• Liquid facelift: de facelift zonder operatie

    De liquid facelift: een natuurlijke, niet-operatieve faceliftmethode, beschikbaar vanaf 3270 EUR incl. BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020

Liquid facelift: een natuurlijke facelift zonder littekens

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Liquid Facelift Injectables: info & prijzen vanuit Nederland

De liquid facelift (vloeibare facelift) is een facelift zonder operatie. De liquid facelift bestaat uit een unieke combinatie van injectie behandelingen, waarmee het volume en de jeugdigheid van uw gezicht weer hersteld wordt.

De liquid (injectie) facelift is een behandeling op maat, waarbij het behoud van een natuurlijke uitstraling voorop staat.

  • Natuurlijke lifting waardoor rimpels verdwijnen
  • Uw huid krijgt meer volume, met een gladder en jeugdiger uitzicht
  • De meeste dames en heren, die deze ingreep ondergaan, zijn tussen de 30 en 65 jaar

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een eenvoudige, niet-chirurgische behandeling die geen littekens achterlaat. Er worden geen incisies gemaakt, enkel slechts kleine prikgaatjes. Een facelift zonder operatie is een combinatie van fillers en injectie behandelingen en gebeurt onder plaatselijke verdoving. Het is een korte behandeling: het duurt ongeveer 15 tot 60 minuten, waarna u meteen weer aan de slag kan: geen bedrust, geen ziekenhuis verblijf. Na de behandeling hebt u weinig of geen pijn. Een liquid facelift is veilig, natuurlijk en efficient.

Een liquid facelift heeft een gunstig effect op de vorming van nieuw bindweefsel en geeft zo een natuurlijk verjongend resultaat.

Liquid Facelift: resultaten voor- en na - voor Liquid Facelift: resultaten voor- en na - na

Liquid Facelift: resultaten voor- en na

De liquid facelift: een natuurlijke, niet-operatieve facelift methode.

Deze natuurlijke facelift bestaat uit een unieke combinatie van injectie behandelingen, om het volume en de jeugdigheid van uw gezicht weer te herstellen.

Liquid Facelift: snel en zonder operatie

Onze uitstraling wordt bepaald door de contouren en verhoudingen in het gezicht. Voor een jeugdige uitstraling moeten de verhoudingen in balans zijn. Soms kan het opvullen of ontspannen van enkele rimpeltjes al een mooi resultaat geven, maar vaak is een totaalaanpak van het hele gelaat de beste oplossing om de harmonieuze balans weer te herstellen.

Een liquid facelift geeft een uplift aan uw gelaat, zonder dat u onder het mes hoeft. De behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende producten en innovatieve opvultechnieken. De liquid facelift is veilig en heeft snel resultaat.

Het eindresultaat is een strakkere huid en jongere uitstraling. 

Liquid facelift: de niet-operatieve behandeling in detail

Verjonging van het volledige gezicht, uitlsuitend door injecties - zonder operatie

 

Met de Liquid Facelift worden tal van kleine onvolmaaktheden behandeld die -samen- toch een wereld van verschil maken. Met injectiebehandelingen en fillers draaien we de klok een tijdje terug, naar de mooiste versie van uzelf. Er wordt geen huid weggenomen bij deze behandeling.

De behandeling bestaat uit 5 factoren met elk een specifieke aanpak:

  1. Het ontspannen van de rimpels en mimiekspiertjes
  2. Opvullen van fijne lijntjes en diepe rimpels
  3. Herstellen van de jeugdige gelaatscontouren
  4. Herstellen van volumeverlies van huid en lippen
  5. Verbeteren van de kwaliteit van de huid

Soorten injecties en vulmiddelen voor een natuurlijk resultaat

Botox en Dysport: Mimiekrimpels zorgen vaak voor een boze of bezorgde uitdrukking. Fronsrimpels, rimpels van het voorhoofd, kraaienpootjes naast de ogen, zullen door ontspanning vervagen, zodat U weer een ontspannen en vriendelijke uitdrukking krijgt.

Radiesse - Restylane: Zakkende mondhoeken, rimpels tussen neus – mond – kin maken uw uitdrukking triest of hard. Speciale rimpelfillers zorgen ervoor dat deze rimpels opgevuld worden en dat uw mondhoeken weer ondersteund worden, zodat u weer een positieve uitstraling krijgt.

Lipofilling - Radiesse: Door het ouder worden gaan onze onderhuidse weefsels zakken en verandert de contour van het gezicht. Met injecties kunnen we de gelaatscontour verjongen. Schaduwen, deuken, oneffenheden worden gecorrigeerd. We brengen de vloeiende lijnen weer terug in uw gezicht. We kunnen uw jukbeenderen meer definitie geven. We injecteren volume bij de kaaklijn, wangen en slapen waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Ook een onregelmatige vorm van de neus of een te kleine kin kan optisch verbeterd worden.

Lipostructuur - Restylane Vital - Perlane - Mesotherapie: Door de jaren verliest onze huid aan volume en aan veerkracht. Een dunner wordende huid kan voller gemaakt worden. Het volume van de lippen kan weer teruggebracht worden naar hun oorspronkelijk volume. Een grauw geworden, doffe huid kan prachtig gerevitaliseerd worden.

Liquid Facelift = combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken

De Liquid facelift is een op maat gemaakte combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken, warabij een natuurlijk resultaat beoogd wordt. Het bestaat uit diverse kleine en veilige ingrepen.

De kosten zijn afhankelijk van het product en het aantal injecties dat u nodig heeft. Afhankelijk van uw wensen en uw budget, kan de arts - tijdens het consult - een behandelplan opstellen met indicatie van de totale kosten.

Herhaalbehandeling na 1 jaar meestal goedkoper:

Het resultaat van een liquid facelift houdt ruim een jaar aan, daarna komt u terug voor een herhaalbehandeling. Een herhaalbehandeling blijkt meestal goedkoper te zijn als een eerste behandeling, omdat u doorgaans minder vulmiddel nodig heeft.

Op het consult krijgt u van de arts advies over alle mogelijkheden. 

Verdoving & herstel

De behandeling duurt 15 à 60 minuten en kan onder plaatselijke verdoving. Indien u wenst, is slaapverdoving mogelijk. Tijdens voorbereidend gesprek met de arts kan u zelf aangeven welk type verdoving u verkiest. Lees meer over narcode.

Na de behandeling kan u meteen weer naar huis of naar uw hotel. Na één of twee dagen kan u uw normale dagelijkse activiteiten hervatten vanwege het snelle herstel.

Maak een afspraak voor een consult - dichtbij Nederland

De artsen bij de Wellness Kliniek in Genk (in Belgisch Limburg), zijn specialisten in facelifts en huidverjongende behandelingen. 

Maak een afspraak en bespreek tijdens het geheel vrijblijvende gesprek met de arts uw wensen. De arts zal alle aspecten van de behandeling met u bespreken. 

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

Lees hoe u een afspraak kan maken.

Meestal kan u binnen de 3 weken bijons terecht voor een Liquid Facelift. We proberen dan ook onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Onze kliniek is makkelijk te bereiken vanuit Nederland.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor internationale patiŽnten

Speciaal voor lange-afstandspatiënten (maar uiteraard kan iedereen er gebruik van maken), voorziet de Wellness Kliniek een "Next-Day-Surgery" service. Hierbij worden uw eerste gesprek, de vooronderzoeken en de eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is bijgevolg niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (op voorhand te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling! Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

 

Kies voor veiligheid!

Als u een facelift overweegt, is het belangrijk dat u een kliniek en chirurg kiest waar u in veilige handen bent. Uw gezicht is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze.
Lees meer over de kwaliteitszorg van de Wellness Kliniek Belgie.

Wat zijn de kosten van een liquid facelift? Profiteer van ons tijdelijk aabod

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Liquid Facelift 3750 EUR 3270 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.