• Peeling

    Een peeling voor de verbetering van de huidkwaliteit kan al vanaf 190 EUR incl BTW.

Huidverjonging met peeling en skin boosters

Heeft u last van blijvende rimpels, grove poriën, acnélittekentjes, een doffe huidskleur of een verminderde elasticiteit van de huid? Dan kan een huidverjongende rimpelbehandeling helpen.

  • Peeling
  • Skin booster

Een intensieve gezichtsbehandeling heeft een sterk verfrissend effect en zorgt voor zichtbare verbetering van de kwaliteit van uw huid. Door een natuurlijke huidbehandeling maakt uw huid nieuw lichaamseigen collageen en elastine aan waardoor uw huid egaler en strakker wordt.

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: de prijs van een huidbehandeling wordt bepaald door de plaats van de behandeling.

Onze deskundige en ervaren specialisten stellen voor u graag een behandelplanop. Onze artsen staan van consult tot en met nazorg voor u klaar.

Het doel is om met een eenvoudige niet-chirurgische ingreep de mooiste versie van uzelf te creëren.

Oppervlakkige peeling

Een lichte glycolzuur of salicylzuur peeling verbetert de kwaliteit van uw huid. De arts neemt de laag met de verouderde huidcellen weg met de peelingsvloeistof. Hierdoor wordt uw jongere huid beter zichtbaar.

Uw huid zal na één of meerdere behandelingen weer beter vocht vasthouden. De behandeling duurt 15-30 minuten.

Soms hebt u maar 1 behandeling nodig. Voor een optimaal resultaat kan de arts voorstellen om 2-8 weken van te voren een speciale crème gebruiken om de huid klaar te maken voor behandeling. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat de peelingsvloeistof beter in uw huid doordringt en versnelt het genezingsproces na de behandeling.  Twee, drie of vier herhaalbehandelingen kunnen nodig zijn voor een optimaal resultaat.

TCA Peeling

Een TCA peeling is intensiever en laat oppervlakkige lijntjes vervagen en de structuur van uw huid verzachten. Deze peeling behandelt ook oneffenheden zoals acnelittekens en pigmentatievlekken.

Een TCA peeling heeft een sterk verfrissend effect. 

De behandeling duurt 15 - 30 minuten.

De arts zal uw huid diep reinigen en ontvetten voor de behandeling. Daarna wordt de TCA vloeistof gelijkmatig verdeeld. De peelingsvloeistof dringt door tot in de bovenste huidlaag. Meestal zijn meerdere laagjes nodig. Uw huid zal een beetje warm en brandend aanvoelen. Na behandeling brengt de arts een verzachtende crème aan. 

Na 5 tot 7 dagen hebt u een zachtere en frissere huid.

Skin Boosters

Naast een huidpeeling of een behandeling met fillers kan u ook kiezen voor een behandeling met een skin-booster. Dit is een bio-stimulerende of collageen stimulerende injectiebehandeling voor de huid.

Skin boosters (Radiesse en Ellansé) helpen de huid om eigen collageen aan te maken. Hierdoor wordt uw huid steviger en frisser.

Een booster kan de kwaliteit en veerkracht van uw huid aanzienlijk verbeteren.

Hoe lang houdt het effect van een rimpelbehandeling met een skinbooster aan?

Het resultaat blijft 2 jaar zichtbaar.

Maak een afspraak voor huidverjonging | rimpelbehandeling

De mooiste versie van uzelf

Welke behandeling is het meest geschikt voor mij? Wat is de beste keuze? Vaak geeft een combinatie van verschillende injectie- en huidverjongende behandelingen het mooiste resultaat. Uw arts luistert naar uw wensen en verwachtingen en geeft u deskundig advies.

Kom daarom op consult bij één van onze cosmetisch artsen en stel uw vragen aan deze specialisten. 

Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u wel terecht binnen de 2-4 weken.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - privť kliniek bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.