• Ooglidcorrectie bovenoogleden voor 1400 EUR

  Correctie van de oogleden voor een wakkere blik.
  Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020.

 • Ooglidcorrectie onderoogleden voor 1400 EUR

  Verstevigen, liften en overtollig vet aan het oog wegnemen.
  Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020.

 • Combinatie boven- en onderoogleden voor 2500 EUR

  Prijzen zijn inclusief BTW.

Plastische chirurgie ogen: ooglift, ooglidcorrectie & verwijderen wallen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Hebt u een vermoeide blik door hangende oogleden of wallen onder de ogen? Plastische chirurgie aan de ogen kan dan een oplossing zijn.

Ooglidcorrecties & ooglifts, correctie van de onderoogleden en het verwijderen van walletjes onder de ogen, zijn één van de meest uitgevoerde behandelingen in de Wellness Kliniek België, net aan de grens met Nederland.

Onze chirurgen onderscheiden 5 behandelingen die in combinatie met elkaar kunnen worden uitgevoerd:

Deze pagina's geven u info alle informatie, voor- & na foto's en all-in prijzen voor plastische chirurgie aan de ogen.

Oogcorrectie: correctie van ooglid, wenkbrauwen & contouren, wallen verwijderen

Tijdens het consult onderzoekt de chirurg de oorzaak van het probleem. Zijn de vetwalletjes onder uw ogen gezakt? Zijn hangende wenkbrauwen of donkere kringen de oorzaak van uw vermoeide blik? Is de huid van uw oogleden verslapt of dun geworden? Welk type ooglidcorrectie hebt u nodig?

Grondige evaluatie door een deskundig en ervaren chirurg is de eerste stap naar een mooi resultaat!

Ooglidcorrectie bovenoogleden & ooglift - voor Ooglidcorrectie bovenoogleden & ooglift - na

Ooglidcorrectie bovenoogleden & ooglift

 

Verwijderen van overtollige huid boven de ogen

 

Meer informatie over bovenooglidcorrectie

Ooglidcorrectie onderoogleden - voor Ooglidcorrectie onderoogleden - na

Ooglidcorrectie onderoogleden

 

Het liften van de bovenoogleden kan gecombineerd worden met het verwijderen van rimpelige huid onder de ogen

 

Meer informatie over onderooglidcorrectie

Wallen & donkere kringen onder de ogen - voor Wallen & donkere kringen onder de ogen - na

Wallen & donkere kringen onder de ogen

 

Wallen of zakjes onder de ogen, donkere kringen, holle of ingevallen ogen, ingevallen onderoogleden of vetkussentjes onder de ogen? De oorzaken zijn heel verschillend. De oplossing ook.

 

Meer informatie over verwijderen van wallen onder de ogen

Wenkbrauwlift - voor Wenkbrauwlift - na

Wenkbrauwlift

 

Liften van de wenkbrauwen met de Feather Soft lift methode

 

Meer informatie over wenkbrauwlift

Combinatie ooglidcorrectie en facelift/wenkbrauwlift - voor Combinatie ooglidcorrectie en facelift/wenkbrauwlift - na

Combinatie ooglidcorrectie en facelift/wenkbrauwlift

 

Na correctie boven- en onderoogleden, MACS facelift en wenkbrauwlift ziet deze dame er jaren jonger uit.

 

Ooglidcorrectie: veel gestelde vragen

 • Waarom is een ooglidcorrectie nodig?
  Door erfelijke aanleg en het natuurlijke verouderingsproces verliezen we aan onderhuids elastisch bindweefsel. Hierdoor verliest de huid rond de ogen aan strakheid en elasticiteit. De bovenste oogleden gaan hangen. De onderoogleden worden slapper en rimpelig. Het vetwalletje onder de ogen zakt en gaat uitpuilen. Donkere kringen worden zichtbaar. 
 • Blijft het litteken na een ooglidcorrectie zichtbaar?
  Doordat het litteken in de plooi van het ooglid zit, is het nauwelijks zichtbaar . Het litteken vervaagt met de tijd zodat er slechts een minimaal lijntje zichtbaar zal blijven.
 • Is de ingreep pijnlijk?
  Correctie van de oogleden wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en is nagenoeg pijnloos. Indien u wenst, kan u ook kiezen voor slaapverdoving. De eerste dagen na de behandeling zullen uw oogleden gevoelig, blauw en gezwollen zijn.  Dit geeft soms wat ongemak, maar kan verholpen worden met wat paracetamol.

Uw afspraak voor een consult voor plastische chirurgie aan de ogen vanuit Nederland (ooglidcorrectie / ooglift )

Tijdens het spreekuur bespreekt u al uw wensen en verwachtingen met de chirurg. De arts kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen.

Op het consult bespreken we alles wat met de behandeling te maken heeft. We besteden extra aandacht aan welke methode voor u het mooiste resultaat geeft, de mogelijke risico’s van uw behandeling en de nazorg.. Een afspraak maken voor ogen chirurgie.

Eén telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak te maken!

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen de 2 weken bij ons terecht voor een ooglidcorrectie. 

Kies voor kwaliteit

Als u plastische chirurgie van de ogen overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en chirurg kiest. Een frisse blik is immers uw visitekaartje. Uw ogen zijn de spiegel van de ziel!

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wellness Kliniek Belgie heeft grote internationale naam en faam voor plastische chirurgie. 

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd praktisch om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en oogcorrectie op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Kosten ooglidcorrectie

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Correctie bovenoogleden 1635 EUR 1400 EUR
Correctie onderoogleden 1936 EUR 1700 EUR
Boven + Onderoogleden 2844 EUR 2500 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Ooglidcorrectie en ooglifts: Ooglidcorrectie is een vorm van plastische chirurgie aan de ogen. Ook wel (foutief) oogcorrectie genoemd. Bij een ooglidcorrectie worden er correcties aangebracht aan de bovenoogleden (correctie van bovenoogleden of bovenooglidcorrectie) of onderoogleden (correctie onderoogleden of onderooglidcorrectie). Hiernaast is ook het volgende mogelijk: een wenkbrauwlift (liften van de wenkbrauwen), wallen verwijderen (wallen onder de ogen wegwerken), hangende oogleden / hangend ooglid liften. Laat plastische chirurgie aan de ogen uitvoeren in een gespecialiseerde privékliniek zoals de Wellness Kliniek. Op deze pagina geven wij algemene informatie over de mogelijke oogcorrecties. Meer details vindt u op de specifieke pagina's per oogbehandeling. Wenst u meer informatie over cosmetische chirurgie van de ogen / esthetische chirurgie van de ogen, aarzel dan niet om een afspraak te maken of om online gratis advies te vragen. Bekijk voor de kosten van een ooglidcorrectie ook onze prijslijstpagina's. Om na te gaan welke resulaten met een ooglidcorrectie behaald kunnen worden, verwijzen we u graag naar onze pagina's met voor- en na foto's voor oogcorrecties / oogchirurgie. Al onze tarieven voor ooglidcorrecties zijn all-in. Wat is een blepharoplastiek? Ooglidcorrectie.