• Tanden bleken voor 450 EUR

  6 behandelingen in 1 sessie.
  Aanbod geldig tot 31/05/2018

 • Tandimplantaten vanaf 680 EUR

  Een oplossing die levenslang meegaat.
  Aanbod geldig tot 31/05/2018

 • Tandkronen vanaf 590 EUR

  Kronen op uw eigen tanden voor een prachtige glimlach.

Tandheelkunde: prijzen - kosten - tarieven

Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW. Prijzen voor tandheelkunde in België (Genk, Limburg): overzicht van de prijzen voor tandheelkundige ingrepen zoals: implantaten, bruggen, kronen, vals gebit, nieuwe tanden, kunstgebit, klikgebit op implantaten, All-on-4 vaste tanden op tandimplantaten, tandprothesen, stiftanden, porselein, facings, witten van tanden - bleken van tanden bij de tandarts en een volledig nieuw gebit: vaste tanden op implantaten

De Wellness Kliniek biedt cosmetische / esthetische tandheelkunde dichtbij Nederland in Genk (Limburg, België) met EN 15224 Waarborg Kwaliteit en voordelige prijzen.

De Wellness Kliniek filosofie bestaat eruit om de beste producten en services te leveren tegen de laagste kostprijs. Alle ingrepen gebeuren onder één dak. Wij staan ervoor om cosmetische behandelingen toegankelijk te maken voor een groter deel van de bevolking. Daarom bieden wij transparante prijzen. De prijzen op de website geven een indicatie van de mogelijke kosten. Tijdens het consult met uw tandarts ontvangt u een gepersonaliseerde prijsofferte.

Deze website geeft alleen algemene informatie over behandelingen en prijzen en kan een persoonlijk consult met de arts niet vervangen. Wil u toch graag meer informatie, dan zijn wij u graag hierbij van dienst. Om ons hierbij te helpen, kan u het gratis advies formulier invullen.

Patiënten die ver moeten reizen kunnen gebruik maken van onze (optionele) Next-Day-Surgery service, d.w.z. eerste consult en behandeling op opeenvolgende dagen.

Op onze infopagina's vindt u meer info over:

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 31/05/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
450 EUR
550 EUR
BriteSmile Tanden Bleken
680 EUR
850 EUR
1 tand implantaat (solitair)
Toon prijzen in 

Consult

100 EUR
Advies
99 EUR
Intake + OPG + mondonderzoek
125 EUR
Intake + OPG + mondonderzoek + studiemodellen
99 EUR
Jaarlijkse Follow-up + OPG+ mondonderzoek
120 EUR
CBCT scan - 3D

Bleken - Bleaching: tanden witten

450 EUR
BriteSmile Tanden Bleken

Kronen - Stifttanden

590 EUR
1 Kroon porselein op metaal: witgoudlegering 50%
750 EUR
1 Kroon procera zirkonia porselein: metaalvrij

Kunstgebit

699 EUR
Kunstgebit volledige bovenkaak
699 EUR
Kunstgebit volledige onderkaak

Tandimplantaten

680 EUR
1 tand implantaat (solitair)
1250 EUR
2 dentale Implantaten
2400 EUR
4 dentale Implantaten
950 EUR
1 solitaire Kroon op implantaat

Klikgebit - Klikprothese op implantaten

2700 EUR
Klikprothese onderkaak op 2 implantaten
4500 EUR
Klikprothese bovenkaak op 4 implantaten

All-on- 4 ģ

10500 EUR
All-on- 4 per gebitsboog
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Hoeveel kost esthetische tandheelkunde? Is er een prijsvoordeel in België? Is tandheelkunde in het buitenland goedkoper dan in Nederland? Oordeel zelf aan de hand van deze prijzenpagina. Door de grote hoeveelheid patiënten, onze doorgedreven specialisatie en alle behandelingen onder één dak, gaat onze kwaliteit omhoog en de prijs omlaag. Wat kost een vals gebit of een volledige gebitsrenovatie of gebitsreconstructie? De prijs van een gebitsrenovatie of vals gebit hangt uiteraard af van uw wensen. Prijzen voor individuele ingrepen, het bleken van tanden (bleaching) en de prijs voor een volledig nieuw klikgebit kunstgebit vindt u op deze pagina. Uiteraard helpen onze specialisten u - na vrijblijvend consult / vooronderzoek - graag verder door een kostenanalyse op te stellen voor gecombineerde ingrepen. Hierbij moet de specialist eerst nagaan welke behandeling best bij u past. Bij de Wellness Kliniek krijgt u steeds all-in prijzen. Bel ons voor een afspraak voor tandheelkunde of vraag gratis online advies. De Wellness Kliniek is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Genk ligt dichtbij Maastricht, Sittard, Heerlen, Roermond, Weert & Eindhoven. Genk is tevens minder dan 2 uur rijden vanuit Breda, Rotterdam of Utrecht.