• Jukbeenderen opvullen

  Jukbeenderen accentueren met fillers / injecties of met eigen vet

Jukbeenderen accentueren met implantaten, injectable fillers of lipofilling

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Jukbeenderen opvullen / vergroten met injectables (filler), implantaten of eigen vet (lipofilling):

De plaats en vorm van de jukbeenderen is erg bepalend voor de vorm van het gezicht. Veel mensen vinden hoge en geaccentueerde jukbeenderen aantrekkelijk. Bovendien krijgen veel mensen een zachtere uitstraling wanneer de jukbeenderen worden opgevuld.

Jukbeenderen (jukbenen) kunnen opgevuld worden met injectables (fillers), met eigen vet door lipofilling (lipostructuur) of met jukbeenimplantaten.

Jukbeenderen ophogen / accentueren

Behandeling tegen ingevallen wangen of onderontwikkelde jukbeenderen

De verhoudingen in het gelaat zijn bij iedereen verschillend en erfelijk bepaald. De verhouding tussen de jukbeenderen, de wangen en de rest van het gezicht kan met een jukbeencorrectie of jukbeenvergroting worden gecorrigeerd of geaccentueerd. Bij onderontwikkelde jukbeenderen, of ingevallen wangen, is de harmonische balans van het gelaat verstoord.

De jukbeenderen kunnen op verschillende manieren geaccentueerd of opgevuld worden. Soms is een inspuiting met een filler al voldoende. In andere gevallen kan lipofilling of het onderhuids inbrengen van een jukbeen implantaat, een prothese, aangewezen zijn.

Jukbeen accentuering met fillers

 • tijdelijke fillers
 • permanente fillers

De meeste patienten verkiezen eerst een behandeling met een tijdelijke filler. Het effect houdt ongeveer 1 à 2 jaar aan. Daarna kan u de behandeling desgewenst herhalen

Jukbeenderen opvullen met eigen vet (lipofilling)

 • Transplantatie eigen vet

Om de jukbeenderen op te vullen kan ook vet uit eigen lichaam gebruikt worden. Meestal wordt het vet weggehaald op de heupen (love handles) of de buik. 

Jukbeen opvulling met implantaten

 • Jukbeen prothesen bestaan in verschillende vormen en groottes.

Jukbeenderen ophogen of vergroten kan ook door het inbrengen van een prothese of implantaat. De prothese wordt ingebracht via een sneetje in de mond waardoor er aan de buitenkant geen litteken zichtbaar is. Deze behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving, meestal in combinatie met slaapverdoving.

Mogelijke behandelingen:

 • Jukbenen ophogen met injectables.
 • Jukbeen contour opvullen met eigen vet.
 • Jukbeen implantaat / prothese.

Lees meer over het accentueren van jukbeenderen

Ophogen jukbeenderen - voor Ophogen jukbeenderen - na

Ophogen jukbeenderen

Hoge jukbeenderen worden als erg aantrekkelijk beschouwd

Mogelijke cosmetische behandelingen:

 • een implantaat - prothese
 • lipofilling of lipostructuur
 • of een injecteerbaar vulmateriaal

 

Meer voor en na foto's

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult voor het accentueren van jukbeenderen met de chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw intakeconsultatie, vooronderzoeken en eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Als jukbeen correctie chirurgie overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en arts kiest. Uw jukbeenderen zijn immers een belangrijk facet van uw gelaat. Het esthetisch aspect van uw gezicht is uw visitekaartje !

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Belangrijk! Voordat u een Next-Day-SurgeryService boekt - voor jukbeen correctie -  is het belangrijk dat u onze chirurgen eerst contacteert via het gratis advies formulier. Het is wenselijk dat u uw verwachtingen kenbaar maakt en enkele foto's van uw gezicht uploadt. 

Reserveer uw afspraak voor het ophogen van jukbeenderen

Tijdens het consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een jukbeen correctie. De arts zal u inlichten over de behandeling: welke methode voor u meest aangewezen is om aan uw verwachtingen te voldoen, de mogelijke risico's en de nazorg.

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

Meestal kan u wel binnen de 3 weken terecht voor een behandeling met fillers of lipofilling. Onze wachtlijst voor jukbeen opvulling met implantaten is meestal tot 6 weken.

Zit u nog met vragen? Dan kan u ons ook om gratis online advies vragen.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Jukbeenderen: plastische cosmetische chirurgie in Belgie:  jukbenen: ophogen, vergroten, accentueren jukbeenderen, jukbeen vergroting met implantaten, jukbeen prothesen. Info en prijzen opvullen, ophogen jukbeenderen, correctie behandeling hogere jukbenen: injectables, fillers, opspuiten, injecties, inspuitingen jukbenen, injecties vet, implantaten.