Dr. Jean-Michel Elie Hassan

In memoriam

Het Wellness Kliniek Team heeft diep bedroefd afscheid moeten nemen van haar arts Dokter Elie Hassan – overleden op 22 maart 2019. Dr. Elie Hassan maakte sinds 2018 deel uit van de Wellness Kliniek. Wij zullen hem allen ontzettend missen.

Curriculum vitae

Dr. Elie Hassan, MD. voltooide zijn geneeskundige opleiding aan de Universiteit van Parijs (Frankrijk).

Hij voltooide zijn residency-opleiding in algemene, plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie in 1991 aan de universiteit van Parijs.

Na met succes geslaagd te zijn geweest voor het toegangsexamen in de Verenigde Staten (ECFMG, FLEX, SPEX), trainde Dr. Elie Hassan een jaar lang in het Berkshire Medical Center in Pittsfield.

Hij was verbonden aan de Universiteit van Massachusets en aan het regionale medische centrum in Orlando, verbonden aan de Universiteit van Florida.

Dr. Elie Hassan is een specialist aan het Franse college voor plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie.

Dr. Elie Hassan is een erkend en gecertificeerd plastisch chirurg in Frankrijk, Zwitserland en België. Hij is geregistreerd bij de Orde der artsen onder het RIZIV-nummer: 178566.11.210.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.