• SMAS facelift voor 5700 EUR

  Voor een verjonging van de verslapte huid en spieren van gezicht en hals.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

SMAS Facelift & Halslift

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

SMAS Facelift- en halslift: info, prijzen, voor- en na foto's

Een full SMAS (superficial myoaponeurotic system) is een facelift mét halscorrectie. Dit vereist een sublieme chirurgische vaardigheid en ruime ervaring.

 • De SMAS facelift met halslift is de ultieme methode voor een mooie, harmonieuze verjonging van vergevorderde verslapte huid en spieren van gelaat en hals.
 • De deep plane full SMAS-lift methode geeft - onder deskundige handen - een zeer natuurlijk en langdurig  resultaat.
 • Gemiddelde leeftijd: de meeste dames en heren die deze ingreep ondergaan zijn tussen de 55 en 75 jaar.

De SMAS facelift is ideaal voor mannen en vrouwen met ver gevorderde verouderingsverschijnselen.

Kenmerken van de Deep plane SMAS Face- en Halslift zijn:

 • Duur operatie: 2 - 3 uur
 • Na de ingreep wordt u 1 nacht opgenomen
 • Slaapverdoving of narcose
 • Correctie van spiertjes en bindweefsel: verticale lifting van gelaat en hals
 • SMAS plicatie van gelaat en hals.
 • Overtolige huid van gelaat en hals wordt verwijderd
 • Behandeling voor diepe rimpels:  stevigheid met langdurig resultaat.
 • Herstel na de ingreep:  2 à 3 weken
 • Korte littekens: rond het oor en in de haarlijn
 • Veilig, met een minimum aan verwikkelingen.
 • Natuurlijk ogend eindresultaat
SMAS Facelift & SMAS Halslift - voor SMAS Facelift & SMAS Halslift - na

SMAS Facelift & SMAS Halslift

 • SMAS Facelift met SMAS Halslift
 • Deep plane methode
 • Liften overtollige huid van gezicht en hals

 

Een mooi en langdurig resultaat.

SMAS Facelift met Halslift: de ingreep in detail

Natuurlijk ogend & verjongend resultaat

SMAS facelift

 

Een Deep plane SMAS face- en halslift behandelt het verzakken van huid, spieren, onderhuids vet en bindweefsel.  Samen met het gezicht zijn meestal ook de huid en spieren van de hals verslapt.

- een SMAS Facelift behandelt het onderste 2/3 van het gezicht

- de SMAS Halslift zorgt voor een strakke hals contour.

Ook bij een SMAS facelift en halscorrectie streeft de chirurg naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat dat uw eigen, persoonlijke uitstraling behoudt.

Het definitief resultaat van uw SMAS facelift is na twee tot drie maanden zichtbaar.

Geen tť strakgetrokken gezicht

Het onderhuidse SMAS weefsel (SMAS: Superficial Muscular Aponeurotic System) heeft meer gewicht dan de huid zelf. Daardoor gaat het op de huid wegen. Dit is de aanleiding tot huidverslapping.

Door het liften en strakker maken van de onderhuidse SMAS zal ook de huid er veel gladder uit zien.

Pas na het liften en fixatie van de SMAS wordt de overtollige huid weggenomen. De huid wordt spanningsloos gehecht. U krijgt dus geen 'strakgetrokken' gezicht.  

Het resultaat is verjongend en zeer natuurlijk.

Oplosbare draden

Onderhuidse heflussen kunnen voor extra stevigheid zorgen. De langzaam oplosbare draden, worden als stevige lussen onderhuids vastgemaakt aan een vast ankerpunt onder de huid. De speciale elastische, anti-biotische draden die in de Wellness Kliniek gebruikt worden, zijn traag oplosbaar. Ze verdwijnen vanzelf wanneer het gelifte weefsel is vastgegroeid. Zo wordt de kans op latere afstoting van het hechtingsmateriaal voorkomen.


Combineren van verjongende behandelingen

De SMAS facelift en halslift wordt vaak gecombineerd met een andere verjongende behandeling zoals correctie van de boven- en onderoogleden en fillers of lipofilling van de diepe groeven rond de mondhoeken. Botox of een wenkbrauwlift helpen om de rimpels van het voorhoofd te corrigeren.

Op het consult krijgt u van de chirurg advies over de mogelijkheden. 

Verdoving & herstel

Ook een full SMAS facelift kan onder slaapverdoving. U blijft dus gespaard van een traditionele narcose, terwijl u toch slaapt en geen pijn voelt. U krijgt een infuus met enkele stoffen die kalmerend, slaapverwekkend en pijnstillend werken. Het is de meest patiëntvriendelijke verdovingswijze. Lees meer over verdoving bij facelifts.

Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness Kliniek. U kan dezelfde avond of de volgende ochtend weer naar huis of naar uw hotel. U kan uw normale dagelijkse activiteiten na 2 à 3 weken weer hervatten. Lees meer over nazorg en herstel bij facelifts.

Uw afspraak voor een SMAS facelift - SMAS halslift consult vanuit Nederland

Maak een afspraak voor een vrijblijvend (intake) consult. U kan hier al uw wensen en verwachtingen met de chirurg bespreken. De gespecialiseerde arts kan dan aangeven of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen.

Op het consult bespreken we alles wat met de behandeling te maken heeft. We besteden extra aandacht aan welke facelift methode voor u het mooiste resultaat geeft, de mogelijke risico’s van uw behandeling en de nazorg. 

Boek hier online uw afspraak.

Een afspraak maken voor een facelift consult.

Meestal kan u binnen de 3 weken bij ons terecht voor uw facelift of halslift behandeling. We proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor internationale patiŽnten

De Wellness Kliniek heeft grote internationale naam en faam voor facelift behandelingen.

Speciaal voor lange-afstandspatiënten (maar uiteraard kan iedereen er gebruik van maken), voorziet de Wellness Kliniek een "Next-Day-Surgery" service. Hierbij worden uw intakeconsultatie, de vooronderzoeken en de eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is bijgevolg niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

Kies voor kwaliteit

Als u facelift chirurgie overweegt is het belangrijk dat U een goede kliniek en chirurg kiest. Uw gezicht is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en geinformeerde keuze. 
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Mini-facelift 5082 EUR 4750 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Facelift & halslift: Veel voor en na fotos plastische Chirurgie facelift. Ook vindt U prijzen, tarieven, de kosten esthetische behandelingen. Veel Informatie over facelift behandelingen. Info over facelift en halscorrectie: . Plastische chirurgen: geregistreerde plastisch chirurgen in Belgie en Nederland. De Wellness Kliniek is dé Privé Kliniek voor cosmetische chirurgie Belgie. U vindt een uitgebreide PRIJSLIJST facelift – Halslift, voorhoofd & wenkbrauwlift, oogleden, neuscorrectie, liposuctie hals, injectie lippen, etc.  De Wellnesskliniek op TV: Make over. Facelift & Minilift: FOTO’s voor & na Quick Minilift, S-lift, Soft lift, weekend lift. Facelift: SMAS lift, facelift. PRIJS: Wellness face lift, minifacelift. Facelift & Minilift: Plastische, cosmetische chirurgie Veel voor en na fotos plastische Chirurgie facelift, halslift, halscorrectie, liposulptuur van de hals, liposuctie van de hals, SMAS facelift. De beste facelift? Welke facelift? Informatie over prijzen. Vergelijk prijzen Belgie en nederland: de beste prijs, prijzen voor  facelift, halslift, halscorrectie, liposulptuur van de hals, liposuctie van de hals, SMAS facelift van de Wellness Kliniek. Cosmetische behandelingen: prijzen, tarieven, de kosten esthetische behandelingen. Veel Informatie over facelift behandelingen: Chirurgie facelift, halslift, halscorrectie, liposulptuur van de hals, liposuctie van de hals en over de SMAS facelift: risico's, nazorg, kosten.  Info over facelift en halscorrectie. Plastische chirurgen facelift: geregistreerde plastisch chirurgen in Belgie en Nederland. De Wellness Kliniek is dé Privé Kliniek voor cosmetische facelift chirurgie Belgie. U vindt een uitgebreide PRIJSLIJST facelift – Halslift, voorhoofd & wenkbrauwlift, oogleden, neuscorrectie, liposuctie hals, injectie lippen, etc.  De Wellnesskliniek op TV: Make over. Facelift & Minilift: FOTO’s voor & na Quick Minilift, S-lift, Soft lift, weekend lift. Facelift: SMAS lift, facelift. PRIJS: Wellness face lift, minifacelift. Facelift & Minilift: Plastische, cosmetische chirurgie: info, foto’s en kosten. PRIJSLIJST facelift – Halslift, voorhoofd & wenkbrauwlift, oogleden en neuscorrectie, liposuctie hals, injectie lippen.  Chirurgie facelift, halslift, halscorrectie, liposulptuur van de hals, liposuctie van de hals, SMAS facelift: Wellnesskliniek TV Make over gelaatschirurgie. : info, foto’s en kosten. PRIJSLIJST facelift – Halslift, voorhoofdslift & wenkbrauwlift, correctie van oogleden en neuscorrectie, liposuctie en hals.