• Ooglidcorrectie bovenoogleden voor 1150 EUR

  Correctie van de oogleden voor een wakkere blik.
  Prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod geldig tot 31/07/2018

 • Combinatie boven- en onderoogleden voor 1950 EUR

  Prijzen zijn exclusief BTW.

Ooglidcorrectie: ooglift / correctie bovenoogleden

Ooglidcorrectie in België: info, prijzen, voor- & na foto's van correctie bovenoogleden

Veel mensen uit Nederland komen naar de Wellness Kliniek in België voor een ooglidcorrectie. U kiest immers voor kwaliteit en veiligheid aan een goede prijs. Een correctie van de bovenoogleden is een relatief kleine ingreep met een groot resultaat. Na de behandeling ziet u er weer frisser, jonger en minder vermoeid uit. Een wakkere blik geeft meer zelfvertrouwen.

Plastische chirurgie van de ogen is relatief eenvoudig, maar vraagt grote ervaring en vakmanschap.

Onze chirurgen hebben reeds honderden ooglidcorrecties succesvol uitgevoerd.

Een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden kan in combinatie met een onderooglidcorrectie uitgevoerd worden.

De voordelen van een ooglift of bovenooglidcorrectie:

 • Opent en vergroot de ogen
 • Natuurlijk en langdurig resultaat
 • Korte procedure: 45 minuten
 • Kort litteken: in een natuurlijke plooi boven het oog
 • Een ooglift kan als dagbehandeling
 • Plaatselijke- of slaapverdoving
 • Snel herstel na de ingreep: 7 tot 14 dagen
 • Veilig, met een minimum aan verwikkelingen
Ooglidcorrectie bovenoogleden | ooglift - voor Ooglidcorrectie bovenoogleden | ooglift - na

Ooglidcorrectie bovenoogleden | ooglift

 

Voor- & na bovenooglidcorrectie

 

 • Bovenoogleden: huid verwijderen.
Combinatie correctie boven- en onderoogleden - voor Combinatie correctie boven- en onderoogleden - na

Combinatie correctie boven- en onderoogleden

 

 • Boven + Onder oogleden: huid verwijderen + Hamra vet transpositie.

 

Correctie bovenoogleden

Correctie onderoogleden

 

Bekijk meer resultaten van een ooglidcorrectie

Hoe gebeurt een bovenooglidcorrectie?

 • Teveel aan vet en huid aan het oog wordt weggenomen
  Bij een bovenooglidcorrectie wordt een teveel aan huid en vet weggenomen. Ook kan de chirurg de vorm van uw ogen verfraaien. Omdat het litteken precies in de oogplooi valt, is het later nauwelijks zichtbaar.
 • Nauwkeurig aftekenen & verdoving aan het oog 
  Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor in uw medisch dossier. De chirurg tekent op het ooglid nauwkeurig aan hoeveel huid er verwijderd moet worden. Daarna wordt een verdovende vloeistof met adrenaline ingespoten. Adrenaline zorgt ervoor dat het bloeden wordt beperkt.
 • Teveel aan vet en huid aan het oog wordt chirurgisch verwijderd
  Als het oog helemaal verdoofd is neemt de chirurg een reepje huid weg boven het oog, in de vorm van een halve maan. Eventueel teveel aan vet, onder de huid, wordt ook verwijderd.
 • Buitenste hooghoek komt omhoog
  Indien nodig wordt de oogkringspier een stukje ingekort en gehecht aan het botvlies van de buitenste ooghoek. Deze techniek (spiersuspensie) zorgt ervoor dat de buitenste ooghoek ietsje omhoog komt te staan.
 • Hechting met een zeer dunne draad
  Tenslotte hecht de chirurg het wondje met een zeer dunne draad en plaatst er een paar kleine pleisters op. Bij sommige patiënten gebruikt de arts weefsellijm (Tissucol) om de huid aan elkaar te plakken. Een ijsbril zorgt voor verkoeling na uw behandeling.

Ooglidcorrectie totaal aanpak: bovenoogleden en onderoogleden

Plastische chirurgie van de ogen wordt vaak gecombineerd met een andere verjongende behandeling zoals facelift, Botox, liposculptuur van de onderkin of, filling van de rimpels rond de mondhoeken. Correctie van de bovenoogleden kan in combinatie met chirurgie onderoogleden.

Bent u niet zeker of bepaalde ingrepen gecombineerd kunnen worden? Vraag uw chirurg advies over de mogelijkheden. 

Verdoving & herstel bij ooglidcorrecties

Een ooglidcorrectie kan zowel onder plaatselijke verdoving als slaapverdoving. Tijdens het consult met de chirurg geeft u zelf aan welke verdoving u verkiest.

Een ooglidcorrectie gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving, waardoor de behandeling voor u pijnloos verloopt. Veel mensen vinden de injecties met verdovingsvloeistof echter vervelend. Als u dat wenst kan een ooglidcorrectie ook onder slaapverdoving gebeuren. Lees meer over verdoving bij chirurgie aan de ogen.

Na de behandeling rust u nog even uit in de Wellness Kliniek. Na een paar uur bent u weer fit en kan u naar huis of uw hotel. Na ongeveer 1 week kan u zonder problemen uw normale dagelijkse en sociale activiteiten hervatten. Lees meer over nazorg en herstel bij plastische chirurgie aan de ogen.

Ervaringen van onze patiŽnten met ooglidcorrectie

Uw afspraak voor een ooglidcorrectie - consult vanuit Nederland

Maak een afspraak voor een vrijblijvend (intake) consult. U kan hier al uw wensen en verwachtingen met de plastisch chirurg bespreken. De gespecialiseerde arts kan dan aangeven of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Meer informatie pver het maken van een afspraak voor een consult voor een ooglidcorrectie.

Meestal kan u binnen de 2 weken bij ons terecht voor een ooglidcorrectie. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en ooglidcorrectie op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

Geniet van ons tijdelijk aanbod voor ooglidcorrectie

Prijzen geldig tot 31/07/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
Correctie bovenoogleden 1350 EUR 1150 EUR
Correctie onderoogleden 1350 EUR 1150 EUR
Boven + Onderoogleden 2150 EUR 1950 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - privť kliniek bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

ooglidcorrectie ervaringen, kosten ooglidcorrectie, plastische chirurgie ooglidcorrectie, ooglidcorrectie forum
ooglidcorrectie blepharoplastie, ooglidcorrectie klinieken, vergoeding ooglidcorrectie, ooglidcorrectie consumentenbond, Ooglidcorrecties, ooglidcorrectie,  ooglidcorrectie in belgie,  ooglidcorrectie in nederland, plastische chirurgie ooglidcorrectie : forum ooglidcorrectie, Genk, Wellness Kliniek, vergoeding ooglidcorrectie, ervaringen met ooglidcorrectie,  consumentenbond ooglidcorrectie, ooglidcorrectie in Genk limburg,  ooglidcorrectie resultaten en ervaringen, kosten - prijzen ooglidcorrectie chirurgie. ooglidcorrecties : Ogen. Ooglidcorrectie: PRIJZEN plastische chirurgie van de ogen. Wenst U informatie over  esthetische chirurgie van de ogen? ooglidcorrectie, verwijderen van walletjes onder de ogen, ooglid correctie en zakkende oogleden ? Zoekopdrachten verwant aan: ooglidcorrectie,  ooglidcorrectie in belgie,  ooglidcorrectie in nederland, plastische chirurgie ooglidcorrectie : forum ooglidcorrectie, Genk, Wellness Kliniek, vergoeding ooglidcorrectie, ervaringen met ooglidcorrectie,  consumentenbond ooglidcorrectie, ooglidcorrectie in Genk limburg,  ooglidcorrectie resultaten en ervaringen, kosten - prijzen ooglidcorrectie chirurgie. M eer over chirurgische behandelingen van  ogen, oogleden, boven ooglid, walletjes onder de ogen, correctie onder oogleden; bekijk onze info pagina's met veel voor en na foto's, prijzen, tarieven, kosten. Wat is een blepharoplastiek?  Plastische chirurgie ogen: Oogcorrectie, behandeling van wallen, walletjes onder de oogleden. EN 15224 Kwaliteit GARANTIE voor Plastische Cosmetische chirurgie: Belgie, Nederland.