• MACS lift voor 5950 EUR

    Een duurzame lifting met onzichtbare littekens.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020

Facelift: MACS facelift

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

MACS-lift staat voor "minimal Access Cranial Suspension-lift". D.w.z.:  een "Minilift met met verticale ophanging van de doorgezakte weefsels, via een kleine insnede". De MACS lift wordt gebruikt als behandeling tegen gevorderde verouderingsverschijnselen en heeft vooral effect op de hals, kaaklijn en hamsterwangen. Het resultaat is langdurig en natuurlijk ogend.

  • De meeste dames en heren, die deze ingreep ondergaan, zijn tussen de 50 en 60 jaar.
  • De MACS lift is een zeer populaire facelift in de Wellness Kliniek. 

Ideaal voor vrouwen én mannen met reeds gevorderde verouderingsverschijnselen.

Wat is een MACS facelift?

Bij een MACS facelift worden spiertjes en bindweefsel door een verticale lifting gecorrigeerd. Dit gebeurt door middel van draadjes die het onderhuidse weefsel liften. De ingreep duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en gebeurt onder plaatselijke verdoving of slaapverdoving.

Een MACS lift heeft een natuurlijk ogend effect en een langdurig resultaat. Na de behandeling blijft een kort litteken in de plooi voor het oor zichtbaar. Een MACS facelift is een veilige ingreep met een minimum aan risico's. Het herstel verloopt snel, ongeveer 7 tot 14 dagen.

 

MACS lift: foto voor & na de facelift - voor MACS lift: foto voor & na de facelift - na

MACS lift: foto voor & na de facelift

MACS-lift : "Minimal Access Cranial Suspension-Lift"

  • Minimal Access = Kort litteken. 
  • Cranial Suspension = Liften naar de kruin toe en vasthechten met enkele stevige draadjes.

Een mooi en natuurlijk eindresultaat.

Onzichtbare littekens en niet "tť strak"

Het geheim van de onzichtbare littekens ligt bij deze methode aan het feit dat alle spanning onderhuids zit. Bijgevolg zit op de huid zelf nauwelijks spanning. Een doorgezakte hals, wangen en/of onderkin worden onderhuids gecorrigeerd. Er wordt slechts een kleine hoeveelheid huid weggenomen.

Een té strak getrokken gelaat wordt voorkomen doordat de spanning op de huid en de onderhuidse weefsels in opwaartse en niet in zijwaartse richting gaat. De correctie geeft zo een natuurlijk verjongend effect.

MACS Lift: de ingreep in detail

Natuurlijk ogend & verjongend resultaat

MACS facelift plastische chirurgie1. Een insnede wordt gemaakt in het plooitje voor het oor. De incisie volgt de natuurlijke huidplooi, zodat er na enkele maanden nauwelijks nog een litteken te bespeuren valt. 

2. Via deze insnede maakt de chirurg de huid los van de wangen, tot voorbij de kaakhoek, naar de hals.

3. De onderliggende spieren worden aangespannen en verticaal (90°) naar omhoog gelift.

4. Overtollig vet onder de kin kan eventueel, via een klein prikgaatje, worden weggezogen.

5. Nadat alle onderhuidse structuren zijn gecorrigeerd wordt de huid op natuurlijke wijze aangespannen.

6. Overtollige huid wordt verwijderd en het littekentje, voor het oor, wordt gehecht.

Combineren van verjongende behandelingen

Vaak wordt de MACS facelift ook gecombineerd met een andere verjongende behandeling: ooglidcorrectie, liposculptuur van de onderkin, filling van de rimpels rond de mondhoeken. M.b.h.v. Botox of een wenkbrauwlift kunnen de rimpels van het voorhoofd verzacht worden. Soms is een tandheelkundige ingreep of lipofilling aangewezen om het verlies van het bot van de onderkaak goed te maken.

Uw chirurg zal u - tijdens het eerste consult - alle mogelijkheden uitleggen. Plastische chirurgie is immers steeds maatwerk.

Verdoving & herstel

Tijdens het voorbereidend gesprek met de chirurg geeft u zelf aan welke verdoving u verkiest. Een MACS Lift kan met plaatselijke verdoving, maar indien u dat wenst ook met slaapverdoving.  Lees meer over verdoving bij facelifts.

Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness Kliniek. U kan dezelfde avond al terug naar huis of naar uw hotel. Na ongeveer 1 à 2 weken kan u uw normale dagelijkse activiteiten weer hervatten. Lees meer over nazorg en herstel bij facelifts.

Uw afspraak voor een MACS facelift consult vanuit Nederland

Maak een afspraak voor een vrijblijvend (intake) consult. U kan hier al uw wensen en verwachtingen met de chirurg bespreken. De gespecialiseerde arts kan dan aangeven of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen.

Op het consult bespreken we alles wat met de behandeling te maken heeft. We besteden extra aandacht aan welke facelift methode voor u het mooiste resultaat geeft, de mogelijke risico’s van uw behandeling en de nazorg. 

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Een afspraak maken voor een facelift consult.

Meestal kan u binnen de 3 weken bij ons terecht voor uw facelift of halslift behandeling. We proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor internationale patiŽnten

De Wellness Kliniek heeft grote internationale naam en faam voor MACS facelift behandelingen.

Speciaal voor lange-afstandspatiënten (maar uiteraard kan iedereen er gebruik van maken), voorziet de Wellness Kliniek een "Next-Day-Surgery" service. Hierbij worden uw intakeconsultatie, de vooronderzoeken en de eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is bijgevolg niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

Kies voor kwaliteit en veiligheid

Als u een MACS facelift overweegt, is de keuze van een goede - veilige en moderne - kliniek en gespecialiseerde chirurg belangrijk. Uw gezicht is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze.
Lees meer over de kwaliteitszorg van de Wellness Kliniek Belgie.

Bespaar op uw MACS facelift

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
MACS facelift 6235 EUR 5950 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

MACS facelift: voor gevorderde verouderingsverschijnselen bij kaken, wangen en rimpels op het voorhoofd. De Wellness Kliniek is een privékliniek met gespecialiseerde chirurgen voor MACS in België, dichtbij Nederland met lage all-in tarieven. Voor een veilige en kwaliteitsvolle behandeling vanuit Nederland bent u bij de Wellness Kliniek Genk (Belgisch Limburg) aan het juiste adres. Wij bieden tevens een speciale service voor patienten die ver moeten reizen.