Wellness Kliniek BelgiŽ: uw garantie voor kwaliteit

Wanneer u een ingreep overweegt is het belangrijk dat u een vertrouwde kliniek en goede chirurg kiest. Een goede arts of chirurg werkt altijd in een kliniek met internationaal erkend keurmerk.

Wellness Kliniek in BelgiŽ: Garantie voor kwaliteit

Kwaliteitsgarantie

In de Wellness Kliniek in Genk (België) schenken we heel veel aandacht aan kwaliteit om u zo verantwoorde zorg te kunnen leveren. Doeltreffende, doelmatige, patiëntgerichte zorg afgestemd op reële behoeften is onze grootste prioriteit.

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde dokters, chirurgen en tandartsen en uiterst bekwaam verplegend personeel. Onze behandelingen gebeuren volgens de modernste technieken met de meest gesofisticeerde medische apparatuur in een moderne infrastructuur. De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers die voldoen aan onze hoge standaarden, 8 behandelkamers, een recovery-afdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. De artsen van de Wellness Kliniek zijn 24/24u, 365 dagen per jaar beschikbaar voor nazorg. De gunstige tarieven voor onze behandelingen zijn steeds inclusief verdoving en nazorg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien is onze kliniek is goed gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit Nederland.

Waarom kiezen voor de Wellness Kliniek in BelgiŽ?

Belgische privťkliniek met een deskundig team, kwaliteit van zorg en een uitstekende prijs-kwaliteit

Wanneer u hebt besloten om een esthetische behandeling of operatie te ondergaan, kunt u op zoek naar een goede kliniek / arts specialist. Het is erg belangrijk is dat u zich goed informeert en geen overhaaste beslissingen neemt.

 • Kwaliteit van zorg en uw veiligheid komen op de eerste plaats en worden voor u gegarandeerd door een formeel kwaliteitssysteem. Een kwaliteitscertificaat incorporeert o.a. wet- en regelgeving, sectorspecifieke normen, praktijkrichtlijnen, implantatenbeheer en risicomanagement. Een goede chirurg werkt altijd in een kliniek met een internationaal erkend keurmerk. Het garandeert een veilige keuze.

 • De deskundigheid en ervaring van uw specialist is belangrijk. De Wellness Kliniek selecteert haar artsen team zorgvuldig. Onze elite groep van specialisten in cosmetische chirurgie biedt het volledig scala aan chirurgische procedures en esthetische behandelingen.

De Wellness Kliniek in België is sinds haar oprichting in 1996 één van de leidende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa .

Bij de Wellness Kliniek krijgt u altijd eerlijk advies tijdens het consult met de arts die u zal behandelen. Wij werken niet met consulenten of verkopers. Enkel de behandelend arts zelf kan u eerlijk en volledig informeren over welke behandeling voor u het meest geschikt is en het eindresultaat dat u kan verwachten.

België is erg gekend voor medical travel dankzij een goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel van onze patiënten komen uit Nederland. Zij kiezen vaak voor ons next-day-surgery programma: consult en operatie op aansluitende dagen.

U kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt.

 • Meer dan 15 jaar ervaring in cosmetische chirurgie Van harte welkom in de Wellness Kliniek in BelgiŽDe Wellness Kliniek heeft al meer dan 15 jaar ervaring in cosmetische plastische chirurgie en werkt enkel met artsen en specialisten met een uitgebreide expertise in hun vakgebied.
 • De allerbeste specialisten voor cosmetische chirurgie Top specialistenWij werken met ervaren en hooggekwalificeerde specialisten uit binnen- en buitenland. Onze artsen en specialisten zijn experts in hun vakgebied.
 • Uitgebreide ervaring in plastische chirurgie Uitgebreide ervaringMeer dan 5000 medische behandelingen per jaar, dat is niet niks.
 • Onze prijzen zijn steeds all-in. All-in prijzenIngreep, opname, verdoving, honorarium van de artsen en nazorg is steeds inbegrepen in onze gunstige tarieven. Geen verborgen kosten.
 • Alle aspecten van uw behandeling worden besproken Uw consultTijdens het consult bespreken we alle aspecten van uw behandeling.
 • Uw behandeling in een steriele en veilige omgeving Behandelingen in een veilige omgevingOnze operatiekamers zijn uitgerust met gesofistikeerde medische apparatuur en voldoen aan de hoge standaarden.
 • De modernste operatietechieken voor cosmetische chirurgie Moderne operatietechniekenDe Wellness Kliniek garandeert een optimaal resultaat door gebruik te maken van de meest moderne operatietechnieken.
 • Integrale kwaliteitszorg: EN 15224 kwaliteitcertificaat KwaliteitsgarantieDe behandelingen bij de Wellness Kliniek voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
  We behaalden het EN 15224 Kwaliteit Certificaat voor gezondheidszorg.
 • Een veilige ingreep door slaapverdoving Veilige verdovingOmdat we geen algehele narcose toepassen, bent u enkele uren na de ingreep weer fit en kunt u terug naar huis of naar uw hotel.

  Chirurgie is veiliger door slaapverdoving en geeft minder kans op bijwerkingen.
 • Een mooi gebit door esthetische tandheelkunde Cosmetische tandheelkundeWittere tanden of een totale make-over van uw gebit? Het kan allemaal met onze behandelingen voor esthetische tandheelkunde.
 • Opnieuw een mooie glimlach met cosmetische tandheelkunde Een mooie glimlachDe Wellness Kliniek heeft een uitgebreid aanbod tandheelkundige behandelingen.
 • Succesvol afvallen door een gastric bypass maagverkleining Vermageren met succesWij doen er alles aan om samen met u na een gastric bypass maagverkleining het gewenste resultaat te bereiken.
 • Maak een afspraak voor cosmetische chirurgie Steeds tot uw dienstOns team staat steeds tot uw dienst. U kan een afspraak maken tussen 8.00u en 18.00u. Het is ook mogelijk om uw consult en ingreep al enkele maanden op voorhand in te plannen. Dit kan via onze handige Intelligente Wizard.
 • Wij beantwoorden al uw vragen over plastische chirurgie. Wij beantwoorden al uw vragenNeem vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen en kijken alvast uit naar uw komst!

Meer weten over de garantie voor kwaliteit in de Wellness Kliniek

 • Formeel kwaliteitssysteem

  Formeel kwaliteitssysteem

  De Wellness Kliniek hanteert een officieel, internationaal, erkend kwaliteitssysteem, met certificaat voor medische en chirurgische zorgen.

 • Streven naar continue verbetering

  Streven naar continue verbetering

  Ziekenhuizen, privéklinieken en medische praktijken voldoen meestal wel aan de wetten en regelgeving die door de nationale overheid opgelegd zijn.

  Maar u wil meer!

  In de Wellness Kliniek zijn processen en handelingen nauwkeurig beschreven en geprotocolleerd. Wij hebben een eigen kwaliteitshandboek en werken continu aan verbeteringen.

  Ons kwaliteitssysteem wordt continu gevalueerd en gecontroleerd.

 • Onze kwaliteit van zorg

  Onze kwaliteit van zorg

  Sinds onze oprichting zijn wij sterk begaan met de kwaliteit van zorg.

  Kwaliteit van zorg staat bij ons dan ook centraal en wij garanderen u topkwaliteit zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom het kwaliteitssysteem.

   

 • Steriliteit

  Steriliteit

  Alle behandelfaciliteiten, -materialen en -middelen voldoen aan de strenge eisen die het Ministerie van Volksgezondheid stelt.

  Alle bevindingen worden continu gecontroleerd en gerapporteerd door middel van interne inspecties. De operatiekamers van de Wellness Kliniek worden continu gecontroleerd op infectierisico.

  Kweektesten worden geëvalueerd door een onafhankelijk laboratorium.

 • Wellness: Voorlichting

  Wellness: Voorlichting

  Voorlichting is een belangrijk facet van de kwaliteit. In de Wellness Kliniek krijgt u steeds de beste informatie. Wij willen u geen behandeling aanprijzen of verkopen. Wij voeren geen reclame.

  Een goede kliniek heeft geen nood aan het maken van publiciteit en mooie praatjes.

 • Consult

  Consult

  Met onze website en het telefonisch contact met onze medewerkers willen we u graag zo goed mogelijk voorbereiden op uw consult.

  Bij alle consulten die u bij ons hebt, krijgt u de plastisch chirurg zelf te spreken. Hij of zij is de enige die u in detail kan informeren over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat voor u persoonlijk. In onze kliniek krijgt u eerlijke adviezen. Aarzel niet om op gratis herhaalconsult te komen als u nog verdere vragen hebt.

  Een goed geïnformeerde patiënt is de eerste stap naar een succesvolle behandeling.

 • Uw privacy

  Uw privacy

  Wij garanderen uw recht op privacy en geheimhouding.

  Alleen u heeft het recht op inzage van uw medisch dossier.

  Inzage is kostenloos. Wij kunnen u een kopie maken, tegen vergoeding van de administratieve kost.

 • Uw opname

  Uw opname

  Een goede kliniek heeft opname- en overnachtingfaciliteit:

  Wij beschikken over 24-uursverzorging: in het geval van onvoorziene omstandigheden, zoals een complicatie, kan u bij ons overnachten zodat alle zorg bij de hand is. Een hotelkamer is hier niet op berekend.

  Kiest u voor een veilige behandeling, trek dan de opnamefaciliteiten van uw kliniek na.

 • Ontslagregeling

  Ontslagregeling

  Veiligheid primeert in de Wellness Kliniek.

  U wordt pas ontslagen als de arts van oordeel is dat u er klaar voor bent.

  In sommige klinieken worden patiënten meteen ontslagen en overgebracht naar een vlakbij gelegen hotel. Een hotelkamer heeft geen medische infrastructuur en is geen ideale omgeving voor patiënten die medische zorgen nodig hebben.

 • Steriele omgeving

  Steriele omgeving

  In de vier operatiekamers worden uitsluitend cosmetische ingrepen uitgevoerd. Dit betekent dat er geen zieke patiënten worden behandeld, waardoor er geen kans is op kruisinfecties met zieke patiënten. De ziekenhuisbacterie MRSA komt bij ons niet voor.

  In de Wellness Kliniek worden geen zieke patiënten behandeld.

 • Medische aansprakelijkheid

  Medische aansprakelijkheid

  Elke plastische cosmetische operatie is individueel verschillend. De chirurg zal u uitgebreid inlichten over de risico’s en mogelijke bijwerkingen van uw bepaalde ingreep. Ook bespreekt hij de zorgen die nodig zijn tijdens de herstelfase.

  Voor u een operatie ondergaat tekent u een behandelingsovereenkomst - toestemmingsverklaring.

  Deze behandelingsovereenkomst  onslaat de arts niet van zijn medische verantwoordelijkheden.

 • Prijzen cosmetische chirurgie

  Prijzen cosmetische chirurgie

  Onze prijzen zijn redelijk: we zijn niet peperduur, maar ook niet spotgoedkoop. We bezuinigen niet op de gebruikte materialen. Bovendien zijn onze tarieven all-in: van het eerste consult tot de laatste nazorg weet u waar u aan toe bent.

  Wij werken volgens de hoogste Europese standaarden. De medische en paramedische staff is specifiek opgeleid en aan constante kwaliteitscontrole onderworpen. De Wellness Kliniek valt onder een gecontroleerd en internationaal erkend kwaliteitssysteem.

 • Slaapverdoving of narcose

  Slaapverdoving of narcose

  Alle plastisch chirurgische operaties kunnen onder plaatselijke verdoving of slaapverdoving - sedatie.

  Slaapverdoving is veiliger en heeft veel minder bijwerkingen dan algemene narcose. Een paar uur na de ingreep bent u meestal weer fit en kan u terug naar huis of naar uw hotel. Dit in tegenstelling tot algemene narcose.

  Laat u niet verleiden door artsen, chirurgen en anesthesisten die u algemene narcose aanbevelen voor plastische en cosmetische operaties. Enkel voor diepeweefselchirurgie (bv. maagverkleining) heeft u echt narcose nodig.

 • Kwaliteit informatie

  Kwaliteit informatie

  De Wellness Kliniek werkt niet met bemiddelingsagenten of schoonheidsconsulenten. Wij ronselen geen patiënten. Kwaliteit van zorg houdt ook in dat u de informatie krijgt van de behandelend arts zelf.

  Alleen uw arts kan u een goed beeld geven van alle aspecten van een behandeling.

  Tijdens het gesprek kunnen zij inschatten of u in aanmerking komt voor een behandeling, welke behandeling voor u het meest geschikt is en wat de eventuele alternatieven zijn.

 • Waarborg nazorg

  Waarborg nazorg

  Na de ingreep krijgt u speciale nazorginstructies mee voor uw verdere thuiszorg.

  Ons team staat u bij tijdens de ingreep, maar ook daarna. Wij blijven 24 uur /24 uur voor u beschikbaar: 365 dagen per jaar.

 • Onthaal

  Onthaal

  De Wellness Kliniek ontvang u in een aangename en luxueuze sfeer.

  Ons goed opgeleid personeel heet u welkom en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en aan al uw wensen te voldoen. Zij staan u bij gedurende de hele behandeling, maar ook daarna.

 • Opname

  Opname

  Na uw ingreep kan u uitrusten in een relaxzetel, op de beddenafdeling of in een privékamer.

  Alle privékamers zijn ultramodern en smaakvol ingericht en zijn uitgerust met elektrische bedden, televisie, privébadkamers, en verpleegkundige en medische begeleiding de klok rond.

  Uw familie en vrienden zijn welkom om u bij te staan tijdens de behandeling. Op een privékamer is bezoek toegestaan tijdens bepaalde uren.

 • Operatiekamers

  Operatiekamers

  U bent in goede handen in onze operatiekamers. Elke operatiekamer is uitgerust met moderne apparatuur.  Alle chirurgische ingrepen worden uitgevoerd in een steriele omgeving door chirurgen die bijgestaan worden door gediplomeerd verpleegkundig personeel.

  Wij beschikken over 4 operatiekamers en een recoveryzaal met bewakingsapparatuur.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Ervaringen: Ervaringen plastische chirurgie, evaring met plastische chirurgie? info over kwaliteit en waarop u moet letten, voordat u een ingreep plant. Informatie en ervaringen van patienten plastische chirurgie in Belgie.

 kliniek, wellnesskliniek, welnes, wellnes, kliniek, klinieken, plastische chirurgie, Genk, Limburg, BelgieWellness Kliniek Genk Belgie: informatie over de wellness kliniek : wellnesskliniek: Klinieken: kwaliteit privé klinieken: zoek een goede kliniek: beste en veilige zorg – kwaliteit systeem. Privé Klinieken: veilige zorg cosmetische tandheelkunde. Kliniekenoverzicht: klinieken België en Nederland: vergelijk prijs en kwaliteit. Info over veilige cosmetische plastische chirurgie: Wellness Kliniek Genk Limburg Belgie: Zoek een goede kliniek in Belgie of Nederland: informatie over klinieken voor chirurgie en tandheelkunde. Kliniek voor maagchirurgie. Kliniekenoverzicht: Wellness Kliniek – Wellnesskliniek Genk België: gerenommeerde kliniek. Klinieken info: vergelijk kwaliteit Belgie, Nederland. Een veilige keuze privé klinieken plastische chirurgie. Kwaliteit van zorg. zoek informatie over klinieken: plastische chirurgie, tandheelkunde, maagverkleining, haartransplantatie, borstvergroting: beste kwaliteit: vergelijk prijs en kwaliteit. Beste prijs kwaliteit? Klinieken info: vergelijk kosten en kwaliteit: Wellness Kliniek Genk Limburg Belgie. Info over veilige cosmetische plastische chirurgie: Wellness Kliniek Genk Limburg Belgie:klinieken: de beste klinieken: waar een goede kliniek vinden? Zoek een goede kliniek in Belgie of Nederland: informatie over klinieken voor plastische chirurgie, cosmetische chirurgie, borstvergroting, borsten implantaten, haartransplantatie, schaamlippen verkleinen, tandheelkunde, dentale esthetiek, cosmetische tandheelkunde, implantaten tanden, borsten, liposuctie, liposculptuur, neuscorrectie, ogen, oren, facelift, minilift, mini face lift, correctie lippen, injecties rimpels. Informatie over Wellness Kliniek Belgie: Kwaliteit Plastische Chirurgie, Esthetische - Cosmetische Behandelingen, Haartransplantatie, Maagverkleining, Genitale Chirurgie, Tandheelkunde.