brazilian butt lift

Brazilian Butt Lift: dikke billen zijn in

Heb je niet de aantrekkelijke achterzijde die je wenst? Door leeftijd, zwaartekracht en gewichtsschommelingen veranderen je billen. Vaak kan je dit niet hervormen door te diëten en te sporten. Een natuurlijke bilvergroting of Brazilian Butt Lift kan de oplossing zijn.

blog 20/09/2021 door Barbra

Droom je van billen als Beyoncé of Kim Kardashian? 

Brazilian Butt Lift wint aan populariteit. De achterkant van mooie vrouwen glorieert in de media als nooit tevoren. Denk aan het huwelijk van de Engelse prins William en Kate Middleton. Het was vooral zus Pippa die de aandacht kreeg vanwege haar fraai achterwerk. Maar ook sterren als Beyoncé en Kim Kardashian staan bekend om hun welgevormde bips. 

Brazilian Butt Lift: een natuurlijke bilvergroting in combinatie met liposuctie of liposculptuur 

Steeds meer vrouwen laten hun billen vergroten met eigen vet. Bij de Wellness Kliniek sculpteren onze chirurgen je billen om een gezond figuur met rondingen te creëren. Deze ingreep wordt ook wel liposuctie of liposculptuur genoemd. We halen immers het vet weg op een andere plek van je lichaam. Het voordeel is dat we het vet wegzuigen op een plaats waar vet te veel is. Vervolgens verplaatsen we het vet naar je billen, dat noemen we lipofilling. Bij deze ingreep slaan we dus twee vliegen in één klap!

Heb je interesse in een natuurlijke bilvergroting of wil je graag meer informatie over deze behandeling? Boek en betaal jouw consult nu online en ontvang 50% korting op de consultatie.