• Neuscorrectie vanaf 1755 EUR

  Neus in harmonie met het gezicht.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Neuscorrectie: het wijzigen van de vorm, vergroten of verkleinen

E-consulten

Momenteel bieden wij e-consulten aan voor continuÔteit van zorg en nieuwe onderzoeken.
Bel ons nu om uw consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Neuscorrectie of rhinoplastiek: Een neuscorrectie kan de grootte en vorm van uw neus aanpassen, uw neusvleugels versmallen, een bobbel op uw neusbrug verwijderen of de vorm van de tip van de neus aanpassen. Een scheefstaande neus recht zetten of de hoek tussen neuspunt en bovenlip aanpassen behoort ook tot de mogelijkheden. Een neuscorrectie kan ook helpen bij een aangeboren afwijking of ademhalingsstoornissen, of om het esthetisch aspect te verbeteren na een ongeval.

Neuscorrectie - voor Neuscorrectie - na

Neuscorrectie

Neusbrug correctie:

 • De vorm van de neus is een belangrijk facet van uw gezicht. 
 • Een kleine correctie leidt vaak tot grote verbetering van het uiterlijk.

 

Correctie neusbrug en -tip

Verkleinen van een te grote neus

Correctie neusbrug en -tipVindt u uw neus te groot? Dan kan deze eenvoudig verkleind worden:

Bot, kraakbeen en neusvleugels worden via de binnenkant van de neus geremodelleerd. De vorm van de punt van de neus, maar ook de hoek van de neus met de bovenlip, kan veranderd worden. Zo kan de chirurg eventuele bobbels op de neusrug verwijderen, uw neus rechtzetten, de lengte of de breedte aanpassen en desgewenst de neusgaten versmallen.

Neusvleugel correctie: neusvleugels versmallen

Neus verkleinen met een neuscorrectie

Neusvleugels versmallenTe brede neusvleugels kunnen versmald worden.

De littekentjes worden zorgvuldig verborgen in de basis van de neus, zodat er later nauwelijks nog iets van de ingreep te merken is.

Geen twee neuzen zijn identiek, daarom is voor elke neuscorrectie een individuele aanpak nodig. Het detail van uw operatie wordt bepaald tijdens uw intake gesprek. Uw chirurg kan nauwkeurig bepalen wat de beste aanpak is om het mooiste resultaat te bereiken.

Uw neus weer in harmonie met uw gezicht

De nieuwe vorm van uw neus is zeer persoonlijk en moet bij de rest van uw gezicht passen. Het doel van een neuscorrectie is uw gezicht weer in harmonie te brengen.

Implantaat neusbrug - voor Implantaat neusbrug - na

Implantaat neusbrug

 
 • Versmallen van de neus 
 • Verfijnen van de neustip projectie.
 • Ophogen van de brug: implantaat of kraakbeen-ent 

 

Soms maken we naast de traditionele chirurgische technieken ook gebruik van overentingsprocedures van kraakbeen of brengen we een implantaat in. Dit om het vaak te platte neusskelet te ondersteunen. Uiteindelijk geldt ook hier dat het uiteindelijke resultaat in harmonie is met overige proporties van uw lichaamsbouw.

Kincorrectie - voor Kincorrectie - na

Kincorrectie

 

Als uw kin te klein is, lijkt uw neus relatief vaak groter.

 

Een kincorrectie of halscorrectie kan soms aangewezen zijn om de gelaatsstructuren in harmonie te brengen.

Hoe wordt een open neuscorrectie uitgevoerd?

De ingreep duurt ongeveer 1 à 2 uur.

Tijdens een neuscorrectie wordt de huidsnede meestal aan de binnenkant van de neusgaten gemaakt (gesloten neuscorrectie). Via de neusgaten is het mogelijk het skelet, dat uit een benig en een kraakbenig gedeelte bestaat, te veranderen. Bij sommige patienten is het nodig om een open neuscorrectie uit te voeren. De littekentjes worden dan aan van de basis van de neus geplaatst.

De operatie gebeurt in het algemeen als dagbehandeling. Dit houdt in dat u 's morgens naar de Wellness Kliniek komt en geopereerd wordt, daarna uitslaapt en 's avonds weer naar huis kan.

Verdoving neuscorrectie

Neuscorrectie kan onder plaatselijke verdoving en slaapverdoving. U heeft geen narcose nodig!

Wij gebruiken een combinatie van de meest veilige verdovingsmethodes. Uw neus wordt plaatselijk verdoofd, zodat u niks voelt en u krijgt een roes verdoving, zodat u niks merkt van de operatie. Slaapverdoving is veiliger dan algemene narcose. U krijgt, in tegenstelling tot de traditionele narcose, geen tube in de keel om machinaal te worden beademd, maar blijft zelf ademen en slikken terwijl u toch slaapt en geen pijn voelt.

In de regel bent u een paar uur na de ingreep weer fit en gespaard gebleven van de nare bijwerkingen van een traditionele narcose. U kan dezelfde dag al naar huis en het herstelproces is aanzienlijk verkort.

Combinatie van ingrepen door moderne verdovingstechnieken

Door deze moderne verdovingstechniek kan nu - in alle veiligheid - ook langdurige en gecombineerde chirurgie worden uitgevoerd zonder dat er onnodige risico's worden genomen. Zo is het nu mogelijk om bijvoorbeeld een neuscorrectie te combineren met een ooglidcorrectie.

Wat moet u doen tijdens de herstelperiode na een neuscorrectie?

Na een neusoperatie wordt aan de buitenkant van de neus een spalk geplaatst. Soms worden tampons ingebracht om nabloedingen op te vangen. Deze worden na enkele dagen verwijderd. U krijgt van ons speciale nazorg instructies mee. Volg deze goed op.

In de dagen na de operatie is het gezicht rond de ogen wat gezwollen en verkleurd. Deze zwelling kan nog enkele weken aanhouden. Hiermee moet u rekening houden voor het plannen van uw sociale contacten. 

Het is belangrijk om in de eerste dagen na de operatie bloedstuwingen in het gelaat te voorkomen. Vermijd daarom nlootstelling aan extreme warmte of koude, alcoholgebruik, niezen, persen, voorover buigen en tillen. Voor een goede bloedafvoer is het best dat u met twee of drie hoofdkussens slaapt. Het duurt enkele maanden voordat de zwelling van de neus helemaal weggetrokken is en u het uiteindelijk resultaat kan beoordelen.

U krijgt na uw ingreep ons medisch permanentie telefoonnummer nummer mee. Wij blijven dag en nacht voor u beschikbaar.

Wat zijn de risicoís van neuscorrectie?

Net als bij de meeste chirurgische ingrepen bestaat er o.a. risico op

 • allergische reactie op de verdoving
 • infectie
 • nabloeding
 • slechte littekenvorming of gestoorde wondgenezing
 • asymmetrie
 • gevoelsstoornis

De kans op deze bijwerkingen is heel erg klein en complicaties kunnen meestal met een bijkomende ingreep verholpen worden.

Het belangrijskste – om teleurstelling te voorkomen - is dat u reële verwachtingen hebt. De beste kandidaten voor neuschirurgie zijn patiënten die een duidelijke verbetering willen, maar niet uit zijn op perfectie. Het is dus belangrijk dat u duidelijkheid hebt over uw wensen en een specifieke onvolmaaktheid of afwijking kan aantonen. Een goede gezondheid  en emotionele en psychische stabiliteit zijn nodig.

Hoe duur is een neuscorrectie?

De kost van een neuscorrectie is afhankelijk van de gekozen methode. Op onze prijslijst voor neuscorrectie vind u meer informatie over de verschillende ingrepen. Onze neuscorrectie prijs is steeds all-in: de opname, het medisch honorarium, verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep

Ervaringen van onze patiŽnten met een neuscorrectie

Maak een afspraak voor neuscorrectie consult vanuit Nederland

De ervaring en het inzicht van de chirurg in de planning van de neusoperatie, speelt een belangrijke rol voor het beste resultaat. Tijdens het consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s van de behandeling en de nazorg. 

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen de 6 weken terecht voor uw neusoperatie.

Zit u nog met vragen? Dan kan u ons ook om gratis online advies vragen.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Neuscorrectie, neus, correcties, operaties, klinieken, neuschirurgie, neuscorrectie ervaringen, neuscorrectie kosten, neuscorrectie prijs, rhinoplastiek, neuscorrectie foto's, neuscorrectie rhinoplastie, neuscorrectie vergoeding, neuscorrecties, nederland, België: klinieken:cosmetische chirurgie van de Neus: plastische chirurgie: Neus, plastische chirurgie, cosmetische chirurgie, esthetische chirurgie, neuscorrectie, operaties, klinieken, neuschirurgie. informatie over de kosten van een esthetische neusoperatie: het kleiner maken van de neus. Behandelingen voor een te grote neus. Zoekopdrachten verwant aan: neuscorrectie:  neuscorrectie in belgie,  neuscorrectie forum,  neuscorrectie kosten,  neuscorrectie ervaringen,  neustipcorrectie,  rhinoplastiek en neusoperatie. Op deze pagina vindt U informatie over neuscorrecties:  neuscorrectie, chirurgie in belgie en nederland,  bekijk het neuscorrectie forum,  neuscorrectie kosten informatie prijzen,  neuscorrectie resultaten en ervaringen,  neustipcorrectie,  rhinoplastiek en risico's neusoperaties.