Plastische chirurgie ogen: plaatselijke- of slaapverdoving?

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Een ooglidcorrectie gebeurt, in regel, onder plaatselijke verdoving.

In de Wellness Kliniek werken we met moderne pijnbestrijding. Daardoor hebt u vlak na de ingreep, maar ook de dagen daarna, zo weinig mogelijk last. In overleg met de arts anesthesist of de chirurg kan u kiezen voor plaatselijke verdoving, slaapverdoving (een 'roesje'of 'sedatie') of voor voor algemene narcose.

  • Plaatselijke verdoving: u bent wakker
  • Slaapverdoving: u slaapt
  • Algehele narcose: u bent bewusteloos

Lees meer over ooglidcorrecties.

Uw comfort staat bij ons voorop

Veel mensen vinden de injecties met verdovingsvloeistof vervelend. Als u dat wenst kan uw ooglidcorrectie ook onder slaapverdoving (sedatie of roesje) worden uitgevoerd.

Bij slaapverdoving wordt u, net als bij een narcose, in slaap gebracht. Het verschil met een narcose is dat u tijdens de ingreep steeds goed wakker te maken bent terwijl u toch geniet van een uitstekende pijnstilling. Het grote voordeel van een slaapverdoving is dat u snel na de ingreep weer fit bent en naar huis kan.

Bij een ooglidcorrectie via de binnenzijde van uw oog kan het nodig zijn dat de ingreep gebeurt onder narcose.

Uw comfort staat bij ons voorop! U kan uw persoonlijke wensen kenbaar aan uw chirurg. 

 

Nuchter blijven

Het is belangrijk dat u nuchter bent en 8 uur voor de operatie niets eet of drinkt. Als u toch gegeten hebt, bestaat de kans dat er maagvocht in de longen terechtkomt tijdens de verdoving. Dit is gevaarlijk.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.