Een Vampire Facelift of PRP-behandeling verfrist je look. Het geeft je - zonder chirurgische ingreep - meer volume in het gezicht, een betere huid en daardoor een frissere look. De Vampire Facelift is erg populair bij celebrities. Het resultaat? Een stevige, jeugdige huid in je gezicht. 


Bekijk alle prijzen

Vampire Facelift: details

  • Operatie: 30 - 60 min.
  • Lokale verdoving
  • Kleine ingrepen
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: enkele dagen

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een Vampire Facelift geschikt?

De meeste mensen - mannen en vrouwen - die kiezen voor een PRP-behandeling zijn tussen de 30 en 65 jaar oud en willen hun huid in het gezicht verbeteren zonder een operatie. 

Vampire Facelift: de ingreep

PRP staat voor platelet-rich plasma of bloedplaatjesrijk plasma. Deze facelift met fillers gebruikt een mix van plasma, groeifactoren en bloedplasma uit je eigen bloed om vervolgens weer te injecteren in je gezicht. Het stimuleert de productie van collageen in de huid en laat het er jonger en steviger uitzien. 

Wat mag je verwachten?

PRP stimuleert de productie van collageen in de huid. Je huid wordt steviger en ziet er jonger uit. Er zijn geen zichtbare littekens na de behandeling. Je huid voelt zachter en strakker aan. Een PRP-behandeling kan gecombineerd worden met hyaluronzuurfillers om diepere rimpels op te vullen. 

Onze troeven

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.