Wallen onder ogen verwijderen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Hebt u last van wallen onder de ogen? Donkere kringen onder de ogen? Zakjes onder de ogen? Holle of ingevallen ogen? Ingevallen onderoogleden of vetkussentjes onder de ogen?

De oorzaken hiervoor zijn heel erg verschillend. Afhankelijk hiervan zal de chirurg u één of meerdere behandelingen voorstellen:  

Onze deskundige en ervaren chirurgen streven steeds naar de beste oplossing.

Deze pagina geeft u info alle informatie, voor- & na foto's en all-in prijzen voor het wegwerken van wallen onder de ogen en het verwijderen van donkere kringen rond de ogen.

Correctie van wallen of donkere kringen onder de ogen - voor Correctie van wallen of donkere kringen onder de ogen - na

Correctie van wallen of donkere kringen onder de ogen

 

Resultaat: voor & na wallen

Wallen onder de ogen wegwerken met plastische chirurgie.

 

Meer foto's over wallen verwijderen

 

Wallen verwijderen met onderooglidcorrectie

Verwijderen van wallen onder de ogen met ooglidcorrectie

Hoe ontstaan wallen en donkere kringen? Wallen en donkere kringen ontstaan wanneer het vetkussentje onder de ogen verzakt. Hierdoor wordt de huid onder de ogen dun en rimpelig, het vetkussentje zakt te laag, uw ogen worden hol en donkere kringen worden zichtbaar.

Gelukkig kan de chirurg hier wat aan doen.

Het verwijderen of wegnemen van het vetwalletje onder de ogen is niet altijd de beste methode. Dit kan immers leiden tot het "holle oog syndroom". Daarom kiest de chirurg soms voor de Hamra techniek. Met deze techniek wordt een insnede vlak onder de wimpers of aan de binnenkant van het ooglid gemaakt. Op deze manier kan de chirurg het vetwalletje liften en op zijn originele positie opnieuw vastmaken (Hamra- transpositie).

Na correctie van de (vet) walletjes onder uw ogen krijgt u weer een frisse aanblik.

Wallen wegwerken met injectable fillers of lipofilling

Wallen onder de ogen wegwerken met fillers

Het toevoegen van extra volume is ook een mogelijkheid om ingevallen onderoogleden of donkere kringen te behandelen. Zo wordt de overgang tussen onderooglid en wang weer glad en strak.   

Het herstellen van het volume onder de ogen kan door middel van injectable fillers op basis van hyaluronzuur of door lipofilling.

 

 

Voeding als oorzaak van wallen onder de ogen

Een derde oorzaak voor wallen onder de ogen kan vochtophoping zijn. Misschien bent u wel overgevoelig voor bananen of aardbeien zonder dat u het weet. Intollerantie van bepaalde voeding kan aanleiding geven tot vochtopstapeling onder de ogen. Het gevolg: een vermoeide blik, gezwollen ogen of donkere kringen. Gelukkig kunnen we dit eenvoudig testen met een bloedtest om na te gaan voor welke voedingsmiddelen u intolerant bent.

Lees meer over de voedsel intolerantie test.

Uw afspraak voor een consult voor het wegwerken van wallen onder de ogen vanuit Nederland

Het is belangrijk om eerst de oorzaak van de wallen of kringen onder uw ogen te achterhalen. Afhankelijk van het resultaat zal de arts een passende behandeling voorstellen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend (intake) consult. U kan hier al uw wensen en verwachtingen met de chirurg bespreken. De gespecialiseerde arts kan dan aangeven of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Meer informatie over een afspraak maken voor het verwijderen van wallen of donkere kringen onder de ogen.

Voor een ooglidcorrectie en/of voedselintolerantie / voedelallergie - bloedtest kan u meestal binnen 2 weken bij ons terecht.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wallen onder de ogen kunnen met behulp van plastische chirurgie operatie weggewerkt worden. Soms volstaan ook fillers om wallen te verwijderen. Wallen kunnen een genetische oorzaak hebben. Als je ouders wallen onder de ogen hebben, is de kans groot dat je dat zelf ook zal hebben. Ouderdom speelt een grote rol bij wallen, maar soms kan de oorzaak van wallen onder de ogen ook bij voedsel allergie zitten. Hiervoor kan u best een bloedtest / bloedanalyse laten uitvoeren. Onze pagina's geven uitleg over het ontstaan van wallen onder de ogen, prijzen voor het wegwerken van wallen en enkele voor- en na foto's van verwijderen wallen.