• Liposuctie 1 zone voor 999 EUR

  Voor het verwijderen van overtollig vet komen verschillende zones van het lichaam in aanmerking.
  Deze prijs is exclusief BTW. Aanbod geldig tot 31/01/2018.

 • Liposuctie vanaf 2de zone voor 599 EUR

  Voor het verwijderen van overtollig vet komen verschillende zones van het lichaam in aanmerking.
  Deze prijs is exclusief BTW. Aanbod geldig tot 31/01/2018.

Liposuctie en liposculptuur: verwijderen overtollig vet

Hebt u last van overtollig vet op uw buik, heupen, dijen, armen, rug of kuiten? Dan kan liposuctie een oplossing bieden. Met liposuctie wordt vet weggezogen voor een blijvend resultaat.

De Wellness Kliniek gebruikt de meest moderne methode om overtollig vet te verwijderen: vibro-liposculptuur / vibro-liposuctie in combinatie met de SWT – tumescente soft jet infiltratie methode. Hierbij wordt het vet eerst vloeibaar gemaakt, waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig  kan weggezogen worden zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Wat is het verschil tussen liposuctie en liposculptuur?
Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet. Tegenwoordig wordt de benaming liposculptuur gebruikt, omdat we niet alleen vet weghalen, maar ook een mooiere vorm aan het lichaam willen geven.

Welke regio's komen in aanmerking voor liposuctie / liposculptuur?

Liposculptuur kan overal waar er teveel vet is...

Liposuctie regio'sIn principe kan liposculptuur overal waar er een teveel aan vet is.

A. Liposuctie van de kin en hals geven uw gezicht een mooiere contour.

B. De meest voorkomende regio's voor figuurcorrectie zijn:

 1. okselrollen
 2. armen
 3. maag
 4. buik 
 5. pubis
 6. heupen (love handles)
 7. dijen (rijbroek)
 8. binnenkant dijen - bovenbenen
 9. voorkant dijen - bovenbenen
 10. knieën
 11. kuiten

C. Ook uw rug komt in aanmerking voor liposculptuur.

D. Vetgezwelletjes -  lipomen kunnen ook behandeld worden met liposuctie.

E. Liposculptuur kan een rol spelen bij borstverkleining:  

Bij jonge meisjes, die al vroeg erg grote borsten hebben, kan deze methode de groei van de borstklier remmen en reduceren. Indien de ingreep tijdig gebeurt, kan zodoende ingrijpende borstverkleinende chirurgie worden vermeden.

F. Ook borstvorming bij heren - gynaecomastie - kan behandeld worden met liposculptuur:  

Borstverkleining bij mannen - liposuctie van de borst - is een veel gevraagde behandeling.

Liposuctie buikvet / liposculptuur buik

Liposuctie / liposculptuur behandeling voor een platte buik

Liposculptuur is de ideale manier om een platte buik te krijgen wanneer uw buik veroorzaakt wordt door plaatselijk vet en de huid voldoende elastisch is.

Hebt u ook verslapte buikspieren dan kunnen deze tijdens dezelfde ingreep, met een kijkoperatie, onderhuids aangespannen worden. Een klein litteken van 1 à 2 cm wordt verborgen tussen de schaamharen en in de navel. De chirurg kan op deze manier ook de taille insnoeren, zonder opvallende littekens achter te laten.

Liposculptuur is niet voldoende wanneer de huid van uw buik niet meer zo elastisch is. Een buikplastiek - een operatie waarbij overtollige huid weggehaald wordt - is dan aangewezen. Meestal worden dan ook meteen de buikspieren aangespannen.

Is inwendige opzetting de oorzaak is van uw buikje, dan kunnen enkel gezondheidskundige maatregelen dit afdoende corrigeren. Dit vergt een levensstijlaanpassing die kan worden aangeleerd in een individueel gezondheidskundig programma in de Wellness Kliniek.

Lees meer info over liposculptuur aan de buik / liposuctie van de buik voor een platte buik

Liposuctie / Liposculptuur

Verwijderen (afzuigen) van overtollig vet met een nieuwe technologie

Vibro - SWT- Soft Jet liposculptuurModerne Vibro - SWT- Soft Jet  liposculptuur is een veilige ingreep.

Liposculptuur is de meest effectieve methode om overtollig vet blijvend te verwijderen.

Het blijvend verwijderen van overtollig vetweefsel is de meest voorkomende esthetische operatie. Liposculptuur is erg populair door de betrouwbaarheid, veiligheid en het snelle herstel na de ingreep.

Elke liposculptuur wordt in de Wellness Kliniek uitgevoerd door een arts in een goed ingerichte operatiekamer met bewakingsapparatuur, deskundige verpleging en gecontroleerde steriliteit.

Tijdens de behandeling wordt een specifieke hoeveelheid serum in het te behandelen vet gespoten. Dit zorgt voor een plaatselijke verdoving en vermindert de neiging tot bloeden. Hierdoor kan de arts veel fijnere zuignaalden gebruiken om het vet te verwijderen (het vet afzuigen) onder lagere druk.

Vet kan verwijderd en weer overgeënt worden naar plaatsen waar een tekort is.

Soms wordt de lichaamscontour niet alleen verbeterd door overtollig vet weg te zuigen, maar door deuken of huidplooien op te vullen. De overgeplante vetcellen groeien plaatselijk in en zorgen voor het nodige extra volume.

Risico's bij Moderne Vibro - SWT- Soft Jet  liposculptuur

Soms kan het zijn dat u na de ingreep blauwe plekken krijgt. Deze verdwijnen vanzelf weer binnen de 2 weken. De kans op onregelmatigheden is aanzienlijk kleiner. U verliest geen bloed. De arts kan effectiever te werk gaan, omdat zonder onnodig risico's, een grote hoeveelheid vet gelijkmatig verwijderd kan worden.

Plaatselijke verdoving, slaapverdoving of volledige narcose?

Narcose kan best vermeden worden. Liposculptuur kan onder plaatselijke verdoving of slaapverdoving. Slaapverdoving biedt heel wat voordelen. Zelfs onder plaatselijke verdoving is heel wat mogelijk. De verdovingsmethode is afhankelijk van uw wensen en detail van de behandeling.

Liposuctie / Liposculptuur: veel gestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van liposuctie?
  Liposuctie heeft heel wat voordelen: minder blauwe plekken, minder zwelling en gevoelsstoornissen, minder kans op risico’s, minder pijn, nauwkeurige vetverwijdering, vetcellen permanent verwijderd, geen beschadiging bloedvaten, geen littekens, snel herstel, een gladdere huid, blijvend resultaat
 • Zijn de resultaten blijvend?
  Ja. Tot de puberteit maakt het lichaam vetcellen aan, daarna vermenigvuldigen ze niet meer. Wel kunnen deze cellen zwellen door verkeerde en/of overmatige voeding. Door een dieet worden vetcellen kleiner, met liposculptuur worden ze permanent verwijderd. Het lichaam maakt na liposculptuur geen nieuwe vetcellen aan.
 • Voor wie niet?
  De ingreep biedt geen algemene vermagering. Bent u te dik, dan is het verstandig om onder begeleiding eerst te vermageren. Vochtopstapeling "lymfoedema tarda" is soms de oorzaak van dikke benen. Als u hier last van hebt, heeft liposculptuur enkel effect op de vetcomponent. De vochtcomponent zal met liposculptuur niet verbeterd worden.

Meer informatie over liposculptuur / liposculpture:

Behandeling, risico's en nazorgen bij liposculptuur: we tonen enkele foto's zodat u kan zien welke resultaten er met liposculptuur mogelijk zijn en bespreken de ingreep (=het verloop van de operatie) volledig. Zowel de voorbereiding als de nazorg bij liposculpture komen aan bod. Verder geven we ook algemeen advies bij de keuze van de juiste ingreep en de juiste chirurg / kliniek.

Ervaringen van onze patiŽnten met liposculptuur / liposuctie

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en liposculptuur op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

Als u liposuctie - liposculptuur overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en arts kiest.

Uw afspraak voor liposuctie / liposculptuur - consult vanuit Nederland

Maak een afspraak voor een vrijblijvend (intake) consult. U kan hier al uw wensen en verwachtingen met de plastisch chirurg bespreken. De gespecialiseerde arts kan dan aangeven of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Meestal kan u binnen de 2-4 weken bij ons terecht voor liposuctie - liposculptuur. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 31/01/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Liposuctie dichtbij Nederland, bij Wellness Kliniek Genk: blijvend overtollig vet op buik, dijen, heupen, armen, rug of kuiten afzuigen via liposculptuur. In principe is de behandeling op alle plaatsen mogelijk waar er een teveel aan vet is. De chirurg infomeert u tijdens het consult over de mogelijkheden en voorwaarden.  Een buik liposuctie is veruit de populairste populairste behandeling en kan in sommige gevallen een oplossing zijn om een platte buik te krijgen. Het overtollig vet afzuigen - via liposuctie - gebeurt tegenwoordig via de modernere liposculptuur behandeling. Het draait immers niet alleen om vet verwijderen, maar ook om een mooiere vorm aan het lichaam geven. Momenteel passen we bij de Wellness Kliniek Genk de meest moderne techniek toe: vibro-liposculptuur / vibro-liposuctie in combinatie met de SWT. Op deze pagina informeren u over de (sterk verminderde) risico's van een moderne liposuctie en over de manier van verdoven. Liposuctie prijs: De prijzen / kosten voor liposuctie bij Wellness Kliniek Genk vindt u op de prijslijst voor liposuctie & lopofilling. Door onze specialisatie, organisatie en grote groep patiënten kunnen we behandelingen vaak tegen een voordeliger tarief aanbieden. Op onze pagina leest u ook de beoordeling van de liposculptuur behandeling door één van onze patiënten. Maak gebruik van het gratis online advies formulier of bel ons voor een afspraak. De Wellness Kliniek ligt dichtbij Nederland en is makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Maastricht, Roermond, Sittard & Weert. Ook vanuit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht is het maximaal 2 uur rijden. Vergelijk de prijzen voor de modernste liposuctiemethode (liposculptuur) tussen Nederland en België aan de hand van onze prijslijst.