• Neuscorrectie vanaf 1755 EUR

    Neus in harmonie met het gezicht.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Neuscorrectie kosten - Rhinoplastiek prijzen: plastische chirurgie aan de neus

Wat kost een neuscorrectie in België? (net over de grens met Nederland)

Deze prijslijst geeft een overzicht van de kostprijs voor plastische chirurgie aan de neus. Lees meer over neuscorrecties of bekijk de voor- en na foto's voor neuscorrectie.

Onze garantie:

  • Onze neuscorrectie prijs is all-in: In onze prijzen - tarieven zijn alle kosten begrepen: opname, medisch honorarium, verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn inclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 1 jaar garantie: Gratis heringreep indien er zich problemen zouden voordoen binnen het jaar na de operatie.
  • Formeel kwaliteitssysteem

Consultatie

Consultatie advies 50 EUR
Consultatie Online geboekt 25 EUR

Neuscorrectie - Rhinoplastiek

Versmallen neusvleugels 1755 EUR
Correctie tip van de neus 1755 EUR
Correctie neusbrug 2300 EUR
Correctie neusbrug + tip 3980 EUR
Neuscorrectie met implantaat 5748 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hoeveel kost een neuscorrectie? Wat kost plastische chirurgie aan de neus? Deze pagina geeft een overzicht van de kosten voor plastische chirurgie aan de neus / kosten neuscorrectie. Behandeling van een kromme neus of scheve neus, vergroten van de neus met implantaten (neusvergroting), verkleinen van de neus of verkleinen van de neusvleugels, een neusbrugcorrectie of een aanpassing van de tip van de neus. Prijzen geldig voor een neusoperatie in België bij de Wellness Kliniek. Wij geven ook info over de eventuele terugbetaling van een neusoperatie door verzekeraar of ziekenkas.