• Vampire facelift vanaf 720 EUR

  Een natuurlijke facelift met eigen bloed. Prijzen zijn inclusief BTW.

PRP Facelift - Vampire Facelift

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

PRP Facelift - Vampire facelift: info, prijzen, voor- & na foto's. 

Gladdere en strakkere huid!

Deze behandeling met PRP (PRP, Plaatjes - Rijk - Plasma - therapie) is ook gekend als "vampierfacelift" of "vampire facelift". het is een niet-chirurgische facelift voor het verjongen van de huid. U krijgt hierbij injecties met uw eigen bloed. Vandaar de naam 'vampier' facelift.

 • De meeste dames en heren, die deze behandeling laten doen, zijn tussen de 30 en 65 jaar.
 • Uw huid wordt gladder en strakker.
 • Geen zichbare littekens.

Vampire facelift: facelift met eigen bloed

De Vampire Facelift is door celebrities zoals Kim Kardashian erg populair geworden.

Een Vampire Facelift is een niet chirurgische facelift waarbij uw gezicht wordt geïnjecteerd met uw eigen bloed. Deze filler behandeling wordt ook wel PRP - Plaatjes Rijk Plasma - facelift genoemd. PRP is een mengsel van plasma, groeifactoren en bloedplaatjes. 

PRP stimuleert de collageenaanmaak in de huid waardoor deze jonger en strakker wordt.

PRP facelift is te combineren met hyalonzuur fillers om de diepere rimpels op te vullen.

Wat is een vampire facelift?

Een vampire facelift is een eenvoudige, niet-chirurgische behandeling zonder littekens die de kwaliteit van de huid verbetert. Een PRP behandeling stimuleert de collageen-aanmaak en gezonde weefselgroei in het lichaam, waardoor een natuurlijk huidverbeteringsproces in gang gezet wordt. U krijgt een stevigere, gezondere huid die er jonger en mooier uitziet.

Er wordt geen insnijding gemaakt, enkel kleine prikgaatjes voor de injecties met eigen bloed. Een vampire facelift gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt erg kort, ongeveer 30 tot 60 minuten. Na de behandeling hebt u weinig of geen pijn en kan u meteen weer aan de slag. Er is geen ziekenhuisverblijf of verplichte bedrust nodig.

Een vampire facelift is veilig, natuurlijk en efficient en geeft een natuurlijk ogend resultaat.

PRP Facelift Therapie

Een natuurlijke facelift met eigen bloed

Een stevigere, jongere en frissere huid door injecties van eigen bloed

De 'vampier facelift' , vampire facelift of PRP-therapie is geschikt voor de behandeling van:

gezicht, hals, decolleté en handen

nasolabiale plooi en andere vouwen en rimpels in het gezicht

acnelittekens en andere oppervlakkige littekens

rimpels, fijne lijntjes, kraaiepootjes rond en onder de ogen

PRP Vampire facelift: resultaten voor- en na - voor PRP Vampire facelift: resultaten voor- en na - na

PRP Vampire facelift: resultaten voor- en na

 

PRP behandeling met eigen bloed en hyaluronzuur verbetert de kwaliteit van de huid

Huidverjonging van binnenuit: met eigen bloed

Ons bloedplasma (PRP) bevat actieve groeifactoren. De cellen produceren hyaluronzuur, collageen en elastine in onze huid.

Een PRP-behandeling is dus een huidverjonging van binnenuit. Het is een ideale behandeling voor iedereen die op een natuurlijke manier de textuur en de 'eclat' van de huid wil verbeteren.

Het eindresultaat is een stevigere, gezondere huid die er jonger en mooier uitziet.

PRP Facelift: de behandeling

Behandeling met plaatjes-rijk-plasma (PRP)

Medische behandelingen met plaatjesrijk plasma (PRP) zijn in 2003 ontwikkeld door RegenLab in Lausanne in Zwitserland. PRP injecties zijn op het moment de aangewezen methode voor verbetering van de kwaliteit van de huid en van de haren. Lees meer

PRP Facelift: de behandeling in detail

Kleine injecties met groots resultaat, geen operatie

1. De arts neemt een kleine hoeveel bloed af.

2. Dit bloed wordt gecentrifugeerd, zodat alleen de verrijkte cellen of bloedplaatjes (platelets) overblijven.

3. De bloedplaatjes (PRP) worden dan met een zeer dunne naald in de huid geïnjecteerd.

4. Het verrijkte plasma gaat nu langzaam maar zeker voor een jongere, stevigere en strakkere huid zorgen. 

De behandeling is volledig veilig. Het grote voordeel van een PRP-behandeling is dat u behandeld wordt met een lichaamseigen stof. Natuurlijker kan niet!

Veelgestelde vragen over de Vampire Facelift

 • Doet een PRP behandeling pijn?
  De meeste patiënten ervaren een PRP vampier-facelift als een praktisch pijnloze behandeling. U kan intraveneuze slaapverdoving (een roesje) krijgen als u dat prettig vindt. Dan bent u in een diepe slaap tijdens de behandeling en merkt u helemaal niets van de injecties.
 • Grensverleggende technologie?
  Ja. De Wellness Kliniek gebruikt alleen de nieuwste leidende en gepatenteerde PRP-technologie van RegenLab en RegenPlasma™. Deze technologie wordt gecombineerd met gebruik van de eigen cellen van de patiënt, waardoor de gezondheid van de huid op natuurlijke wijze bevorderd wordt.
 • Wat zijn de risico's?
  Er bestaat geen risico op een allergische reactie bij PRP-therapie, omdat het verrijkte plasma gemaakt wordt van het eigen bloed van de patiënt. Het PRP bevat onder andere geconcentreerde witte bloedcellen, de natuurlijke verdedigers tegen infecties in het lichaam. Infecties komen dan ook maar zeer zelden voor.
 • Worden er rode bloedcellen bij mij geïnjecteerd?
  Nee. De rode bloedcellen worden gescheiden van de plaatjes en alleen het verrijkte plasma (PRP) wordt in uw huid geïnjecteerd.
 • Krijg ik deze behandeling in de spreekkamer van de dokter?
  Nee. Een veilige omgeving is van cruciaal belang. De dokter voert uw PRP vampierfacelift uit in de operatiekamer. Zo zijn de beste omstandigheden gegarandeerd: deze ruimte is steriel en er is hartbewaking.
 • Hoelang duurt een PRP-behandeling?
  De behandeling zelf duurt normaal 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.
 • Wanneer kan ik weer aan het werk?
  Na de behandeling kan het behandelde gebied een beetje rood zien met wat lichte blauwe plekken. Een paar dagen na de behandeling zijn deze verschijnselen verdwenen.
 • Moet ik deze behandeling laten herhalen?
  We adviseren om te beginnen met 3 behandelingen met telkens een pauze van 6 weken ertussen voor een optimaal resultaat. Hierna bevelen we, afhankelijk van het huidtype, jaarlijkse of halfjaarlijkse herhalingsbehandelingen aan voor behoud van uw mooie huid.

Combineren van een PRP facelift met andere verjongende behandelingen

De PRP facelift wordt vaak gecombineerd met andere verjongende behandelingen zoals botox injecties of mesotherapie met hyaluronzuur voor een optimaal eindresultaat.

Op het consult krijgt u van de arts advies over de combinatiemogelijkheden. 

Verdoving & herstel

Tijdens het consult met de arts geeft u zelf aan welke verdoving u verkiest. De behandeling duurt 20 tot 40 minuten en kan onder plaatselijke verdoving. Indien u wenst, is slaapverdoving mogelijk.  Lees meer over verdoving.

Na de ingreep rust u even uit in de Wellness Kliniek. Een paar uur later kan u al naar huis of naar uw hotel. U bent vlug hersteld en kan uw normale dagelijkse activiteiten na enkele dagen alweer hervatten.

Uw afspraak voor een consult i.v.m. "Vampire Facelift" vanuit Nederland

Onze artsen zijn specialisten in huidverjongende behandelingen. We bieden naast de PRP vampierfacelift ook veel andere mogelijkheden aan. De vloeibare facelift, minilift, MACS-lift of SMAS face- en halslift: stuk voor stuk zijn het maatwerkbehandelingen!

Tijdens een geheel vrijblijvend consult zal de arts alle aspecten van de behandeling met u bespreken. 

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Een afspraak maken voor een facelift consult.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel binnen de 3 weken terecht voor een PRP huidverjongende behandeling.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor internationale patiŽnten

De Wellness Kliniek heeft grote internationale naam en faam voor mini facelift behandelingen.

Speciaal voor lange-afstandspatiënten (maar uiteraard kan iedereen er gebruik van maken), voorziet de Wellness Kliniek een "Next-Day-Surgery" service. Hierbij worden uw intakeconsultatie, de vooronderzoeken en de eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is bijgevolg niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. 

.

Kies voor een gespecialiseerde arts

Als u een facelift overweegt, is het belangrijk dat u een goede kliniek en gespecialiseerde chirurg kiest. Uw gezicht is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze.
Lees meer over de kwaliteitszorg van de Wellness Kliniek Belgie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

PRP is een natuurlijke huidverjongende behandeling zonder littekens. Een soort van facelift met eigen (gefilterd en behandeld) bloed. PRP is de afkorting voor Plaatjes - Rijk - Plasma therapie. Het is een niet-operatieve / niet-chirurgische ingreep (facelift zonder dat operatie nodig is). De behandeling bestaat uit injecties met eigen bloed: een vampier facelift dus. Laat deze PRP therapie alleen uitvoeren bij deskundige artsen. Onze artsen zijn gespecialiseerd in esthetische & cosmetische ingrepen. Door de aanwezigheid van plastisch chirurgen (onze kliniek voert ook andere - operatieve - facelifts uit) en tandheelkundigen, kan u bij ons genieten voor een unieke totaalaanpak.