• Mommy makeover

  Live the best version of yourself!
  Prijzen geldig tot 30/06/2020

 • Liposuctie van de buik voor 1250 EUR

  Een platte buik met liposculptuur.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 30/06/2020

 • Borstvergroting nu 2600 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 30/06/2020

 • Borstlift zonder implantaten voor 3100 EUR

  Liften van slappe of hangende borsten.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

 • Borstlift met borstvergroting voor 5700 EUR

  Liften van slappe of hangende borsten.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

 • Mini-buikcorrectie vanaf 2950 EUR

  Verwijderen van overtollige huid onder de navel.
  Slaapverdoving en overnachting inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW

 • Totale buikcorrectie vanaf 5000 EUR

  Met blijvend resultaat.
  Slaapverdoving en overnachting inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Mommy Makeover: behandeling slappe borsten en buik

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Heeft uw zwangerschap uw lichaam erg veranderd? Slappere / kleinere borsten, een verslapte buikwand en vetophoping aan de buik? Zwangerschap en het geven van borstvoeding verandert het lichaam van de meeste moeders immers. De Mommy Makeover pakt de verslapte huid van buik en borsten aan. Het is een behandeling voor mama’s van alle leeftijden.

De Mommy Make-over combineert meerdere ingrepen om de lichamelijke effecten na een zwangerschap aan te pakken. Welke behandelingen nodig zijn hangt af van vrouw tot vrouw: sommigen hebben vooral baat bij een borstlift, andere verkiezen een borstvergroting. Soms is een buikwandcorrectie of mini buikwandcorrectie nodig, terwijl in andere gevallen liposculptuur (ook vaak liposuctie genoemd) aangewezen is.

Figuurcorrectie

Een zwangerschap laat vaak sporen na

Voor veel vrouwen is zwanger worden is een van de mooiste moment uit hun leven. Een zwangerschap laat echter ook sporen na op het vrouwelijke lichaam. Weinig vrouwen krijgen na hun zwangerschap hun oude figuur weer terug, en niet elke vrouw kan en wil zich hierbij neerleggen. De Mommy Makeover kan uw borsten en buik weer in harmonie brengen.

Mommy Make-Over

Een combinatie van ingrepen

De Mommy Makeover is ideaal voor mama’s die hun figuur weer terug willen en zich weer helemaal vrouw willen voelen.

Afhankelijk van uw situatie bestaat het behandelplan uit twee of meerdere ingrepen:

Bekijk de resulaten van een mommy make-over aan de hand van voor / na foto's. De prijs van een Mommy Make-Over hangt af van de combinatie van ingrepen. Bekijk de prijslijst voor Mommy Make-Over.

Veelgestelde vragen over mommy makeover

 • Waarom een Mommy Makeover?
  Mommy Makeover behandelt de buik en de borsten, net die probleemgebieden waar veel moeders mee zitten. De behandelingen worden tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Het voordeel van gecombineerde behandelingen is dat u niet langer uit de running bent dan nodig.
 • Kunnen alle behandelingen samen worden uitgevoerd?
  De chirurg zal op het intake consult bepalen welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is, en of het medisch verantwoord is om ze in één ingreep te ondergaan. Een (kleine) mini-buikwandcorrectie wordt bijvoorbeeld vaak samen uitgevoerd met borstvergroting met implantaten. Cosmetische chirurgie moet veilig blijven. U krijgt van uw chirurg daarom altijd eerlijk advies.
 • Welke behandelingen worden het meest gevraagd?
  De mommy makeover pakt de verslapte huid van buik en borsten aan. Een buikwandcorrectie kan overtollige huid op de buik te verwijderen, een borstlift zal uw  verslapte borsten liften. Zijn u borsten eerder ‘leeg’ geworden, dan bent u best geholpen met  een borstvergroting met implantaten. Op het intake consult bekijkt de chirurg welke ingrepen het meest geschikt zijn voor het mooiste eindresultaat.
 • Wat kost een Mommy Makeover?
  Gecombineerde plastische chirurgische ingrepen onder slaapverdoving worden veel gevraagd. Het is niet alleen goedkoper, maar ook de totale herstelperiode is aanzienlijk minder. U betaalt slechts 1 maal voor de opname: voor elke bijkomende ingreep onder slaapverdoving wordt er € 500 in mindering gebracht, met uitzondering van borstvergroting en liposuctie.
 • Kom ik in aanmerking voor een Mommy makeover?
  Een Mommy Makeover is bedoeld voor alle moeders, jong en oud. Het is belangrijk dat u een goede gezondheid heeft. Een Mommy Makeover geeft het beste resultaat als u voor de operatie op streefgewicht bent. Bent u te dik, dan kan u beter eerst afvallen. Bij overgewicht loopt u namelijk meer risico op complicaties zoals infectie, slechte wondgenezing en nabloeding. Uw BMI (Body Mass Index) mag nooit meer dan 30 zijn.
 • Hoe lang duurt het voordat de littekens genezen zijn?
  Voor alle littekens geldt dat ze de eerste maanden erg vurig (rood) kunnen worden. Na 3 maanden neemt de vurigheid af en worden ze steeds lichter.  Een litteken kan zelfs in de jaren na een operatie nog van vorm en kleur veranderen. Alles hangt een beetje af van hoe snel en mooi u geneest.
 • Blijven de littekens zichtbaar?
  De chirurg zal er altijd voor zorgen dat het litteken op een zo mooi mogelijk manier geplaatst wordt, op een plaats waar dit  het minst opvalt. Op de buik valt het litteken meestal onder het bikini broekje, bij een borstvergroting wordt het (klein) litteken (3cm)  ‘verstopt’ in de borstplooi. Bij een borstlift zijn de littekens groter en blijven ze meer zichtbaar.  
 • Wanneer heb ik eindresultaat?
  Het resultaat van een mommy make-over is niet meteen zichtbaar. De duur van het eindresultaat is afhankelijk van de behandelingen die u gehad heeft.  Over het algemeen bent u na 10 dagen weer toonbaar. Enige tijd later kan u weer sporten en aan het werk. Het definitieve eindresultaat ziet u pas na 6 -12 maanden.

Uw mommy-makeover behandeling

Een Mommy Makeover kan  met slaapverdoving of onder narcose worden uitgevoerd en duurt maximaal drie uur, afhankelijk van welke ingrepen u nodig hebt. Liposuctie is bijvoorbeeld goed te combineren met borstvergroting. Hebt u bijvoorbeeld zowel een borstlift als een buikcorrectie nodig, dan zal de chirurg eerst de borstcorrectie uitvoeren, en in een tweede fase de buikwandcorrectie.

Verdoving en herstel bij een mommy-makeover

De meeste behandelingen kunnen plaatsvinden onder slaapverdoving. Het is wel mogelijk dat de chirurg bij een bepaalde combinatie van ingrepen narcose adviseert.

Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness Kliniek. Na een mommy makeover kan u meestal dezelfde avond weer naar huis of uw hotel. Bij een combinatie van grotere behandelingen - bijvoorbeeld borstlift en buikwandcorrectie -  blijft u een nacht in de Wellness Kliniek.

De hersteltijd voor de Mommy Makeover bedraagt 3 à 4 weken, afhankelijk van de gekozen combinatie.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor een consult voor een mommy-makeover

Tijdens een consult bespreekt u met de arts al uw wensen en verwachtingen. De chirurg zal op basis van dit gesprek beoordelen of deze haalbaar zijn. Dit is afhankelijk van uw fysieke conditie, uw leeftijd en het gewenste resultaat. Op basis hiervan, zal de chirurg een behandelplan opstellen.

Het is mogelijk dat de arts adviseert om uw behandelplan in meerdere stappen uit te voeren indien de combinatie te zwaar is voor uw lichaam.

Tot slot geeft de arts ook nog informatie over de uitvoering van de behandeling en de nazorgen.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Meestal kan u binnen de 3 weken bij ons terecht voor een mommy-makeover Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Bij een Mommy Makeover worden verschillende ingrepen aan buik en borsten gecombineerd. Slappe borsten / hangborsten kunnen gecorrigeerd worden met een borstlift (eventueel in combinatie met een borstvergroting), een slappe buik kan dan weer gecorrigeerd worden met een mini buikwandcorrectie of buikwandcorrectie. Een mommy makeover zorgt ervoor dat vrouwen zich na zwangerschap weer gelukkig kunnen voelen in hun eigen lichaam. Afhankelijk van de gekozen ingrepen wordt een mommy makeover in een of twee keer uitgevoerd. Wat kost een mommy makeover? Raadpleeg onze prijslijst voor Mommy Makeover in België.