• Lippen vergroten met een implantaat

    Vollere lippen met een definitief resultaat vanaf 1850 EUR incl. BTW.

Lippen vergroten met een implantaat

Het vergroten / opvullen van de lippen kan op verschillende manieren:

Deze drie technieken worden door de artsen bij de Wellness Kliniek vakkundig toegepast, maar het opvullen van de lippen met fillers wordt het meest uitgevoerd.

PermaLip: lipvergroting met blijvend resultaat

Wenst u graag volle lippen? Hebt u al filler injecties met hyaluronzuur gehad, maar is dit niet wat u wenst? U bent op zoek naar een blijvende oplossing? Wenst u een blijvend resultaat? Dan kan een definitief lip implantaat, zoals PermaLip, voor u een mogelijkheid zijn.

Bovenlip en / of onderlip vergroten

PermaLip implantaat voor de lippen

Het PermaLip implantaat voor vollere lippen is gemaakt van zachte medische siliconen. Het lipimplantaat ziet eruit als een fijn buisje. De chirurg brengt het implantaat tussen het slijmvlies en de mondspieren in de lip in. Daarna groeit het buisje vast. Het resultaat zijn vollere lippen met blijvend resultaat.

De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt ongeveer 45 minuten per lip. Via een kleine incisie in de binnenkant van de mondhoeken brengt de chirurg het soepele buisje in onder uw huid. Daarna worden de incisiegaatjes gehecht met een fijn draadje.

Na de behandeling kunt u meteen weer naar huis. Uw lippen zullen de eerste dagen na de behandeling nog wat blauw en gezwollen zijn. De draadjes hoeven niet verwijderd te worden. Ze lossen vanzelf op.  

Lipvergroting met implantaat: de behandeling

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten (per lip) en gebeurt onder plaatselijke verdoving. Via een kleine incisie in de binnenkant van de mondhoeken, brengt de chirurg het soepele buisje in onder uw huid. Daarna worden de incisiegaatjes gehecht met een fijn draadje.

Na behandeling kunt u meteen weer naar huis. Uw lippen zullen de eerste dagen na de behandeling nog wat blauw en gezwollen zijn. De hechtingen hoeven niet verwijderd te worden. De draadjes lossen vanzelf op.

Lippen vergroten met een lip implantaat - PermaLip - voor Lippen vergroten met een lip implantaat - PermaLip - na

Lippen vergroten met een lip implantaat - PermaLip

Bekijk meer voor & na foto's

Maak een afspraak voor het opvullen van lippen | PermaLip implantaat vanuit Nederland

Het vergroten van uw lippen met een implantaat is een behandeling op maat.

Een behandeling voor het vergroten van het volume van de lippen met een implantaat start altijd met een consultatie. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. U krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. Voor het opvullen van lippen met injectable fillers bestaat de mogelijkheid om meteen tijdens de consultatie behandeld te worden. Voor een behandeling met Permalip Lipimplantaten maakt u best een afspraak voor consult en behandeling. 

Komt u vanuit Nederland? U kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

Wij proberen onze wachttijden voor behandeling van lippen zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u wel terecht binnen de 2 weken.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 5 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.