Nazorg en herstel

Nazorg 24/24 uur - 365 dagen per jaar

Wij zijn dag en nacht voor u beschikbaar. Onze artsen staan u met raad en daad bij tot u volledig hersteld bent.

U krijgt een afspraak voor een gratis controleconsult. Een bijkomende nacontrole kan steeds - op uw vraag - ingepland worden. Een bijkomende nacontrole is steeds gratis.

Een controle na de behandeling is een belangrijk onderdeel van de ingreep. De post-operatieve consultaties zijn in de prijs van uw behandeling begrepen.

Het is belangrijk dat u op controle komt!

De uitgangscontrole is over het algemeen 3 maanden na uw operatie. Wij moedigen u aan met ons contact op te nemen voor een datum die u past. Indien u zich niet kan of wenst te verplaatsen naar de Wellness Kliniek, vragen wij u om contact met ons op te nemen per e-mail en ons uw bevindingen + een foto - 3 maanden na de ingreep - toe te sturen. 

Uiteraard blijft u ook na 3 maanden, steeds welkom. Bel ons om een afspraak te maken. 

Na de meeste chirurgische ingrepen moet u er rekening mee houden dat uw normale activiteiten een tijdje beperkt zijn.

Gun uzelf rust en plan uw sociale activiteiten zorgvuldig.

Elke behandeling is uniek. Voor u een ingreep ondergaat, is het erg belangrijk dat u goed geinformeerd bent, ook wat de nazorg en de herstelfase betreft. Uw arts is de beste bron van informatie en zal u uitgebreid inlichten over de te verwachten herstelfase voor uw bepaalde ingreep.

  • Volg de specifieke instructies die u heeft meegekregen nauwkeurig op.
  • Neem ook de vitaminen als die u werden voorgeschreven, ze bevorderen uw herstel.
  • Zorg dat u de eerste 24 uur na thuiskomst steeds vergezeld bent van een volwassene met verantwoordelijkheidszin.
  • Vermijd het drinken van alcohol in de week na de operatie. Thuisgekomen mag u weer gewoon eten en drinken, tenzij anders aangewezen.
  • Vermijd te warme kledij, hete baden, sauna, persen, drukken, heffen, duwen, hoesten, niezen en emotionele opwinding.

Na de ingreep krijgt u het medisch permanentienummer van de kliniek.

In geval van probleem of twijfel, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Bel ons onmiddellijk bij elk teken van abnormale genezing zoals:

  • koorts,
  • plaatselijke roodheid,
  • algemeen onwelzijn,
  • of bij de minste ongerustheid.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met ISO 9001 / EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Nazorg en herstel cosmetische chirurgie