Dr. S. Alam

Dr. Syed Alam kwalificeerde zich in 2005 als kaakchirurg, waarna hij een uitgebreide postdoctorale opleiding volgde in verschillende gerenommeerde ziekenhuizen en tandartspraktijken in het Verenigd Koninkrijk, waaronder het University Dental Hospital Cardiff Wales, Edinburgh Dental Institute Scotland en het Scottish Centre of Excellence in Dentistry Glasgow.

Sinds 2011 is hij diplomaat bij het Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow met het prestigieuze MFDS RCPS (Glasg). In 2015 kreeg hij ook de status van diplomaat van het Royal College of Surgeons of Edinburgh (MFDS RCSEd).

Hij heeft een specialistische interesse in mondchirurgie, tandheelkundige implantologie en cosmetische, esthetische tandheelkunde. Momenteel volg hij een extra masteropleiding aan de Universidad Rey Juan Carlos in Madrid (Spanje).

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, neemt hij actief deel aan vele symposia, conferenties, masterclasses en workshops op nationaal en internationaal niveau.

Naast zijn Belgische licentie, heeft hij ook een geldige Britse Tandheelkundige Licentie GDC-142902 én de Zwitserse Erkenning & Tandheelkundige Licentie GLN 7601003983166.

Dr Alam spreekt Duits, Engels, Urdu/Hindi & Punjabi. Hij leert momenteel Nederlands.

Contact