Tandarts Syed Alam

Curriculum vitae

Dr. Alam kwalificeerde zich in 2005 als kaakchirurg, waarna hij een uitgebreide postdoctorale opleiding volgde in verschillende gewaardeerde ziekenhuizen en tandartspraktijken in het Verenigd Koninkrijk, waaronder het University Dental Hospital Cardiff Wales, Edinburgh Dental Institute Scotland, Scottish Centre of Excellence in Dentistry Glasgow.

Sinds 2011 is hij diplomaat van het Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow, UK met het prestigieuze MFDS RCPS (Glasg) en in 2015 kreeg hij ook de status van diplomaat van het Royal College of Surgeons of Edinburgh - UK MFDS RCSEd.

Hij heeft een specialistische interesse in kaakchirurgie, tandheelkundige implantologie en cosmetische esthetische tandheelkunde. Momenteel is hij bezig met het behalen van een masterdiploma aan de Universidad Rey Juan Carlos Madrid, Spanje.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, neemt Dr. Alam actief deel aan vele symposia, conferenties, masterclasses en workshops op nationaal en internationaal niveau.

Naast de Belgische Licentie, heeft hij ook een geldige Britse Tandheelkundige Licentie GDC-142902 en de Zwitserse Erkenning & Tandheelkundige Licentie GLN 7601003983166.

Dr Alam spreekt Duits, Engels, Urdu/Hindi & Punjabi. Hij leert momenteel Nederlands.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.