Dr. Ann Ponet

Curriculum vitae

Dr. Ann Ponet studeerde Bachelor Geneeskunde aan de UHasselt en voltooide haar Master Geneeskunde opleiding aan de universiteit Maastricht in 2014.

Gedreven door een passie voor de esthetische geneeskunde volgde ze in Parijs een opleiding tot esthetisch arts aan L ’Académie Scientifique des Enseignants et Spécialistes en Médecine Esthétique et Longévité.

Daarna kwalificeerde ze zich in minimaal invasieve esthetische geneeskunde met een D(iplome) U(niversitaire) « Evaluation et contrôle des techniques d'injection et de volumetrie en dermatologie et chirurgie plastique » aan l’ Université Paris Descartes, Faculté de Médecine.

Om steeds up-to-date te blijven wat betreft de nieuwste technieken en ontwikkelingen, neemt ze continu deel aan vele symposia, congressen, masterclasses en workshops in buiten- en binnenland.

Dr. Ponet spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.