• Peeling

    Een peeling voor de verbetering van de huidkwaliteit kan al vanaf 190 EUR incl BTW.

Huidverjonging met peeling en skin boosters

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Heeft u last van blijvende rimpels, grove poriën, acnélittekentjes, pigmentvlekken, een doffe huidskleur of een verminderde elasticiteit van de huid? Dan kan een verjongende huidbehandeling helpen.

  • Peeling
  • Skin booster

Een intensieve gezichtsbehandeling heeft een sterk verfrissend effect en zorgt voor zichtbare verbetering van de kwaliteit van uw huid. Door een natuurlijke huidbehandeling maakt uw huid nieuw lichaamseigen collageen en elastine aan waardoor uw huid egaler en strakker wordt.

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: de prijs van een huidbehandeling wordt bepaald door de plaats van de behandeling.

Onze deskundige en ervaren specialisten stellen voor u graag een behandelplan op. Onze artsen staan van consult tot en met nazorg voor u klaar.

Het doel is om met een eenvoudige niet-chirurgische ingreep de mooiste versie van uzelf te creëren.

Rimpels, acnť of pigmentvlekken behandelen

Een mooiere huid met de nieuwe generatie peelings

Dermaceutic skin care en peeling

Huidverbetering door stimulatie van de huid

Op een zachte verantwoorde manier worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huidvernieuwing van binnenuit gestimuleerd.

  • Een peeling is de ideale oplossing om de celvernieuwing van de huid opnieuw te stimuleren. De nieuwe generatie peelings is niet schadelijk omdat enkel de verbinding tussen dode cellen wordt verbroken. Dit maakt de huid niet dunner, wat een vaak voorkomend misverstand is
  • Hoe diep een peeling doordringt in de huid hangt af van de bestanddelen. Een juiste keuze van de peeling is erg belangrijk. Het is daarom essentieel om te vertrekken met een huid met de juiste pH-waarde. Die moet je reguleren om een betere doorlaatbaarheid te creëren.

Omdat een goede conditie van de huid essentieel is voor een mooie uitstraling en het behoud van een goede huidkwaliteit, is een peeling die voor de celstimulatie zorgt dé basis voor uw antiaging behandelingen.

Oppervlakkige huidbehandeling

Een lichte daling van de zuurtegraad van de huid zorgt voor een verbeterde huidkwaliteit. Met een gel wordt de laag verouderde huidcellen weggenomen. Zo krijgt u een zuiverdere, frisse huid met meer glans.

Na één of meerdere behandelingen wordt uw huid zuiverder en beter gehydrateerd, waardoor ook de droge huid beter vocht zal vasthouden.

De behandeling duurt 15-30 minuten.

Na 1 behandeling hebt u al een frissere huid.

Intensieve huidbehandeling

Een TCA peeling is intensiever en laat oppervlakkige lijntjes vervagen en de structuur van uw huid verzachten. Deze peeling behandelt ook oneffenheden zoals acnelittekens en pigmentvlekken.

Een TCA peeling heeft een sterk verfrissend effect. 

De behandeling duurt 15 - 30 minuten.

De arts zal uw huid diep reinigen en ontvetten voor de behandeling. Daarna wordt de TCA vloeistof gelijkmatig verdeeld. De peelingsvloeistof dringt door tot in de bovenste huidlaag. Meestal zijn meerdere laagjes nodig. Uw huid zal een beetje warm en brandend aanvoelen. Na behandeling brengt de arts een verzachtende crème aan. Afhankelijk van de sterkte zal uw huid in de dagen na de behandeling al dan niet wat vervellen.

Na 5 tot 7 dagen hebt u een zachtere en frissere huid.

Zeer sterke huidverbeterende behandelingen

Een medium tot diepe behandeling is perfect voor de aanpak van oneffen huidstructuur, rimpels, rokershuid en pigmentstoringen. Door de behandeling zullen rimpels sterk verminderen en ook acne en pigmentvlekken worden verbeterd.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Het resultaat heeft een liftend effect, zorgt voor een verbeterde huidstructuur en een nieuwe huid!

Als u dat wenst kan u ervoor kiezen om deze behandeling onder een roesje te ondergaan.

De arts zal uw huid eerst goed reinigen. Daarna wordt met de behandeling gestart. De aangebrachte vloeistof wordt aangebracht tot de gewenste diepte bereikt wordt. Na behandeling brengt de behandelaar een verzachtende crème aan. 

Na 2 weken hebt u een nieuwe frisse huid met minder rimpels. Bij deze behandeling houdt u er best rekening mee dat de huid zichzelf gedurende een week zal vernieuwen.

Dermaceutic Cosmo Peel

Weg met onzuiverheden, rimpels en pigmentvlekken. Ogenblikkelijk resultaat!
Medische Cosmo Peel Forte - Professionele Medische peeling

Skin Boosters

Naast een huidpeeling of een behandeling met fillers kan u ook kiezen voor een behandeling met een skin-booster. Dit is een bio-stimulerende of collageen stimulerende injectiebehandeling voor de huid.

Skin boosters (Radiesse en Ellansé) helpen de huid om eigen collageen aan te maken. Hierdoor wordt uw huid steviger en frisser.

Een booster kan de kwaliteit en veerkracht van uw huid aanzienlijk verbeteren.

Hoe lang houdt het effect van een rimpelbehandeling met een skinbooster aan?

Het resultaat blijft 2 jaar zichtbaar.

Maak een afspraak voor huidverjonging | rimpelbehandeling

De mooiste versie van uzelf

Welke behandeling is het meest geschikt voor mij? Wat is de beste keuze? Vaak geeft een combinatie van verschillende injectie- en huidverjongende behandelingen het mooiste resultaat. Uw arts luistert naar uw wensen en verwachtingen en geeft u deskundig advies.

Kom daarom op consult bij één van onze cosmetisch artsen en stel uw vragen aan deze specialisten. 

Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u wel terecht binnen de 2-4 weken.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Huidbehandeling met Dermaceutic peelings en crèmes. Gerzichtsbehandeling van acné en puistjes, rimpels, rokershuid of pigmentvlekken met een peeling. Ook Skin Boosters zijn een mogelijkheid naast een behandeling met Botox of fillers voor een stralende huid.