• Neuscorrectie vanaf 1450 EUR

    Neus in harmonie met het gezicht.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW.

Neuscorrectie: plastische chirurgie aan de neus
Prijzen - Kosten - Kostprijs - Tarieven

Wat kost een neuscorrectie in de Wellness Kliniek Genk (net over de grens met Nederland)?

Deze prijslijst geeft een overzicht van de kostprijs voor plastische chirurgie aan de neus. Lees meer over neuscorrecties of bekijk de voor- en na foto's voor neuscorrectie.

Onze garantie:

  • All-in prijs: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: opname, medisch honorarium, verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 1 jaar garantie: Gratis heringreep indien er zich problemen zouden voordoen binnen het jaar na de operatie.
  • EN 15224 gecertificeerde kwaliteit van zorg: lees meer

Consultatie

50 EUR
Consultatie advies
25 EUR
Consultatie Online geboekt

Neuscorrectie

1450 EUR
Versmallen neusvleugels
1875 EUR
Correctie tip van de neus
1975 EUR
Correctie neusbrug
3250 EUR
Correctie neusbrug + tip
3750 EUR
Correctie neusbrug + tip + septum
4750 EUR
Neuscorrectie met implantaat
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hoeveel kost een neuscorrectie? Wat kost plastische chirurgie aan de neus? Deze pagina geeft een overzicht van de kosten voor plastische chirurgie aan de neus / kosten neuscorrectie. Behandeling van een kromme neus of scheve neus, vergroten van de neus met implantaten (neusvergroting), verkleinen van de neus of verkleinen van de neusvleugels, een neusbrugcorrectie of een aanpassing van de tip van de neus. Prijzen geldig voor een neusoperatie in België bij de Wellness Kliniek. Wij geven ook info over de eventuele terugbetaling van een neusoperatie door verzekeraar of ziekenkas.