Wenkbrauwlift

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Krijgt u vaak de opmerking dat u er moe/vermoeid of kwaad/nors uitziet, terwijl u dat helemaal niet bent?

Dan zou het kunnen dat uw wenkbrauwen te zwaar op de ogen wegen. De oplossing hiervoor is een wenkbrauwlift. De chirurg maakt hiervoor enkele kleine insnedes in de huid.

De wenkbrauwlift is een eenvoudige en veilige methode voor een minder vermoeide uitstraling.

 • Geen zichbare littekens
 • Langdurig resultaat

Wenkbrauwlift of ooglidcorrectie?

Een wenkbrauwlift wordt meestal uitgevoerd om de huid die boven de buitenste ooghoeken hangt of de wenkbrauwen zelf te corrigeren. Een ooglidcorrectie verwijdert daarentegen overtollige huid van de oogleden. Deze overtollige huid is de oorzaak van een vermoeide blik.

De wenkbrauwlift wordt in sommige gevallen gecombineerd met een ooglidcorrectie.

Hoeveel kost een wenkbrauwlift of een ooglidcorrectie?

Een minder vermoeide uitstraling met een wenkbrauwlift

Wenkbrauwen liften zonder littekens

WenkbrauwliftDe Soft Feather Lift, ook gekend als draadjeslift of happy lift, is ideaal voor het liften van wenkbrauwen. Het is een  eenvoudige en veilige verjongingsmethode die u meteen een minder vermoeide uitstraling geeft.

 

Ook het weefsel rond de jukbeenderen en de hals / kaaklijn kunnen met draadjes gelift en verstevigd worden.

De wenkbrauwlift is ideaal als u nog een redelijk strakke huid hebt en nog niet aan een facelift toe bent.

Wenkbrauwlift: resultaten voor en na - voor Wenkbrauwlift: resultaten voor en na - na

Wenkbrauwlift: resultaten voor en na

 

Liften van de wenkbrauwen met de Feather Soft lift methode

Wenkbrauwlift: resultaten voor en na - voor Wenkbrauwlift: resultaten voor en na - na

Wenkbrauwlift: resultaten voor en na

 

SMAS facelift

Correctie onderoogleden

 

Liften van de wenkbrauwen met onderhuidse draadjes

Voordelen van de wenkbrauwlift via "Soft Feather Lift" zijn:

 • Onmiddellijk zichtbaar liftend effect
 • Geen incisies, slechts enkele kleine gaatjes
 • Vrijwel geen littekens
 • Kan onder plaatselijke verdoving
 • Korte procedure: 20 tot 40 minuten
 • Weinig of geen pijn na de behandeling
 • Meteen weer aan de slag: geen bedrust, geen ziekenhuis verblijf
 • Weinig risico op complicaties
 • Snelle wondgenezing
 • Gunstig effect op de vorming van nieuw bindweefsel

Het geheim van de Soft Lift - wenkbrauwlift

De Soft Lift is een onderhuidse lifting met antibiotische draden, wordt daarom ook vaak draadjeslift genoemd.

De draden liften het verzakte weefsel en geven deze weer steun. Ze worden als lussen vastgeknoopt en vastgemaakt aan een stevig ankerpunt. Dit gebeurt met een fijne, lange, dunne opvoernaald, die diep onder de huid wordt ingebracht. De hele procedure gebeurt onderhuids. Geen zichtbare littekens dus!

Dit type van lift wordt ook wel de "Happy Lift" genoemd.

Hoe gebeurt een wenkbrauwlift?

De draadjes van de Soft Feather wenkbrauwlift zijn oplosbaar

1. De chirurg maakt enkele prikgaatjes in de huid van ongeveer 0.5 cm.

2. De speciale, lange, anti-biotische draden worden onder de huid ingebracht.

3. Ze worden in lussen geknoopt en liften het verzakte weefsel.

4. De lussen worden goed vastgemaakt aan een vast ankerpunt.  

5. De draden zijn traag oplosbaar. Ze verdwijnen, na enkele maanden vanzelf, wanneer ze hun werk hebben gedaan en het gelifte weefsel opnieuw is vastgegroeid.

* Andere benamingen voor de originele draden techniek zijn de Aptos lift, Aptos Soft Fast Liftde feather lift, de Extended Suture Lift, de Sulamanidze lift, de Serdev lift, de Feather lift, de Isse-draden lift, de soft lift en de happy lift.

Combinatie van de wenkbrauwlift met andere verjongende behandelingen

Het is perfect mogelijk om de Soft Feather Facelift om uw zakkende wenkbrauwen te liften te combineren met andere verjongende behandelingen van het gezicht.

De chirurg geeft u tijdens het eerste consult advies over de mogelijkheden. 

Verdoving & herstel bij een wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift kan zowel onder plaatselijke verdoving als slaapverdoving. Tijdens het consult met de chirurg geeft u zelf aan welke verdoving u verkiest. De behandeling duurt 20 tot 40 minuten. Lees meer over verdoving bij plastische chirurgie aan de ogen.

Na de ingreep rust u uit in de Wellness Kliniek. Een paar uur later kan u al naar huis of naar uw hotel. Na enkele dagen kan u uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Uw afspraak voor een wenkbrauwlift consult vanuit Nederland

Tijdens een vrijblijvend consult onderzoekt de chirurg of u een goede kandidaat bent voor een wenkbrauwlift. Eventueel worden andere mogelijkheden besproken om het door u gewenste resultaat te bereiken.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Lees meer hoe u een afspraak kan maken.

Meestal kan u binnen de 3 weken bij ons terecht voor een wenkbrauwlift. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en wenkbrauwlift op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag op uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

Kies voor kwaliteit

Als u een wenkbrauwlift overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en chirurg kiest. Uw gezicht is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en geinformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

De wenkbrauwlift met behulp van de Soft dradenlift (ook wel soft feather lift, veertjes lift, soft facelift, happy lift, hefluslift of contour thread-lift genoemd) is een veilige verjongingstechniek zonder littekens. De wenkbrauwlift is bovendien een snelle behandeling met een -evenzeer- snelle wondgenezing. De Soft Feather Lift wordt dan ook vaak de Happy Lift genoemd. De kosten voor een wenkbrauwlift vindt u op onze overzichtelijke prijzenpagina voor facelifts. Enkele veelgebruikte alternatieve termen voor deze vorm van lifting zijn: APTOS Lift  / Aptoslift, Extended Suture Lift, de Sulamanidze lift, de Serdev lift, de Feather lift, de Isse-draden lift, Soft draden-lift, feather lift, veertjes lift, soft facelift, happy lift, hefluslift of contour thread-lift. Op deze website vindt u een overzicht van de resultaten die met plastische chirurgie - en dus ook wenkbrauwlifts - kunnen behaald worden aan de hand van voor- en na foto's en ervaringen van patiënten. Wij geven ook informatie over alternatieve Facelift of ooglid behandelingen, de nazorg bij een wenkbrauwlift, info over het herstel bij een wenkbrauwlift en de risico's van een wenkbrauwlift. Aan de hand van onze overzichtelijke prijslijst voor Facelifts en prijslijst voor Plastische Chirurgie aan de ogen krijg je een overzicht van de all-in kosten voor een wenkbrauwlift en ooglidbehandelingen. De Wellness Kliniek beschikt over gespecialiseerde chirurgen, geregistreerde artsen in België en Nederland.