Uw consult bij de Wellness Kliniek in BelgiŽ

Alle consulten, ook uw eerste consult, zijn met uw behandelend arts. Wij werken niet met tussenpersonen. Alleen de chirurg zelf kan u in detail informeren over de mogelijkheden. Het intakegesprek met de chirurg is belangrijk voor een optimaal, mooi eindresultaat.

Tijdens het consult bespreekt u uw wensen met de arts en wat uw verwachtingen zijn voor het resultaat. Samen met u bekijkt de arts hoe het mooiste resultaat kan bereikt worden.

Hebt u vragen? Uw arts doet er alles aan om u volledig te informeren, want een goed ingelichte patiënt wordt een tevreden patiënt. En dat is onze prioriteit!

Informeer u altijd heel goed over de mogelijkheden, procedure en risico's voor u een ingreep ondergaat. Het is belangrijk dat u een weloverwogen beslissing neemt.

Wij proberen onze consultaties steeds zo goed mogelijk te plannen zodat elke patiënt voldoende tijd heeft om vragen te stellen en de arts uitgebreid informatie over de behandeling, risico's en nazorg kan geven.

Hou er rekening mee dat het tijdsschema soms wat uitloopt en u even moet wachten voor u aan de beurt bent. We doen er alles aan om het wachten tot een minimum te beperken.

Zit u toch nog met vragen na het eerste consult? Dan kan u steeds een extra tweede consult boeken. Dit is altijd gratis. Bel ons even en we regelen met u een tweede afspraak.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met ISO 9001 / EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.