantal patiŽnten kunnen wij huid- en injectiebehandelingen aanbieden aan erg aantrekkelijke prijzen.
 • Prijsgarantie PrijsgarantieHet tarief blijft 3 maanden na reservatie geldig.
 • Snelle service Snelle serviceKomt u vanuit Nederland en is telkens heen en weer reizen niet praktisch, dan kan u een consult en injectiebehandeling op 1 dag reserveren. Voor uitgebreide behandelingen bieden wij een bijzondere Next-Day-Consult-Surgery service.
 • Online reservatie Online reservatieU kan een consult en behandeling al enkele maanden op voorhand online reserveren.
 • Altijd tot uw dienst Altijd tot uw dienstU kan ons afsprakenbureau bereiken tussen 8.00u en 18.00u.
 • Wij kijken alvast uit naar uw komst! Wij kijken alvast uit naar uw komst!Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Voor het maken van een afspraak kan u ons best gewoon even bellen.

Huidverjonging: een jonger gezicht

Wilt u graag de kwaliteit van uw huid verbeteren of de rimpels en dunne lippen die u ouder doen lijken aanpakken? Stoort u zich aan de eerste tekenen van veroudering? Heeft uw anti-rimpel crème niet het effect waar u op hoopte? Overweeg dan eens een anti-rimpelbehandeling bij de Wellness Kliniek. Ga samen met uw arts-specialist op zoek naar de mooiste versie van uzelf.

Onze expert-artsen zijn deskundig in het mooier maken van het gezicht. U krijgt tijdens het consult uitgebreid advies over de behandeling die het beste bij u en bij uw wensen past.

Het doel is om met een eenvoudige, niet-chirurgische ingreep, de mooiste versie van uzelf te creëren. 


Meer informatie over huidverjonging en injecties

 • Injectables voor kraaienpootjes, fronsrimpels,...

  Injectables voor kraaienpootjes, fronsrimpels,...

  Mimiekrimpels van het voorhoofd, de frons tussen de wenkbrauwen, kraaienpooitjes rond de ogen, ed. kunnen behandeld worden met spierontspannende injectables zoals Botuline toxine.

  Een goede dosering en vakkundige toediening heeft een mooi resultaat. Rimpels vervagen, maar de algemene mimiek van uw gelaat blijft. Het is immers belangrijk dat het resultaat natuurlijk oogt. De deskundigheid van de arts is daarom heel erg belangrijk.

 • Rimpels, uitgezakte mondhoeken,...

  Rimpels, uitgezakte mondhoeken,...

  Ouder worden kunnen we niet voorkomen, maar we hoeven er daarom nog niet veel ouder uit te zien! Wil u graag af van de rimpels die u oud doen lijken? Stoort u zich aan die diepe rimpel tussen uw wenkbrauwen? Zakken uw mondhoeken? Krijgt u reeds een groef tussen neus en mond? Heeft uw anti-rimpel crème niet het gewenste effect?

  Dan kan u een anti-rimpelbehandeling met fillers in de Wellness Kliniek overwegen.

  Hyaluronzuurfillers verzachten de lijntjes in uw gezicht en brengen volume aan waar u het nodig heeft.

  Het effect van een filler behandeling blijft ongeveer 9-12 maanden zichtbaar.

 • Draadjeslift - Thread lift

  Draadjeslift - Thread lift

  Een Draadjeslift, Thread lift  of Happy lift genoemd - geeft uw gezicht een verjongend effect. De behandeling is geschikt vanaf 30 jaar en duurt ongeveer 60 minuten. 

  • draadjes worden onder de huid ingebracht.
  • deze draadjes liften de huid meteen van zodra ze zijn ingebracht.
  • er een natuurlijke collageen vorming rond de draden. 
  • het extra collageen in uw huid heeft een regenererende en verstevigende werking. 

  De resultaten van een soft threadlift behandeling blijven ongeveer 2 jaar zichtbaar.

 • Vampire lift (PRP facelift)

  Vampire lift (PRP facelift)

  PRP plasma celtransplantatie bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed - vandaar de bijnaam ‘Vampire Facelift’. 

  Uw bloedplasma bevat een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Deze helpen om de cellen van uw lichaam te herstellen en worden onder andere ook gebruikt bij de behandeling van de knie, pezen, rugletsels, etc.

  PRP injecties in de huid werken verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor u een stralende en strakkere huid krijgt.

 • Rimpels behandelen met lipofilling

  Rimpels behandelen met lipofilling

  Met lipofilling worden de rimpels en diepe groeven van uw gezicht op een permanente manier opgevuld met eigen lichaamsvet. De behandeling gebeurt in het operatiekwartier en kan onder slaapverdoving.

 • Medische peeling

  Medische peeling

  De huid is opgebouwd uit miljoenen cellen. Een verouderde huid kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is oppervlakkige rimpels, een verslapte en grauwe huid.
  Met een medische huidpeeling kan de arts op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen.

  Hierdoor wordt de gezonde huid weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.

 • Voeding en hormonen

  Voeding en hormonen

  Actieve acne (puisten en zwarte puntjes) werden lange tijd alleen behandeld met zware medicijnen die behoorlijk wat bijwerkingen hadden. Gelukkig is er ondertussen vooruitgang geboekt in de acne behandelingsmogelijkheden. Zo onderzoeken we nu eerst uw hormonale balans en intolerantie op bepaalde voeding.

  De kwaliteit van uw huid kan aanzienlijk verbeteren als uw hormonen en voeding in balans zijn.

 • Het resultaat is natuurlijk ogend

  Het resultaat is natuurlijk ogend

  De arts begint eerst met een grondige analyse van uw huid en onderhuids bindweefsel, om te bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is. Soms is een combinatie van verschillende behandelingen of injectables gewenst voor een optimaal en harmonieus resultaat. 

  Het is belangrijk dat u na de behandeling opmerkelijk verschil ziet.

  Het is ook belangrijk dat anderen er niks van merken, maar vinden dat u er wel erg goed uitziet!

 • Gespecialiseerde arts

  Gespecialiseerde arts

  Onze artsen zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij zijn ervaren deskundigen in huidbehandelingen en injectiemethoden. Ze leggen zich enkel en gepassioneerd toe op de cosmetische vaardigheden van hun deelgebied.

  Elke arts in de Wellness Kliniek heeft een degelijke, formele opleiding genoten in zijn esthetisch specialisme.

  Elke arts heeft uitgebreide en jarenlange ervaring met de cosmetische ingrepen die hij /zij verricht.

  Kwalificaties van onze artsen.

 • Snel en eenvoudig

  Snel en eenvoudig

  Voorafgaand aan uw huidbehandeling vindt er altijd een consult plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw wensen en uw verwachtingen. Wij streven ernaar om de behandeling aansluitend uit te voeren, zodat u niet onnodig heen en weer hoeft te reizen. 

  Een voordeel van een rimpel- of lippen behandeling is dat deze minder dan één uur duurt. U kunt meteen na een anti-rimpel injectie behandeling de Wellness Kliniek verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

 • Prijs anti-rimpel behandeling

  Prijs anti-rimpel behandeling

  Wij bieden enkel behandelingen met veilige, medisch geregistreede, injectables. Afhankelijk van wat u wilt bereiken met uw behandeling zal de arts u informeren over de kosten. Naarmate u meerdere zones wilt behandelen neemt de prijs toe. 

  Uw arts geeft u tijdens het consult graag vrijblijvend, uitgebreid advies.

 • Kwaliteitszorg

  Kwaliteitszorg

  Kwaliteit van zorg staat centraal bij de Wellness Kliniek. Uiteraard Onze beantwoorden infrastructuur en behandelingen aan alle wettelijke eisen, maar wij gaan veel verder:

  Onze behandelingen zijn kwaliteit gecertificeerd. Onze ingrepen en materiaalkeuzes of injectables zijn uiterst veilig. Inspuitmiddelen en huidbehandelingen worden continu geëvalueerd voor maximaal resultaat. Onze kliniek staat voor top kwaliteit. Dit zowel voor, tijdens als na de behandeling.

 • Voordelige prijzen

  Voordelige prijzen

  Geniet van onze tijdelijke prijsaanbiedingen.

  • Na reservatie blijft de prijs nog 2 maanden geldig; u kan dus vandaag een datum boeken voor consult en/of behandeling in de volgende 2 maanden.

  Geen extra kosten

  • Geen boekingskosten.
  • De reserveringskost wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw behandeling.

  Verzeker uw behandeling aan een uitzonderlijke prijs. U kunt online reserveren zonder extra kosten.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Voor een afspraak kan U meestal wel terecht binnen de 4 weken.

  Creëer de mooiste versie van jezelf aan gunstig tarief.

  Wij staan voor dienstverlening met persoonlijke benadering.

  Wij streven naar perfectie door naar u te luisteren, deskundig advies te geven, de beste arts en behandeling aan te bieden en dit alles voor een eerlijke prijs. 

 • Plan & Boek

  Plan & Boek

  Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online maken.

  Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

  De intelligente Wizard zorgt ervoor dat u bij de meest deskundige arts-specialist terecht komt voor uw behandeling.

  • Volg de stappen.
  • De Intelligente Wizard stelt u allerlei vragen.
  • Deze vragen zorgen ervoor dat u terechtkomt bij de arts die u het beste zal kunnen helpen.
 • Next-Day-Surgery Service voor patiŽnten uit Nederland

  Next-Day-Surgery Service voor patiŽnten uit Nederland

  Komt u uit Nederland? Voor patiënten die van verder komen bieden we een bijzondere "Next-Day-Surgery" service (NDS): uw consultatie en behandeling op aansluitende dagen.

  • Ideaal wanneer u vanuit Nederland naar België reist ...
  • of gewoon wanneer u tijd en geld wilt sparen

  Geen bijkomende kosten

  • Geen boekingskosten.
  • De reserveringskost wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw behandeling.

  Verzeker uw behandeling aan een uitzonderlijke prijs. U kunt de Next-Day- Surgery Service HIER online boeken zonder extra kosten.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.