Lippen verkleinen met chirurgie: voor en na foto's

Voor en na foto's resultaten lippen vergroten met fillers, implantaat of lippen opvullen met eigen vet (lipofilling)

Bereken de kosten: raadpleeg onze prijzenprijslijst voor lipcorrectie.

 • Voller maken lippen - voor Voller maken lippen - na

  Voller maken lippen

  Verkorten van de afstand tussen bovenlip en neus

 • Liften bovenlip - voor Liften bovenlip - na

  Liften bovenlip

  Liften Bovenlip : jeugdige uitstraling.

  • Liften van de boven-lip
  • Vullen van de lippen.

  Door veroudering heeft de bovenlip de neiging om te zakken zodat het lippenrood smaller wordt. Dit verouderingsverschijnsel kan opgelost worden met een eenvoudige “vlindercorrectie”.

 • Lipvergroting - voor Lipvergroting - na

  Lipvergroting

  Bij de Wellness Kliniek kunnen we met een eenvoudige fillerbehandeling uw lippen opvullen en daarmee mooier en voller maken.

Lippen tijdelijk of blijvend vergroten met een natuurlijk resultaat

Denkt u er aan om om uw lippen op te vullen of te verkleinen? Kies dan voor een natuurlijk resultaat. Bij de Wellness Kliniek werken zeer ervaren plastisch chirurgen en cosmetisch-arts-specialisten. Enkel de allerbeste fillers zijn goed genoeg voor u, en dus voor ons. Wij staan garant voor optimale kwaliteit van zorg. U kunt uw consultatie en behandeling nu online reserveren. Zo kiest u van een speciale prijsreductie en kiest u zelf het moment uit dat u het beste past. 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.