• Liposuctie 1 zone voor 999 EUR

  Voor het weghalen van overtollig vet komen verschillende zones van het lichaam in aanmerking.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod geldig tot 30/09/2018.

 • Liposuctie vanaf 2de zone voor 899 EUR

  Voor het verwijderen van overtollig vet komen verschillende zones van het lichaam in aanmerking.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod geldig tot 30/09/2018.

Liposuctie en liposculptuur: overtollig vet weghalen

Hebt u last van overtollig vet op uw buik, heupen, dijen, armen, rug of kuiten? Dan kan liposuctie een oplossing bieden. Met liposuctie wordt vet weggezogen voor een blijvend resultaat.

De Wellness Kliniek gebruikt de meest moderne methode om overtollig vet te verwijderen: vibro-liposculptuur / vibro-liposuctie in combinatie met de SWT – tumescente soft jet infiltratie methode. Hierbij wordt het vet eerst vloeibaar gemaakt, waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig  kan weggezogen worden zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Wat is het verschil tussen liposuctie en liposculptuur?
Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet. Tegenwoordig wordt de benaming liposculptuur gebruikt, omdat we niet alleen vet weghalen, maar ook een mooiere vorm aan het lichaam willen geven.

Welke regio's komen in aanmerking voor liposuctie / liposculptuur?

Overtollig vet weghalen met liposuctie

Liposuctie regio'sIn principe kan liposculptuur overal waar er een teveel aan vet is.

A. Liposuctie van de kin en hals geven uw gezicht een mooiere contour. Ook  het verwijderen van vet aan de wangen (Buccale vet verwijderen) is mogelijk.

De meest voorkomende regio's voor figuurcorrectie zijn:

B. okselrollen
C. armen
D. maag & buik
E. heupen (love handles)
F. dijen (rijbroek)
G. pubis
H. billen
I. binnenkant dijen - bovenbenen
J. voorkant dijen - bovenbenen
K. knieën
L. kuiten & enkels

M. Ook uw rug komt in aanmerking voor liposculptuur.

N. Liposculptuur kan een rol spelen bij borstverkleining .Ook borstvorming bij heren (gynaecomastie) kan behandeld worden met liposculptuur. Borstverkleining bij mannen - liposuctie van de borst - is een veel gevraagde behandeling.

Vetgezwelletjes -  lipomen kunnen ook behandeld worden met liposuctie.

Liposuctie / Liposculptuur: veel gestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van liposuctie?
  Liposuctie heeft heel wat voordelen: minder blauwe plekken, minder zwelling en gevoelsstoornissen, minder kans op risico’s, minder pijn, nauwkeurige vetverwijdering, vetcellen permanent verwijderd, geen beschadiging bloedvaten, geen littekens, snel herstel, een gladdere huid, blijvend resultaat
 • Zijn de resultaten blijvend?
  Ja. Tot de puberteit maakt het lichaam vetcellen aan, daarna vermenigvuldigen ze niet meer. Wel kunnen deze cellen zwellen door verkeerde en/of overmatige voeding. Door een dieet worden vetcellen kleiner, met liposculptuur worden ze permanent verwijderd. Het lichaam maakt na liposculptuur geen nieuwe vetcellen aan.
 • Voor wie niet?
  De ingreep biedt geen algemene vermagering. Bent u te dik, dan is het verstandig om onder begeleiding eerst te vermageren. Vochtopstapeling "lymfoedema tarda" is soms de oorzaak van dikke benen. Als u hier last van hebt, heeft liposculptuur enkel effect op de vetcomponent. De vochtcomponent zal met liposculptuur niet verbeterd worden.

Meer informatie over liposculptuur / liposculpture:

Behandeling, risico's en nazorgen bij liposculptuur: we tonen enkele foto's zodat u kan zien welke resultaten er met liposculptuur mogelijk zijn en bespreken de ingreep (=het verloop van de operatie) volledig. Zowel de voorbereiding als de nazorg bij liposculpture komen aan bod. Verder geven we ook algemeen advies bij de keuze van de juiste ingreep en de juiste chirurg / kliniek.

Ervaringen van onze patiŽnten met liposculptuur / liposuctie

Uw afspraak voor liposuctie / liposculptuur - consult vanuit Nederland

Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

Tijdens het consult met de arts worden uw wensen en verwachtingen uitvoering besproken.

Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u wel terecht binnen de 2 tot 4 weken.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale service voor onze patiŽnten uit Nederland

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd praktisch om na een consult voor liposuctie een aantal weken te moeten wachten op de behandeling.

Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen. Wanneer u vandaag uw Next-Day-Surgery afspraak reserveert, blijft de prijs nog 2 maanden geldig. U kan dus nu een datum vastleggen en in de 2 maanden volgend op de einddatum van onze prijsaanbieding toch nog van onze speciale prijzen genieten.

Boek hier online uw Next-Day-Surgery afspraak.

Wat kost liposuctie? Profiteer van het tijdelijke aanbod

Prijzen geldig tot 30/09/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
Liposculptuur: 1 symmetrische zone 1250 EUR 999 EUR
Liposculptuur: 2de symmetrische zone 999 EUR 899 EUR
Liposculptuur: 3de symmetrische zone 999 EUR 799 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 5 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Liposuctie in België dichtbij Nederland, bij Wellness Kliniek Genk: blijvend overtollig vet weghalen op buik, dijen (rijbroek), heupen (lovehandles), armen, rug of kuiten via liposculptuur. In principe is de behandeling op alle plaatsen mogelijk waar er een teveel aan vet is. Liposuctie is een goede manier om plaatselijke vet weg te halen, maar is geen alternatief om gewicht te verliezen. De chirurg infomeert u tijdens het consult over de mogelijkheden en voorwaarden. Liposuctie van de buik is veruit de populairste populairste behandeling en kan in sommige gevallen een oplossing zijn om een platte buik te krijgen. Wat is de liposuctie prijs? Voor liposuctie wordt een kost per zone aangerekend. U kan een of meerdere zones combineren. Raadpleeg onze liposuctie prijslijst voor een volledig overzicht. Door onze specialisatie, organisatie en grote groep patiënten kunnen we behandelingen vaak tegen een voordelige prijs aanbieden. Op onze pagina leest u ook de liposuctie ervaring van één van onze patiënten. De Wellness Kliniek ligt dichtbij Nederland en is makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Maastricht, Roermond, Sittard & Weert. Ook vanuit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht is het maximaal 2 uur rijden. Vergelijk de prijzen voor de modernste liposuctiemethode (liposculptuur) tussen Nederland en België aan de hand van onze prijslijst.