Lippen verkleinen met chirurgie: voor en na foto's

Voor en na foto's van verkleinen lippen

Vindt u dat u te volle of te dikke lippen heeft? Of hebt u een te grote bovenlip of een volle, hangende onderlip? Dan kan plastische chirurgie u wellicht helpen om uw lippen mooier te maken en meer zelfvertrouwen te geven.

Raadpleeg ook onze overzichtelijke prijslijst voor lipcorrectie in de Wellness Kliniek Genk (net over de grens met Nederland).

 • Lippen verkleinen - Lipplastiek - voor Lippen verkleinen - Lipplastiek - na

  Lippen verkleinen - Lipplastiek

  Verkleinen van de onderlip

 • Lippen verkleinen - Lipplastiek - voor Lippen verkleinen - Lipplastiek - na

  Lippen verkleinen - Lipplastiek

  Verkleinen van de onderlip

 • Lipverkleining - voor Lipverkleining - na

  Lipverkleining

  Chirurgisch verkleinen van te grote lippen

 • Lipverkleining - voor Lipverkleining - na

  Lipverkleining

  Verkleinen van te grote lippen met chirurgie

Lippen tijdelijk of blijvend vergroten met een natuurlijk resultaat

Denkt u er aan om om uw lippen op te vullen of te verkleinen? Kies dan voor een natuurlijk resultaat. Bij de Wellness Kliniek werken zeer ervaren plastisch chirurgen en cosmetisch-arts-specialisten. Enkel de allerbeste fillers zijn goed genoeg voor u, en dus voor ons. Wij staan garant voor optimale kwaliteit van zorg. U kunt uw consultatie en behandeling nu online reserveren. Zo kiest u van een speciale prijsreductie en kiest u zelf het moment uit dat u het beste past. 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.