Een afspraak maken voor een facelift consult

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Tijdens het eerste consult (voorbereidend gesprek met de arts) is het de bedoeling om u zo duidelijk en volledig mogelijk te informeren zodat u een weloverwogen beslissing kan maken.

Tijdens dit vrijblijvend consult komen alle aspecten van uw behandeling aan bod: welke behandeling voor u het meest geschikt is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de aangeboden nazorg.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

U kan meestal binnen de 3 weken terecht voor uw facelift of huidverjongende behandeling. We proberen dan ook om onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. 

Op het consult zal de chirurg naar uw wensen en verwachtingen vragen. Hij/zij kan dan aangeven of de beoogde ingreep aan die verwachtingen kan voldoen en of een combinatie met een andere gelaatsbehandelingen een optie is.

Bereid u goed voor

We adviseren u om onze informatie pagina's over Facelifts goed door te nemen, zodat u gericht vragen kan stellen. U krijgt altijd eerlijk advies.

Veel gestelde vragen

 • Wat kan ik verwachten op het eerste consult?
  De arts zal u advies en informatie geven over gelaatsverjonging en de methodes waarvan hij denkt dat ze de beste resultaten zullen geven. Hij/zij zal vertellen over de risico's en complicaties die samenhangen met de ingreep.  Als u het gevoel hebt dat uw chirurg te weinig informatie geeft, aarzel dan niet om vragen te stellen.  U kan ook al voor het consult een lijstje met vragen opstellen.
 • Wat is het doel van het eerste consult?
  Bespreek uw wensen en verwachtingen met uw chirurg. Het doel van het eerste consult is om informatie uit te wisselen met de behandelend chirurg over de mogelijkheden. Zo krijgt u een realistisch beeld, en kan u een geïnformeerd besluit maken. Het opbouwen van een vertrouwensband met de chirurg die uw facelift zal uitvoeren is een eerste belangrijke stap naar een mooi resultaat.
 • Wat moet ik meenemen naar het consult?
  De chirurg zal zoveel mogelijk medische informatie over u willen weten. Zo kan hij/zij beoordelen of u een geschikte kandidaat bent voor een facelift behandeling. Hebt u een recente bloedanalyse breng deze dan mee naar de Wellness Kliniek.  Ook kan het verstandig zijn om eventuele medicatie, indien u dit gebruikt, mee te brengen naar het consult.
 • Kan ik mijn arts in vertrouwen nemen?
  Hebt u aids of hepatitis, of gebruikt u drugs of antidepressiva, neem uw arts dan in vertrouwen, zodat hier rekening mee gehouden kan worden tijdens de operatie. Eerlijke informatie is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Uw geheimen zijn bij ons veilig.
 • Moet ik stoppen met roken? Vooral bij een facelift is het belangrijk dat u uw best doet om te stoppen met roken. Anders bestaat er vanwege de slechtere doorbloeding een kans op slechte genezing, lelijke littekenvorming en kan een deel van de huid zelfs afsterven. Ook de kans op een infectie is groter als u rookt.

Kom ik op tijd aan de beurt?

Wij doen ons uiterste best om ons consultatie-programma zo goed mogelijk te plannen. Wij vinden het belangrijk dat elke patiënt voldoende tijd krijgt om zijn of haar vragen te stellen. Soms gebeurt het dat het spreekuur daardoor uitloopt en dat u moet wachten voordat u aan de beurt bent. Wij vragen u om hiermee rekening te houden.

Nadien nog bijkomende vragen? Geen probleem!

Aarzel niet om ons te bellen en/of om een aanvullend consult te boeken indien u na het eerste consult nog vragen heeft.

Een tweede consult is altijd gratis.

GeÔnformeerde toestemming

Als u na het consult besluit tot een behandeling, dan wordt alle informatie hierover op papier gezet in een behandelingsovereenkomst, die zowel door de chirurg als door u wordt ondertekend.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor onze internationale patiŽnten

Speciaal voor lange-afstandspatiënten (maar uiteraard kan iedereen er gebruik van maken), voorziet de Wellness Kliniek een "Next-Day-Surgery" service. Hierbij worden uw eerste gesprek, de vooronderzoeken en de eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is bijgevolg niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (op voorhand te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling! Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

 

Kies voor ervaring & veiligheid

Kies een betrouwbare kliniek en goede chirurg. Uw gezicht is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.