Dr. Manon Cromheecke

C.V. Dr Manon Cromheecke

Dr. Cromheecke voltooide in 1995 haar algemene geneeskundige opleiding aan de Universiteit van Leiden (Nederland). Vervolgens promoveerde zij in 2000 op het proefschrift  veiligheidsmanagement van kunsthartkleppen en antistolling aan de Universiteit van Amsterdam en de Technische Universiteit van Delft (beiden in Nederland).

Zij specialiseerde zich gedurende 6 jaar in de algemene heelkunde, de buikchirurgie en de (oncologische) borstchirurgie en behaalde dit diploma in 2006.  Daarna specialiseerde ze zich verder in de (oncoplastische) borstchirurgie, spataderchirurgie en algemene chirurgie.

Dr. Cromheecke spreekt Nederlands en Engels.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.