Welke keuze maken? Liften, Laser of Peeling?

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Wat is nu de beste keuze? Liften, Laser of Peeling? 

Welke cosmetische behandeling geeft bij u het mooiste resultaat? Op deze website geven we u een overzicht van de mogelijkheden, maar op het vrijblijvende consult met de gespecialiseerde arts bepaalt u - met deskundig advies van de arts - welke behandeling voor u het gewenste resultaat zal geven. Een facelift is en blijft maatwerk!

Een gerichte aanpak voor het juiste resultaat

Het verouderingsproces van het gelaat wordt versneld door de U.V. straling (zonnen), zonnelampen (zonnebank), foutief gebruik van make-up, het te weinig hydrateren van de huid of door te roken.

Uw chirurg kan dit biologische verouderingsproces niet tegenhouden, maar wel uitstellen. We geven hier enkele algemene richtlijnen, maar alleen met een persoonlijk gesprek kunnen onze gespecialiseerde artsen gericht advies geven.
Bij verzakking van de huid: Facelift of Mini-Facelift - voor Bij verzakking van de huid: Facelift of Mini-Facelift - na

Bij verzakking van de huid: Facelift of Mini-Facelift

 
De verzakking van huid en spieren kan alleen opgelost worden met een Facelift of Mini-lift.

Combineerbare mogelijkheden: - voor Combineerbare mogelijkheden: - na

Combineerbare mogelijkheden:

 

SMAS facelift en SMAS Halslift

 

Liften van de wenkbrauwen

 

Correctie van boven- en onderoogleden

 

Verbeteren van de kwaliteit van de huid

De drie facetten van veroudering van het gelaat:

  • verzakking van huid en spieren;
  • verlies van elasticiteit van de huid;
  • verdunning van de huid door tekort aan onderhuids vet.

Deze drie verouderingsverschijnselen vereisen elk een specifieke ingreep.

1. Verzakking van huid en spieren:

Diepe rimpels, plooien en groeven in de huid van het gezicht en hals kunnen met een facelift worden weggewerkt.

Minilift, MACS Lift en SMAS Face en Halslift behandelingen zijn de beste oplossing voor weefselverzak. Voor het onderhuidse verzak van de spiertjes van het gezicht, het vet- en bindweefsel, kan alleen een faceliftoperatie helpen. De onderhuidse structuren worden hierbij weer naar hun oorspronkelijke positie gebracht. Eventuele overtollige huid wordt weggenomen.

  • De Mini Facelift (Minilift) is een snelle procedure. Dit is het meest geschikt voor patiënten die enkel correctie van het midden van het gelaat en van de kaaklijn wensen. 
  • De MACS lift wordt u aanbevolen als u te diepe rimpels heeft om nog te behandelen met een Minilift, maar u nog net niet toe bent aan een totale SMAS Facelift en halslift.

2. Verlies van elasticiteit van de huid:

Bij ondiepere rimpels, bruinverkleuringen, huidbeschadiging door de zon, roken en acnélittekens geven we de voorkeur aan een peeling en/of een PRP behandeling. 

Een PRP vampire facelift is ideaal voor het verwijderen van fijne gezichtsrimpels en onregelmatigheden van de huid. Een diepe peeling van de huid kan met laser, TCA of dermabrasie. In de Wellness Kliniek geven we de voorkeur aan de peeling. Een peeling verwijdert de oude huid waardoor er een nieuwe, jonge, gladde huid ontstaat.

3. Verdunning van de huid door tekort aan onderhuids vet:

Lipofilling, lipostructuur of fillers zijn het beste om volumeverlies aan te vullen.

Tekort van vet uit zich vooral door uitholling van de onderoogleden, de wangen, de boven- en onderlip. Rimpel injecties met eigen vet of een medisch opvulmiddel zijn ideaal voor het opvullen van ondiepere rimpels of lippen.  

Moderne technieken voor gelaatsverjonging

Harmonieuze verjonging bestaat uit een combinatie van verschillende esthetische technieken.

De behandelingen voor het gezicht tegenwoordig, door het gebruik van de nieuwste technieken, veel minder ingrijpend dan vroeger.  U bent sneller hersteld en houdt er minder littekens aan over. Bovendien is ook de kans op complicaties een stuk kleiner geworden. Het resultaat oogt bovendien zeer natuurlijk.

U blijft zichzelf, maar u zier er een heel stuk beter uit. 

Totaal aanpak

  • Facelift, Mini-facelift
  • Peeling - PRP behandeling
  • Rimpelfillers, lipofilling
  • Botox injecties

Voor een goede genezing is het aan te raden om de eventuele huidbehandeling (Peeling of PRP behandeling) in een tweede fase te doen.

Lipofilling is uitstekend geschikt om in combinatie met een peeling, PRP behandeling of met een facelift, te doen.
Rimpels opvullen met een filler en botox behandelingen worden dan weer best gepland na de herstelperiode!

Kies zelf het type verdoving

Bij ons kan u zelf aangeven welk type verdoving u wenst: plaatselijke verdoving, intraveneuse sedatie, slaapverdoving (een roesje) of onder algehele narcose. Lees meer over verdoving.

Deskundig advies over verjongen van het gezicht

De chirurgen van de Wellness Kliniek (Genk) hebben een ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in behandelingen voor het verjongen van het gezicht. De bedoeling van elke behandeling is om te streven naar een mooi, natuurlijk resultaat waar u heel lang veel plezier van zal hebben.

Uw chirurg geeft u graag vrijblijvend advies op het intake consult. De Wellness Kliniek is makkelijk te bereiken vanuit Nederland. 

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Meer informatie over het maken van een afspraak.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen de 3 weken bij ons terecht voor een behandeling van uw gezicht.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor internationale patiŽnten

De Wellness Kliniek is internationaal gekend voor facelift behandelingen.

Speciaal voor lange-afstandspatiënten (maar uiteraard kan iedereen er gebruik van maken), voorziet de Wellness Kliniek een "Next-Day-Surgery" service. Hierbij worden uw intakeconsultatie, de vooronderzoeken en de eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is bijgevolg niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

 

Kies voor veiligheid en kwaliteit

Als u een facelift overweegt is het erg belangrijk dat u een goede kliniek en chirurg kiest. Uw gezicht is immers uw visitekaartje! Zowel op het vlak van kwaliteit als veiligheid staat de Wellness Kliniek aan de top.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de kwaliteitszorg van de Wellness Kliniek Belgie.

Facelift ervaring

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hoe maakt u de juiste keuze? Facelift, Minilift, Peeling. Deze website geeft een overzicht van plastische cosmetische facelift chirurgie in Belgie, makkelijk toegankelijk vanuit Nederland. Mogelijke ingrepen: facelift, Mini face lift, halslift, liften rimpels voorhoofd, wenkbrauwen, rimpel injecties voor het opvullen van rimpels in het gezicht, Botox injecties / Botox behandeling. Wij geven een overzicht van de kosten: onze beste Belgische prijzen, de laagste prijs. De Wellness Kliniek België - aan de Nederlandse grens en dichtbij Nederlandse steden als Eindhoven, Sittard en Maastricht. Vergelijk onze prijzen voor kwalitatieve en veilige Cosmetische Esthetische Chirurgie tussen (privé) klinieken in de Benelux (Nederland - België - Luxemburg). Alle info, foto's, risico's, voor- en na, beoordelingen van patiënten en kosten van o.a. de MACS Lift, Minilift, Facelift, dradenlift, Quick Minilift, S-lift, Soft lift, weekend lift, SMAS lift, facelift.