• Lippen vergroten met lipofilling voor 1700 EUR

    Lippen opvullen met eigen vet voor vollere lippen.
    Deze prijs is inclusief BTW.

Lippen opvullen met eigen vet

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Vollere lippen met lip fillers of eigen vet? Wat is de beste methode om de lippen te vergroten?

De populairste methode is lippen vullen met hyaluronzuur fillers. Het grote voordeel van injectable fillers is dat de behandeling een zeer nauwkeurig resultaat geeft. Het nadeel is dat het effect tijdelijk is. Het hyaluronzuur in uw lippen wordt langzaam weer afgebroken door uw lichaam. Elke 9-12 maanden is een herhaalbehandeling nodig.

Bij lipofilling worden uw lippen vergroot met eigen vet. Deze methode is wat minder nauwkeurig dan een behandeling met fillers, maar geeft wel een permanent resultaat.

Lipofilling: lippen opvullen met eigen vet

Wanneer u kiest om de lippen te laten opvullen door lipofilling, bent u met met één of twee behandelingen in principe klaar. Omdat het resultaat blijvend is, hoeft daarna dus niet elke 9-12 maanden terug te komen voor een herhaalbehandeling. Houd er wel rekening mee dat het resultaat minder nauwkeurig ingeschat kan worden en dat elke corrigerende of bijkomende sessie betalend is.

Gemiddeld groeien 75% van de (gezuiverde) vetcellen aan. Dit verschilt van patiënt tot patiënt en kan dus wat meer of minder zijn. De cellen kunnen ook asymmetrische ingroei geven. Soms hebt u hierdoor niet het resultaat dat u voor ogen had. Heeft u te weinig vulling, dan kan u eventueel voor een bijkomende sessie kiezen. Als er teveel cellen aangroeien of de ingroei is asymmetrisch, dan is er helaas niet veel meer aan te doen.

Lees meer over lipofilling - eigen vet transplantatie

De behandeling

Lippen vergroten met eigen vet

  • De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving.
  • De arts oogst (met een spuit) een beetje vet op uw heup of rond uw navel.
  • Het vet wordt gezuiverd in een speciale centrifuge.
  • Beschadigde en dode cellen worden verwijderd.
  • Het gezuiverde vet wordt in uw lippen gespoten.

Veel vrouwen kiezen ervoor om lipofilling van de lippen samen met een  liposuctie behandeling onder slaapverdoving  te combineren.  

Een groot voordeel is dat u dan helemaal niks merkt van de behandeling. U slaapt en slaat twee vliegen in één klap - een esthetische verbetering op twee plaatsen - u krijgt vollere lippen en de contouren van het gebied waar u het vet laat weghalen verbeteren.

Lippen vergroten met lipofilling - voor Lippen vergroten met lipofilling - na

Lippen vergroten met lipofilling

Bekijk meer voor & na foto's

Maak een afspraak voor het opvullen van lippen met eigen vet | vanuit Nederland

Een behandeling voor het vergroten van de lippen begint altijd met een consult. Voorafgaand aan de behandeling hebt u een gesprek met de cosmetisch arts of de plastisch chirurg. Tijdens dit eerste consult bespreekt de arts uw verwachtingen en de verschillende behandelmogelijkheden met u. Samen met de arts beslist u dan wat voor u de beste behandeling is. U wordt geïnformeerd over eventuele risico’s en complicaties en de procedure wordt uitgelegd.

Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online maken. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste past. 

Wij proberen onze wachttijden voor behandeling van lippen zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u wel terecht binnen de 2 weken.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.