Dr J. Duisit

Dr. Jérôme Duisit is een erkend specialist in Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie, eerste gerangschikt in het eindexamen van het Collegium Chirurgicum Plasticum (CCP, 2019). Hij is doctor in de geneeskunde (MD, UCLouvain, 2010), doctor in de biomedische en farmaceutische wetenschappen (PhD, UCLouvain 2018) en doctor in de tandheelkunde (DDS, Université Lyon 1, 2004),

Zijn chirurgische opleiding werd gegeven in verschillende internationale centres of excellence in België (Brussel, Gent), Luxemburg, Engeland (Cambridge, Manchester), Frankrijk (Amiens). Van 2019 tot 2021 werkte hij bij Cliniques Universitaires Saint-Luc, waar hij een bijzondere expertise ontwikkelde in esthetische en reconstructieve chirurgie van het gezicht, de borsten, het perineum, de buikwand en lichaamscontouren (ook na massaal gewichtsverlies).

Hij is ook een erkend onderzoeker in Regenerative Medicine en Tissue Engineering, lid van verschillende internationale verenigingen. Hij ontving de Lucien Deloyer-prijs van de Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België en de Prijs van de Nationale Academie voor Heelkunde (Frankrijk), voor zijn werk in de regeneratie van composietweefsels (gezicht en hand). Hij is de auteur en co-auteur van talrijke internationale publicaties op het gebied van plastische chirurgie en tissue engineering.

Gesproken talen: frans (moedertaal), engels (vloeiend) en spaans

Contact