Voor onze patiŽnten uit Nederland

Voor patiënten die ver moeten reizen, bieden we - indien gewenst - een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en operatie of behandeling worden op aansluitende dagen uitgevoerd.

Om uw behandeling zo tijd- en kostenefficiënt mogelijk te maken, kunnen wij uw consult en operatie op aansluitende dagen inplannen.

De reserveringskost wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag van uw behandeling.

Wacht na reservering op onze schriftelijke confirmatie voordat u een vlucht, trein of hotelverblijf boekt.

Wij sturen bevestiging, binnen de 3 werkdagen, na ontvangst van uw reservatie.
 

Het is belangrijk dat u alle voor- en nadelen van een ingreep goed overwogen hebt alvorens een beslissing te maken.

De definitieve beslissing neemt u daarom pas na het consult met de arts.

Als u of uw arts na het consult in de Wellness Kliniek afziet van de operatie of behandeling, krijgt u de Next-Day-Surgery reserveringskosten volledig terugbetaald.

Uw operatie of behandeling kan 1 à 2 dagen na het intake consult.

Zorg ervoor dat iemand u komt ophalen. Reserveer een hotelkamer voor 2 personen. U kan de nacht volgend op het ontslag niet alleen doorbrengen.
 

Wij raden onze lange-afstandspatiënten aan om minstens 1 tot 2 dagen in de buurt van de Wellness Kliniek te overnachten.

Na de operatie krijgt u, indien nodig, een afspraak voor een na-controle. Soms is dat al de volgende dag. De hechtingen in de huid zijn vaak zelfoplosbaar. U hoeft dan niet terug te komen om ze te laten verwijderen. 

U blijft natuurlijk wel altijd welkom voor follow-up afspraken. Aarzel niet om een bijkomend consult te boeken.

Al onze nazorgen zijn in de prijs van uw operatie begrepen.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met ISO 9001 / EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.